Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

De Terugkeer van Piedmon (5)

Garudaomnimon en metalpiedmon zijn een beetje met elkaar aan het spelen maar piedmon krijgt er genoeg van en schiet met zijn clown gatling gunn. Hij vernietigt het gebouw waar de digi destined voor staan maar ze zijn ongedeerd. Nu gebruikt hij zijn clown illusion en de hele stad verandert in een woestijn. Garudamon vuurt een omniwingblade op metalpiedmon af. Piedmon ontwijkt hem maar de aanval blijft hem volgen. Hij vliegt tegen de grond maar staat snel weer op en gebruikt zijn dagger attack. Nu valt garudaomnimon op de grond. Hij ziet er slecht uit. Alsof de situatie nog niet erg genoeg is, Metalpiedmon verandert nu ook nog in royalpiedmon. Hij is heel groot en heeft een kroon rond zijn hoofd. Davis staat aan de kant te kijken, maar dan komt Ken aanlopen.
Veemon digivolvt snel in Exveemon en wormmon in stingmon. Dan DNA-digivolven ze in Paildramon en vervolgens in Imperialdramon en door naar Imperialdramon FM. Hij vuurt een positron laser op Royalpiedmon af maar het kieteld alleen. Royalpiedmon vuurt nu een royal clown gatling gunn up imperialdramon af. Garudaomnimon zit te kijken naar het gevecht tussen imperialdramon en royalpiedmon en weet niet wat hij moet doen. Hij probeert op te staan maar hij is te zwak. Hij probeert opnieuw en opnieuw. Het lukt hen niet maar dan begint hij opeens op te lichten. Hij digivolvt ook in zijn royal level. Royalomnimon! Zijn aanvallen zijn: royal wing blade, royal canon en royal sword. Hij springt voor imperialdramon en slaat royalpiedmon recht in zijn gezicht. Royalpiedmon pakt zijn zwaard en royalomnimon pakt zijn royal sword. Zijn zwaard is heel groot. Hij zwaait er mee en er vliegt een grote straal op Royalpiedmon maar hij blokt die met zijn royal clown gatling gun en gebruikt meteen daarna zijn royal trump sword. Imperialdramon besluit te gaan helpen maar wordt gewoon in elkaar geslagen door royalpiedmon. Hij geeft niet op en vliegt terug op royalpiedmon af. Royalpiedmon pakt snel een zwaard en steekt het dwars door Imperialdramon. Imperialdramon voelt alle kracht uit zich weg stromen. Hij licht op en digivolvt in een soort witte, oplichtende imperialdramon. Het is angelimperialdramon.
Hij breekt het zwaard van royalpiedmon in tweeën en vuurt dan een heavenly positron laser opp royalpiedmon. De woestijn verdwijnt en de stad komt terug tevoorschijn. Is royalpiedmon verslagen? Nee hoor, hij schiet met zijn royal clown gatling gunn in alle richtingen. Angelimperialdramon en royalomnimon vuren hun sterkste aanval op royalpiedmon af. Royalpiedmon valt even op de grond en blijft even liggen maar staat dan terug op. Hij lacht en zegt dat hij zijn sterkste aanval nog niet heeft laten zijn: Total darkness. Overal in de stad en ook de omliggende steden en dorpen verschijnen digimon die onder de macht van royalpiedmon zijn.
Hij roept freezeretemon om hem te komen helpen. Freezeretemon gooit een icy network bal op de twee digimon terwijl Royalpiedmon naar de digi destined gaat.
Wat gaat er nu gebeuren? Gaat de aarde ook vernietigt worden of gaat royalpiedmon het onderspit delven. Dat lees je de volgende keer.
 

Wordt Vervolgd

Door: Denny Deckers

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.