Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Duistere kracht van PlatinumPiedmon (1)

MaloMyotismon was voor de tweede keer verslagen, en dat was maar goed ook, want de Digi-Destined hadden écht niet nog een tegenstander moeten hebben. Vier dagen nadat MaloMyotismon was verslagen kreeg Ken wéér een e-mail van Gennai, en Izzy kreeg precies dezelfde. Wacht moest dit betekenen? Dit stond er in de e-mail:Beste Ken (Izzy),

Sinds jullie MaloMyotismon hebben verslagen voor de tweede keer heerst er een nog duistere macht over Digi-World. ’t Schijnt Nirvanamon te zijn. Deze licht-Digimon is de War-Digivolve van Candlemon en ook nog eens Ge-Mode Changed naar Light Mode. Of te wel: Nirvanamon Light Mode. Ik wil dat jullie zo snel mogelijk naar Digi-World komen en ‘m te proberen te verslaan.Groetjes GennaiTai, die bij Izzy was, keek verbaasd naar ’t beeldscherm.``Nirvanamon Light Mode? Wie is dat?’’

vraagt Tai en kijkt Izzy aan.``Nirvanamon Light Mode is de Digimon die lijkt op een kandelaar. Deze Digimon is heel groot. Verder weet ik er niks over,’’zei Izzy en sloot z’n laptop af.``Zullen we de andere maar gaan waarschuwen?’’vroeg Tai.``Ja, doen we.’’

Na een halfuur stond iedereen, behalve Cody, Mimi, Joe, en Sora want die waren ziek, in de computerkamer.``Klaar?’’riep Ken en richtte z’n D3 op de computer. De Digi-Gate ging open en ze gingen Digi-World in.

Ze waren uitgekomen in een verschrikkelijke koude woestijn. Nirvanamon Light Mode stond een stuk achter de berg.``We gaan die gast te grazen nemen!’’riep Davis.

``Veemon, Wormmon, Digivolve in..ExVeemon en Stingmon. ExVeemon, Stingmon, DNA-Digivolve in.Paildramon. Paildramon, Mega-Digivolve in..........Imperialdramon. Imperaildramon, Mode-Change in............Fighters Mode.’’

``Agumon, Gabumon, War-Digivolve in...........WarGreymon en MetalGarurumon. WarGreymon en MetalGarurumon, DNA-Digivolve in........Omnimon.’’

``Imperialdramon FM, Omnimon, DNA-Digivolve in..........Imperaildramon Paladin Mode.’’

``Aanvallen!’’riep Davis en wees op Nirvanamon Light Mode.

``Huh? Wie ben jij?’’vroeg Nirvanamon LM.``Ik ben Imperialdramon Paladin Mode, en ik ben hier om jou te verslaan!’’riep Imperialdramon PM.``Zozo, en ik ben hier dan om jou te verslaan.’’

``Dat zal best maar je gaat eraan. Paladin Break Ice!!’’riep Imperialdramon PM.``Continue Fireball!’’

riep Nirvanamon LM.

``Leuk geprobeerd,’’riep een stem. ’t Was Boltmon, de Mega-Digimon uit Silphymon.``Tomahawk Crunch !’’riep Boltmon. De lucht werd zwart en een zware, grote bijl viel bovenop Niravanmon LM.

``Goed! Leuk! Best! Tjakka!’’riep Nirvanamon LM.``Nirvana-Star Black Door!!’’riep Nirvanamon LM. De lucht werd rood met zwart en een hele grote tornado kwam er op Boltmon en Imperialdramon PM af.``Nirvana-Star Power!’’riep Niravanmon LM ook nog eens. Hij werd niet alleen groter maar ook nog eens 5x zo sterk.``Nirvana-Star Speed!’’riep hij ook nog eens.``O nee, we hebben een probleem denk ik,’’zei Matt.``Niet als we de Nirvana-Star opblazen,’’zei TK en keek vol hoop.

``Seraphimon kan dat wel doen!’’zei hij en liet Patamon War-Digivolven naar Seraphimon.``Probeer die ster te vernietigen!’’riep TK.``Angel God!’’riep Seraphimon. Een doorzichtig-blauwe God vloog naar de Nirvana-Star en probeerde om ‘m te laten exploderen.

``Nirvana-Star Defend!’’riep Nirvanamon LM en kreeg weer extra krachten binnen. Jammer genoeg werkte de aanval op de Nirvana-Star niet.``Paladin Break Ice!’’riep Imperialdramon PM. De harde ijs-aanval berijkte z’n doel, maar Nirvanamon LM sloeg de aanval van zich af.``Neeeee!! Waarom kan hij niet gewoon geraakt worden door onze aanvallen?’’riep Davis en sloeg z’n handen voor z’n gezicht.

``Azulongmon we hebben je nodig! Je bent onze enige hoop, als zelfs Imperialdramon PM ‘m niet aan kan!’’riep Ken en keek naar de grijs-trekkende lucht.``Aha! Jullie weer! Jullie willen zeker nog een Digi-Core of, niet soms?’’vroeg Azulongmon die aankwam.``Yep!’’antwoordde TK.``Goed, maar dit écht de allerlaatste Digi-Core die ik geef. Ik geef jullie een gekleurde Digi-Core. De sterkste van allemaal. En willen jullie als jullie gevecht is afgelopen, graag ‘m Digi-Core’s teruggeven?’’vroeg Azulongmon ook nog eens.``Tuurlijk.’’Matt knikte.

Iedereen richtte z’n Digivice of D3 op de Digi-Core. Een gigantisch lichtbundel kwam eruit en een duistere poort ging open.``Imperialdramon Paladin Mode en Boltmon, DNA-Digivolve in.

SkullImperiboltmon Agility Mode.’’

Deze Digimon zag er echt angstaanjagend uit. Het was de ene helft Imperialdramon PM en de andere helft Boltmon alleen dan de skeletten ervan. Hij had nog een lang zwaard op z’n rug en gigantische hoorn op z’n kop.``Agility Sword Attack!’’riep SkullImperiboltmon AM. Nirvanamon Light Mode was flink hard op z’n hoofd geraakt en viel om.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.