Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

De Tovenaar van het Kwaad (4)

Terwijl dit allemaal gebeurde in digiworld was het een gewone dag in de echte wereld zoals de meeste normale dagen in de echte wereld. Sora stapte uit de trein. Ze werd gevolgd door Tai en Matt. "Dat was echt cool dat concert." zei tai. "Ja vooral Jack Paston." zegt Matt tegen Tai. "Nou niet overdrijven jongens, kom gaan we even naar de snackbar." zegt Sora. "Nou je vond die Marc Irot wel leuk volgens mij." zegt Tai grinnikend. Voordat een ruzie begint zegt Matt snel: "Kom dan gaan we naar de snackbar." En dan rennen ze alledrie weg, gevolgd door een man met een mantel.

Wat later zitten Tai, Matt en Sora aan een tafeltje. Tai en Sora maken geen ruzie meer. Na wat te hebben gegeten zegt Sora: "Die meneer met die mantel en die kap over zijn hoofd lijkt wel de hele tijd naar ons te kijken." Tai en Matt kijken een beetje voorzichtig die kant op. De man had het blijkbaar gehoord en keek snel naar beneden en zijn gezicht kwam in de mayonaise. Alledrie grinnikten ze zacht."Hij keek volgens mij ook al de hele tijd in de trein naar ons." zegt Matt weer serieus. "Kom we gaan maar." zegt Tai. "De man staat ook op en loopt achter ons aan" zegt Sora. Snel lopen ze verder. Dan als ze een stil straatje in lopen zegt Matt: "Nu draaien we ons snel om en vragen wat hij wil." "Vooruit." zeggen ze. Ze draaien zich alledrie om en Matt zegt: "Wat wil je?" "Nou, nou. Het kan wel wat vriendelijker tegen een oude vriend." zegt de man. De kap van de mantel gaat af en daar kijken ze in een verjongd gezicht van Gennai!

Wat later zitten ze bij Tai thuis. "Waarom kwam je niet meteen naar ons toe?" vraagt Matt. "Dat kon niet want ik moet jullie iets belangerijks vertellen." Gennai doet de computer aan. "Jullie vrienden kunnen wel wat hulp gebruiken." verbaasd kijken ze naar de vrienden die gevangen worden geworden. Bij het beeld waar Izzy alles uit legt gaat het beeld even stil. "Ik zal jullie even uitleggen wat Izzy hun verteld." Gennai legt alles uit en laat de band verder lopen. Hoe ze vrijkwamen en hoe ze de deur binnen gingen. "Meer is er niet. " zegt Gennai. "Ze zijn Magicmon nu net tegen gekomen. Jullie moeten nu snel naar Digiworld." en hij vervaagd weer. "Volgens mij was het gewoon een computerbeeld." zegt Tai. "Zou kunnen., Tai. Zegt Matt. "Kom we gaan naar digiworld jongens." zegt Sora. En daar gaan ze.....

Wordt Vervolgd

Door: Jelmer

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.