Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

De Terugkeer van Piedmon

6 maanden nadat de Digi Destined terug naar huis gingen gebeurde allemaal vreemde dingen in Digi-World. De hemel werd zwart, de grond scheurde uiteen en er kwamen geen nieuwe Digi-Eieren meer. Doorheen de hele digitale wereld hoorde je een eng gelach.
Gennai herkende het. Het was het gelach van Piedmon. Langzaam herstelde Piedmon zich. Spiral Mountain sprong uit de grond en Piedmon kwam tevoorschijn op de top, sterken dan ooit. Hij was heel kwaad en begon met het oproepen van slechten Digimon. 
Devimon, Metalseadramon, Myotismon, Etemon, Puppetmon en andere slechte Digimon kwamen allemaal terug tot leven. Toen gennai dit allemaal zag, besloot hij om contact te maken met Izzy. Hij riep de Digi-God, Baihumon te roepen. Baihumon opende een poort tussen Digi-World en de echte wereld en hij Gennai zij tegen Izzy dat hij de anderen moest gaan halen en door de poort moest komen. Izzy ging de anderen dus halen en ze gingen door de poort naar Digi-World. Toen ze daar aan kwamen zagen ze niets anders dan vernietiging. Baihumon en Gennai vertelden hen wat gebeurt was in Digi-World en dat Piedmon nu overheersen is.
Gennai vertelt ook dat hun Digimon in een gevangeniskamp zittenn, dat niet zo ver weg was. Tai en co vertrokken meteen met Baihumon om hun Digimon te bevrijden. Het gevangeniskamp is streng bewaakt en de Digimon worden er heel slecht behandelt.
Baihumon zorgt voor een afleiding terwijl de Digi Destined naar binnen sluipen. Eens binnen, begonnen ze te zoeken naar hun Digimon. Na een tijdje zoeken vonden ze hen in een kleine cel. Toen de Digimon hen zagen waren ze dolblij. Tai deed de deur open en de Digimon omhelsden hun vrienden even maar toen vertrokken ze snel. Ze konden jammergenoeg wel niet onopgemerkt naar buiten sluipen. Ze werden gezien door een paar Bakemon en zij roepten de baas van het kamp. Een schaduw viel over de grond en
de Digi Destined hoorden een kille stem. Toen verscheen hij, Devimon. T.K. verschrok zich kapot en viel bijna flauw. Hetzelfde gebeurde met Patamon. Tai en Matt zeiden dat Agumon en Gabumon moesten digvolven. Op datzelfde grijpte Devimon snel alle digivices en vernietigde ze met zijn touch of evil. De Digi Destined wisten niet wat ze moesten doen. Toen Devimon zijn aanval opnieuw uitvoerde, vielen Tai en Co in een gat in de grond. Het gat was gemaakt door Baihumon die hen wilde redden. Baihumon nam het nu op tegen Devimon maar maakte geen schijn van kans. Devimon was nog sterker dan een mega. Baihumon verdween maar de Digi Destined waren al weg. Ze kwamen terecht voor een grote tempel waar Azulongmon, een andere Digi-God, op hen wachtte. Hij vertelde hen dat ze in de tempel de nieuwe digivices moesten halen. Ze gingen meteen op zoek maar ze geraakten al snel verdwaald, maar met behulp van Izzy's computer konden ze de weg weer vinden. Ze kwamen uit in een kamer met een groot altaar. Op het altaar lagen 8 stenen. Toen ze dichterbij kwamen begonnen de stenen te gloeien. Toen ze de stenen oppakten veranderden de stenen in nieuwe, coole digivices. Nog geen seconde later hoorden ze een Digimon aankomen. Het is een zwarte centauromon die zo sterk was als een mega onder de macht van Piedmon. Hij viel de Digi Destined aan met zijn moon ray. Agumon en Gabumon veranderden in hun mega levels en lieten centauromon het onderspit delven. Vervolgens werd centauromon weer normaal, maar wargreymon en Metalgarurumon veranderden terug in hun in-training vormen. Tai en Matt namen hun Digimon mee naar buiten samen met de anderen omdat ze te uitgeput waren. Dat komt omdat ze al zo lang niet meer gedigivolvt hadden.
Azulongmon vertelde hen dat ze nu op weg moesten gaan om het grootste kwaad aller tijden te verslaan, piedmon, voordat hij de gewone wereld ook kan overnemen. Ze vertrokken meteen maar na een paar seconden werden ze aangevallen door Devimon.
Koromon en Tsunomon kunnen niet digivolven omdat ze te zwak zijn en zij zijn de enigste die naar hun mega kunnen digivolven.

Wat gaat er gebeuren? Gaat Devimon de Digi Destined vernietigen of kan iemand Devimon tegenhouden? Dat lees je de volgende keer.

Wordt Vervolgd

Door: Denny Deckers

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.