Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

De Laatste Hoop (5)

Cody had de knallen al gehoord toen hij naar Kari rende, en toen hij daar was aangekomen had hij nauwelijks de tijd genomen om iets te zeggen. Nu rennen ze samen door de straten in de richting van de lichtflitsen en het gegil, Cody met Upaamon in zijn armen. 'Dit kan nooit veel goeds betekenen.'zegt Cody hijgend. Kari schudt haar hoofd en denkt aan Gatomon die doodsbang was voor 'Vivamon', wie dat ook mocht wezen. Zou die nu in de stad zijn? Ze rennen langs Central Hospital en moeten stoppen voor een ambulance. Opeens horen ze achter hen een baf en daarna 'Auw! Je zit op mijn hoofd!' Nieuwsgierig loopt Kari naar de tuin van het gebouw. Ze slaat haar hand voor haar mond. 'Demiveemon en Leafmon! Wat doen jullie hier?' Cody komt aanrennen. 'Kom snel naar de hoofdingang! Davis en Yolei zijn daar!' Demiveemon springt een gat in de lucht. 'Davis Davis Da…' Kari pakt hem op en rent naar de hoofdingang. Daar staan een ietwat verslagen Yolei en Davis. 'Kens ouders denken dat hij is aangereden en toen op een puntig hek is gevallen.'vertelt Yolei. Kari schenkt echter weinig aandacht aan de treurige bui van haar vriendin. 'Er zijn ergere dingen! Volgens Patamon is T.K. verdwenen nadat hij had gezegd dat alle slechte Digimon die wij, samen met de andere Digi Destined, hebben verslagen terug zouden komen.' 'En nu is er een gevecht aan de gang bij het warenhuis.'voegt Cody er aan toe. 'Daar kunnen we maar beter naar toe gaan.'
'AAAUW!' Gatomon wordt met een enorme vaart tegen de muur gesmeten. Devimon lacht. Gatomon zakt op de grond naast Patamon. 'Hij is te sterk.'fluistert die. 'Als we niet digivolven, wint hij!' Gatomon bijt op haar onderlip en probeert op te staan, maar zakt uitgeput in elkaar. Het gegil van de doodsbange mensen en het gelach van Devimon is het enige wat tot haar door dringt tot er een heldere stem roept: 'GATOMON!' Met veel moeite opent Gatomon een oog. Ze ziet hoe vier Digi Destined en vier Digimon op haar afrennen. Demiveemon springt uit Davis armen en digivolved op hetzelfde moment in Veemon. Upaamon en Poromon volgen zijn voorbeeld. Kari rent naar Gatomon en pakt haar voorzichtig op. 'Gatomon, gaat het wel?' Gatomon schudt haar hoofd. 'Het gaat…Devimon…'fluistert ze. Kari springt overeind en staart Devimon met boze ogen aan. Devimon schijnt verbaast te zijn. 'Wel wel, het achtste kind…en een nieuwe Digi Destined.'zegt hij dan. 'Hier ga je voor boeten Devimon! We hebben je al eens verslagen en dat doen we weer!'gilt Kari woedend. Devimon lacht. 'Jij hebt mij helemaal nog nooit verslagen. En toen hadden jullie Angemon…en ik zie die knaap, die T.K., nergens.' Die enge lachende freak werkt Davis op zijn zenuwen. De hele straat ligt in puin en overal liggen en rennen mensen. Hij weet zich heel even in te houden maar barst dan los. 'Als je maar niet denkt dat wij door zo'n stinkende griezel als jij onze stad laten verwoesten! Klaar Veemon?' 'Veemon klaar!'roept Veemon terug en voert daarop meteen zijn 'Vee Head Butt' aanval uitvoert. Maar Devimon steekt zijn arm uit en slaat hem tegen de muur als een vlieg onder een vliegenmepper. 'Wij proberen het wel! Ga je gang Hawkmon!'roept Yolei hard. Hawkmon probeert om Devimon enigszins schade toe te brengen met zijn Hawk Beak. Maar nog voor hij enigszins in de buurt is gekomen wordt Hawkmon hoog in de lucht opgetild en weggeslingerd. 'Hij is te sterk jongens, de Digimon moeten digivolven!'roept Kari. Ze begint te begrijpen hoe T.K. zich moet hebben gevoeld toen Angemon zich opofferde om Devimon te verslaan en haar hart vreest voor een herhaling van de geschiedenis. 
Cody aarzelt geen moment. 'Digi armor energize!' Armadillon digivolved onmiddellijk in Digmon. Veemon heeft nog steeds hoofdpijn en ligt slapjes tegen de muur. Davis knielt bij hem. 'Je hebt je best gedaan, Veemon, maar je moet nu digivolven!' Veemon reageert niet. Davis kijkt over zijn schouder. 'Veemon is uitgeteld!'roept hij naar Yolei. Die kijkt nu angstig naar Digmon. Hawkmon is nog niet terecht na de enorme klap die hij van Devimon kreeg. 'Oké Digmon, dan doen wij het!'roept Cody. Digmon springt naar voren. 'Probeer geen mensen te raken, Digmon!'roept Cody. 'Gold Rush!' Digmon schiet zijn aanval richting Devimon. Die wordt geraakt. 'Yes!'roepen Davis en Yolei uit. Maar Devimon kijkt Cody recht aan en glimlacht. 'Was dat alles?'vraagt hij zacht. 'Wat dacht je hiervan? Evil Wing!' De aanval raakt Digmon hard en hij wordt minstens vijf meter over de grond gesleurt. 'Digmon!'roept een stem. Yolei draait zich om. Hawkmon komt aanvliegen, ietwat duizelig, maar toch: hij is er weer! 'Yolei, ik moet DNA-digivolven met Gatomon om hem te verslaan!'roept hij al van ver. Kari kijkt naar Gatomon, die al wat opgeknapt is en probeert Patamon op vier pootjes te krijgen. 'Gaat dat lukken, Gatomon?' Ze knikt. Yolei kijkt Devimon vuil aan. 'Oké, addergebroed, nu zul je eens zien wie hier de baas is. Hawkmon, digivolve!' Hawkmon digivolved in Aquilamon. Gatomon probeert om langs Devimon te komen. Bijna krijgt ze de volle lading van Devimons Touch of Evil, maar ze is behendig genoeg om die met een salto te ontwijken. Slechts enkele seconden later staat op de plaats van Aquilamon en Gatomon, de krachtige Sylphimon. Devimon reageert verbaasd en doet een stap terug, maar herstelt zijn houding. 'Niks kan me tegenhouden, zelfs jij niet!'sist hij. Sylphymon trekt zich er niets van aan. 'Static Forse!'roepen de stemmen van Gatomon en Aquilamon tegelijk. Een grote roze lichtbal flitst richting Devimon. Die probeert hem tegen te houden, maar het is al te laat. Hijgend valt hij achterover. 'Evil Wing!'roept hij en probeert nog een aanval te doen, maar die wordt handig door Sylphimon ontweken en meteen komt ze met een tegenaanval. 'Laser gun!' De aanval raakt Devimon op de plaats waar bij goede wezens het hart zit. Een ijselijke gil stijgt op en Devimon lost op in honderden stukjes.

Wordt Vervolgd

Door: Yolanda

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.