Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Duistere kracht van PlatinumPiedmon (7)

Op een nacht in Primary Village: Een zwart ei begint te barsten, er komt een Bowlmon uit, ’t Rookie-

Level van Piedmon. Bowlmon loopt weg, op weg naar de duisternis. Bowlmon opent een zwarte draai-

kolk en laat zich er in vallen. Bowlmon War-Digivolvt naar Piedmon en Piedmon Mode-Canged weer naar SkullPiedmon. SkullPiedmon lacht en laat ook nog eens Mode-Changen naar PlatinumPiedmon.

De Digi-Destined weten dit echter niet, maar ze zullen er snel achter komen.``E-mail van Gennai?’’vraagt Ken zich verbaasd af.``Zo laat in de avond?’’Izzy gaat de E-mail lezen.

Er stond dat PlatinumPiedmon weer is teruggekeerd.``O nee! Ik moet de andere waarschuwen,’’zei Izzy en liep snel naar de telefoon maar bedacht zich.``Ik stuur de E-mail wel door naar Ken en Davis dan zoeken die ’t maar uit. Wij hebben al geholpen bij Nirvanamon Light Mode en MaloMyotismon.

Dus……..Ga ik nu lekker slapen,’’zei Izzy en stuurde even snel de E-mail door naar Ken en Davis.De volgende dag lazen Ken en Davis de mail en waren er van overtuigd dat ze ’t helemaal alleen aankonden met GoldWizardmon aan hun zijden.

Ze stonden rond 10:00 in de computerkamer en gingen snel naar de Digi-World. Daar zagen tot hun grote verbazing PlatinumPiedmon naast de Gate staan.``Wat doen jij hier!’’riep Veemon kwaad.

``Wachten op jullie natuurlijk. Ik wil jullie vernietigen!’’zei PlatinumPiedmon.``Oja, dan heb je mooi pech!’’

``Veemon, Wormmon, War-Digivolve in................GoldAeroVeedramon, MagnaStingmon. GoldAero- Veedramon, MaganStingmon, DNA-Digivolve in............GoldWizardmon.’’

``Zo,’’zei PlatinumPiedmon,’’zeker alles al voorbereid? Nou, ik ook!’’riep hij en sprong naar achteren.``Positron Laser!’’riep GoldWizardmon en schoot de laser op PlatinumPiedmon.``Ahh! Sukkel. Je begrijpt ook niks. Waarom denk je dat ik telkens terug kom? Jullie begrijpen niet dat ik heers over Digi-World,’’zei PlatinumPiedmon.``jij heerst helemaal nergens over. Niet eens over je eigen controle, sukkel!’’riep GoldWizardmon.``Terra Pepper Bomb!’’riep hij en gooide een grote bom op PlatinumPiedmon die flink hard geraakt werd.``Ja, dat was een aanval van een Super-Mega!’’

riep GoldWizardmon en lachte.``Jij kan niet van me winnen. Ik ben te sterk! Ik kan alle aanvallen imiteren en jij kan alleen maar Platinum Trump Sword en wat Special Attacks, maar eigenlijk ben jij gewoon een sukkel! Tomahawk Cruch!’’riep GoldWizardmon en gooide een grote bijl op Platinum- Piedmon. PlatinumPiedmon viel hard op de grond en kon nauwelijks meer opstaan.``Geef ‘t nou gewoon op, jongen. Winnen doe je toch niet!’’riep GoldWizardmon.``Wel, ik moet overwinnen, anders kan ik nooit een Dark Master geweest zijn!’’riep PlatinumPiedmon.``Nee precies, dan was ik de Dark Master geweest!’’riep GoldWizardmon.``Burning Roman Candle!’’riep GoldWizardmon en vuurde een Romeinse Kaars op PlatinumPiedmon. Hij werd wéér fiks geraakt.``Platinum Trump Sword, Metal killer Explosion!’’riep PlatinumPiedmon en vuurde de twee zwaarden en een grijze straal op GoldWizardmon af die héél erg gewond raakte.``Ik moet toegeven dat ik onder de indruk ben,’’zei GoldWizardmon hijgend.``Maar winnen doe je toch, want nu ga je dood! Paladin Break Ice!’’riep GoldWizardmon en vuurde de ijsaanval op PlatinumPiedmon die wéér hard op de grond viel.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.