Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

De Laatste Hoop (10)

'Hé Matt, weet jij waar de zaklamp is? En Izzy, zet nou eens die computer uit.' Tai zoekt zijn hele tas door naar zijn zaklamp, maar slaagt er niet in hem te vinden. Matt en Izzy zitten buiten bij een vuurtje, Izzy met zijn laptop op schoot. Het is rustig op de camping. 'Nou ja, dan geen zaklamp.'zucht Tai en loopt de tent uit. Matt gooit hem een broodje toe. 'Dank je. Izzy, zet dat ding nou eens uit! We zijn op vakantie.' Izzy wil wat terug zeggen, maar valt plotseling bijna om van schrik. 'Wees blij dat hij aan staat! Moet je kijken!' Tai en Matt kijken over Izzy's schouder. Het beeldscherm toont een nieuws-site. 'Japan opnieuw door Monsters geteisterd' staat er in grote letters bovenaan. Tai's oog glijdt naar het plaatje eronder. 'Maar…dat is Devimon!'roept hij uit. Het plaatje toont Devimon die in gevecht is met Sylphimon. Matt springt op. 'Daar gaat onze vakantie jongens. Dit kunnen ze niet alleen aan. We moeten terug.' Izzy knikt. In een razend tempo stuurt hij een mail naar de andere digidestend, zowel oud als nieuw. Vervolgens stuurt hij een mail aan Gennai. 'Ik weet niet wat dit te betekenen heeft, maar het is in ieder geval niet veel goeds.'zucht hij. 
De menigte stormt op Davis af. Even geschokt door het aantal mensen staat hij als verlamd aan de grond. Dan krijgt hij een ingeving. Vivamon zweeft nog steeds achter hem. 'Doe alsof je me aanvalt.'sist hij. 'Wat?!'roept Vivamon. 'DOE.' Vivamon haalt haar schouders op en steekt haar hand in de lucht. Een lang zwaard verschijnt uit het niets n haar hand. Ze haalt uit en steekt het zwaard door Davis heen. Verbijsterd kijkt hij naar het zwaard dat uit zijn buik komt. Zijn jack is gescheurd, maar hij voelt helemaal niks. Vivamon trekt het zwaard weg en Davis valt zogenaamd 'zwaar gewond' op de grond. De mensen gillen en staan even stil. Vivamon kijkt Davis aan. 'Ga weg, ik leg het nog wel eens uit.'fluistert hij. Vivamon begrijpt er duidelijk niks van, maar stijgt op en vliegt vlak over de hoofden van de mensenmenigte, die in paniek op de grond vallen en verdwijnt dan. De politie en de pers rennen op Davis af. Die probeert op te staan. Een EHBO'er onderzoekt hem. 'Er is geen wond te zien! Alleen zijn kleren zijn stuk!'roept hij verbaasd uit. Allerlei vragen vliegen Davis om de oren. 'Wie was dat? Wat deed ze? Wie ben jij? Weet je iets van de monsters?' en om de een of andere reden ook de vraag: 'Wat vind je van Klutsem Chocolade?' Davis raffelt de gesprekken af, maar de mensen laten hem niet met rust. 'Oké, als jullie het zo nodig willen weten, aan de overkant in het oude pakhuis zitten twee monsters. Ze zijn aan het overleggen hoe ze de stad gaan overnemen. Ik ze per ongeluk gehoord en daarom stak die vrouw mij net neer.'schreeuwt hij ineens uit. Het is even stil. Dan draaien de mensen allemaal om en rennen naar de veerboot die naar de overkant gaat. Davis zucht en loopt langzaam in de richting van de metro. 
Gatomon, Patamon, Hawkmon, Veemon, Armadillomon en Wormmon zitten midden in een hevige discussie over de geschiedenis van Digi-World. Slechts een paar stappen verderop zitten Kari, Yolei, Cody en Ken. 'Hoe kon ze dat nou doen? Je was bijna dood!'merkt Kari op. Cody schudt zijn hoofd. 'Ik denk niet dat ik haar veel kon schelen.' Ken slaat met zijn vuist op de tafel. 'Nee, dat is het niet.'zegt hij. 'Wat dan wel?'vraagt Yolei. 'Ze is een gewetenloos, harteloos kreng dat ons eerst moet helpen met het redden van de wereld waarna wij haar moeten vernietigen!' Ken schudt zijn hoofd. 'Nee. Je snapt het niet, je kan het niet snappen!' Hij richt zich op. Zijn ogen schieten vuur. Yolei gaat geschrokken weer zitten. 'Jij snapt niet dat een slechte Digimon honderden andere Digimon laat vermoorden omdat hij daar wat beter van wordt. Dat snap je niet, dat zul je nooit snappen en dat kan je nooit snappen!' Yolei knikt. Dat gelooft ze wel. Maar wat dat nou met Vivamon te maken heeft… 'En zoals jij dat niet snapt, snapt Vivamon gewoon niet dat voor ons elk leven waardevol is, en niet alleen de massa. Voor haar zijn de doden onbelangrijk, zolang er meer overlevenden zijn. Daarom redde ze Cody en jou niet. Er waren nog zes miljard andere mensen die niet verdronken door die vloedgolf.'vervolgt Ken woedend. 'Ik begrijp er niks van.'zegt Yolei voorzichtig. Voor Ken iets kan zeggen heft Kari haar hand op. 'Vivamon denkt gewoon anders dan wij. Ze heeft nooit beter geweten. Als iemand jou vanaf je geboorte had verteld dat in het alfabet de G na de A kwam, zou je dat ook geloven omdat je niet beter wist.' De deur van het computer lokaal wordt opengesmeten. De Digimon schieten onder de tafel, de digidestend springe overeind. 
In de deuropening staan drie figuren, gehuld in lange zwarte regenjassen en met veel te grote hoeden op. Ze komen wankeltjes de kamer binnen, en zakken dan in elkaar. Cody pakt een oude gordijnrails en port in één van de jassen. 'Auw! Wil je dat wel eens laten!'roept een stem. Van onder de jas komen Palmon en Byomon tevoorschijn. 'Hè? Wat doen jullie hier!'roept Yolei uit. 'We zaten gewoon in Digi-World en opeens zaten we hier ergens midden op straat.'zegt Byomon. Onder de andere jassen komen ook Gabumon, Agumon, Tentomon en Gomamon vandaan. 'Hallo luitjes! Wat zien jullie eruit!'zegt Gomamon. Kari zucht. 'Er is heel veel gebeurd. Kom hier, ik zal het uitleggen.' Kari legt het hele verhaal uit, vanaf het moment dat TK is verdwenen. 'Maar waar zijn Matt en Tai enzo?'vraagt Gabumon. 'Matt, Tai en Izzy zijn op kamp, Mimi zit nog steeds in Amerika, Sora heeft een tenniswedstrijd dit weekend en Joe…die zit waarschijnlijk ergens te studeren.'zegt Kari. 'Maar dat zijn niet onze grootste zorgen. We moeten goed opletten of er geen nieuwe monsters opduiken. Zullen we jullie eerst terug naar Digi-World brengen? Wie weet wat daar allemaal aan de gang is.'voegt Yolei er aan toe. 'Het duurt nog minstens een kwartier voor Davis hier is.' De Digimon stemmen toe. Yolei start de computer op. 'Digi-Gate Open U!' Er gebeurt niks. 'Vast een storing.'zegt Ken. Yolei probeert het opnieuw. Weer niks. Ze slaat op het toetsenbord waardoor de computer op tilt slaat. 'Mooi is dat! Nu kunnen we ook de Digi-World niet meer in! Ik krijg hier nog eens iets van.'

Wordt Vervolgd

Door: Yolanda

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.