Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Kristal uit de Ruimte (1)

De Meteoriet

Over de snelwegverbinding naar Kyoto reed een busje.
De heer Ishida zat achter het stuur. Hij was kalm, wat ongebruikelijk was voor hem. Hij keek in de achteruitkijkspiegel. Hij vond dat hij er goed uitzag. Zijn haar eens goed gekamd en voor de verandering geen wallen onder zijn ogen. Ja, hij was bijna tevreden. Bijna. Zijn uiterlijk verried niets over de zorgen die hij zich maakte. Het was zijn jongste zoon, die hem zorgen baarde. 
Hij had TK al in geen tijden meer gezien. Hij hield veel van hem, maar het huwelijk met zijn moeder was vreselijk op de klippen gelopen. Matt kwam bij hem, TK bij haar. Ook de wonderbaarlijke gebeurtenis van vier jaar geleden had niets aan de situatie veranderd. Deze leek wel verbeterd, maar op lange termijn ging ze zich juist meer afzonderen.
Zo kon het gebeuren dat hij samen met Matt en zijn vrienden Tai, Kari en Izzy in de auto zat op weg naar Kyoto, waar ze een week lang in een luxehotel vakantie konden vieren, en dat TK er niets van wist. En hij had vast meegewild.
Hij luisterde naar het gesprek tussen Matt naast hem en de anderen op de achterbank: "Hee, Tai wat heb je daar?" "Niets, Matt." "Ik weet het wel hoor!" "Stil, Kari! Als je wat zegt…" "Ik vind dat je het moet laten zien. Toch, Izzy? Izzy! IZZY!" "Wa?" "Ga me nu niet zeggen dat je weer aan die laptop van je bezig bent?" "Nou, het is anders heel belangrijk wat ik doe hoor, Tai! Ik ben bijna door!" "Door wat? Nee, laat trouwens maar zitten. Ik hoef geen preek in computertaal." "Hee, Izzy, kijk eens wat Tai heeft!" "Hou je mond!" "Oh nu zie ik het ook. Wat schattig, ha ha!" "Ja, Tai kan niet slapen onder zijn teddybeer!" "Kari, ik zei toch, hou je mond erover!" "Ja, erg leuk, maar laat me nu werken."
Ishida keek naar buiten. Het werd donker. Nog een paar uur, en dan waren ze er.

Even later was het gezelschap wat stiller geworden. Iedereen had er genoeg van Tai uit te lachen, en zelfs Izzy had zijn computer afgesloten en zat te knikkebollen. Matt zat stil naast zijn vader, diep in gepeins verzonken. Tai lag tegen Kari aan te slapen. Kari keek uit het raam naar de sterren. Als je die verbindt, lijkt het op… een dier… wat voor dier? Hoe ziet zijn kop eruit. Alleen een streep. Een paard dan maar. En die dan? Mmm, lange oren.. een muis, een konijn? Een kat? Ja, een kat? Nee, een Digimon! Gatomon!
Gatomon… waar zou ze zijn. Kari had haar achtergelaten in Digi World, waar alles weer rustig was, om op vakantie te gaan. Voor Kari was het maar een week, voor Gatomon natuurlijk een hele tijd. Maar ze kon zich troosten met de gedachte dat Izzy zijn computer bij zich had. Voor het geval dat. En misschien… hč, wat nu?
Die ster bewoog! Heel langzaam, maar steeds sneller beweegt het lichtpuntje. "Jongens, kijk", fluistert ze. "Een vallende ster! Doe nu een wens!"
Kari zou het zelf wel weten. Ze wenste Gatomon snel weer te kunnen zien. Tai, net gewekt uit een mooie droom, kwam als wens niet verder als een beker warme chocolademelk. Izzy wenste dat hij toch nog "door kon komen" de volgende dag. Het was hem vandaag niet gelukt, daarom was hij er maar mee gekapt. Het geval wilde dat, zonder dat ze het wisten, Matt en zijn vader in stilte hetzelfde wensten: dat TK toch mee op vakantie kon komen.
Hierna ging iedereen weer verder met wat hij deed. Matt en zijn vader zwegen verder, Izzy was zijn mogelijkheden aan het berekenen en Tai dommelde weer in. Maar Kari bleef kijken naar de vallende ster, steeds groter scheen hij haar toe. Hij boog zich af richting de horizon, en bleef groeien, alsof hij dichterbij kwam…
"Hier klopt iets niet!" zei ze, de anderen uit hun dromen wekkend. "Kijk… de ster!" De anderen keken op.
"Jezus!" schreeuwde Matt's vader. De ster was in aanraking met de horizon gekomen. Ze zagen een enorme lichtflits.
Uitzinnig gaf Matt's vader een ruk aan de handrem. De auto slipte met honderdtwintig kilometer per uur over het asfalt. Kari moest machteloos toezien hoe de vangrail met duizelingwekkende snelheid dichterbij kwam. Toen werd alles zwart.

Wordt Vervolgd

Door: MetalGreymon

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.