Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

De Terugkeer van Piedmon (3)

Myotismon zijn Crimson Lightning gaat de Digi Destined bijna raken, maar Azulongmon springt net voor de aanval. Hij raakt zwaar gewond. Myotismon aanval. Myotismon wordt nu zo kwaad en doodt Azulongmon met zijn Grizly Wing. Nu wordt mimi kwaad en Palmon voelt een heleboel kracht. Ze warp-digivolvet in Rosemon. Ze maakt de andere Digimon weer normaal en transporteert hen allemaal terug naar hun vrienden. De rose canon van Rosemon kan Myotismon makkelijk vernietigen. Dat denken ze tenminste toch, want myotismon digivolvt in malomyotismon.
Rosemon is niet sterk genoeg maar dan warp-digivolven Patamon en Gatomon in Seraphymon en Magnadramon. Ze bundelen hun krachten en verslaan myotismon na een lang gevecht. Net zoals Devimon en Etemon worden ze in een rood gat in de lucht gezogen. Ze verlaten de krachtcentrale en lopen verder, op weg naar Spiral Mountain. Na een tijdje lopen staan ze aan de voet van Spiral Mountain. Daar staan enkele bewakers. Frigimon, Meramon, Leomon, Ogremon en Andromon zijn onder invloed van Piedmon en vallen aan. Koromon en Tsunomon zijn terug op krachten en ze digivolven eerst in hun rookie vormen en dan warp-digivolven ze in Wargreymon en Metalgarurumon. Ze verslaan alle Digimon en de Digimon worden weer normaal. Nu veranderen wargreymon en metalgarurumon terug in hun rookie vormen. Ze hebben nu nog genoeg energie omdat ze het warp-digivolven weer onder de knie hebben.
Ze vertrekken op weg naar de top, maar na een tijdje worden ze aangevallen door een horde Vilemon. De Digimon digivolven naar hun champion level en verslaan de Vilemon ook maar dan komen MetalSeadramon en Puppetmon ook aan. Alle Digimon veranderen nu terug in rookie's en warp-digivolven dan. Het is een moeilijke strijd maar met wargreymon's terra force kan Puppetmon worden verslagen en de anderen rekenen met MetalSeadramon af. Nu veranderen ze weer terug in rookie's en Puppetmon en MetalSeadramon worden door een rood gat opgezogen. Ze lopen door en als ze ongeveer op de helft van Spiral Mountain zitten stoppen ze even om te eten zodat de Digimon weer op krachten kunnen komen. Dan lopen ze verder de berg op. Als ze op de top zijn, zien ze een heel groot standbeeld van Piedmon. Ze lopen ernaar toe en vlak voor het standbeeld zien ze een deur. Als ze de deur open doen verdwijnt het standbeeld en verschijnt Piedmon. De Digimon zien hem en warp-digivolven. Ze vallen Piedmon met zijn allen aan, maar Piedmon weert alle aanvallen af. Vervolgens doet hij zijn krachtigste aanval: total destruction. Heel Digi-World begint uit elkaar te vallen. Alle Digimon vallen in een zwart gat. Hetzelfde gebeurt met de Digi Destined en hun Digimon.
Dan verschijnt Piedmon in de donkere ruimte en zegt dat Digi-World over een paar minuten helemaal verdwenen zal zijn en dat de aarde als volgende aan de beurt is. Piedmon gebruikt dan zijn trump sword. De zwaarden vliegen op de Digi Destined en hun Digimon af. Is het nu echt gedaan met de Digi Destined en zal Digi-World voor altijd verdwijnen of zal er een mirakel gebeuren. Dat lees je de volgende keer

Wordt Vervolgd

Door: Denny Deckers

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.