Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Kristal uit de Ruimte (5)

Invasie van het Digi-Leger

Tai was van dit alles niet op de hoogte, deels omdat Izzy hem, nadat ze uit het ziekenhuis waren ontslagen, niet op de hoogte had gehouden, en deels omdat hij wel andere dingen had om zich zorgen over te maken.
Op het moment dat Izzy in de knoei zat, staarde Tai dromerig uit over het balkon. Ook hij en Kari hadden geprobeerd naar Digi World te gaan, maar hun computer was gecrasht. Tai was aan het denken of hij het niet op een andere computer kon proberen, tot zijn aandacht werd afgeleid door een enorme knal!
Hij zag, heel ver naar beneden, dat iets groens op wielen de kar van de visboer op had geblazen! Een Tankmon!
"Kari! Kom snel! Kijk" Kari kwam naar buiten snellen. Ze zag meteen de Tankmon, en de ravage die hij aan het aanrichten was. "We moeten snel naar beneden, om hem tegen te houden!" schreeuwde Tai. Hij wilde al wegrennen, maar Kari zei: "Tai! Ben je vergeten dat onze Digimon in Digi World zijn, en wij er niet bij kunnen?" "Oh ja, dat is zo, maar hoe moeten we hem dan stoppen?" "Ik mail Davis wel."
Kari pakte haar D- terminal en toetste vliegensvlug wat in. Ze verzond de boodschap, klapte het kleine computertje weer dicht en stak het in haar zak.
"Nou, laten we maar naar beneden gaan, we kunnen beter daar machteloos toekijken dan hier. Misschien heeft Davis wel hulp nodig zometeen..." zei Tai. Kari stemde in, en ze renden weg.

Davis was net bezig te Game-Boyen. "Joepie, ik heb Caterpieee!"
Helaas werd zijn gracieuze vreugdedans ruw onderbroken door gepiep uit zijn broekzak. "Mijn D- terminal! Oh DemiVeemon, het is vast van Kari!" DemiVeemon rolde met zijn ogen, maar dat zag Davis niet.
"Er staat: `hulp nodig kom snel kari`. Ze wil dat ik haar kom redden! Nou, ik stel nooit iemand teleur! Kom mee, DemiVeemon, prins op wit paard gevraagd!"

Van om een hoekje keken Tai en Kari toe hoe de Tankmon chaos rondstrooide. Alle mensen sloegen op de vlucht. Ook de politie kwam erbij kijken, maar die stonden kansloos tegen de Hyper Cannon aanval.
Tai en Kari hielden zich verborgen, hopend dat de Tankmon hen niet op zou merken. Want hij had zwarte ogen…
"Wat zou dat toch betekenen?" vroeg Tai, om de drukkende stilte te verbreken. "Iets als de Black Gears of de Dark Rings. Iemand probeert deze Digimon in zijn macht te houden." Plotseling begon Kari te huilen. "Hé, wat is er! Heb ik iets verkeerds gezegd?" fluisterde Tai. "Nee, maar ik weet zeker dat ze Gatomon ook in hun macht hebben." "Hoe weet jij dat nou, Gatomon is de eerste de beste niet. Ze laat zich niet zomaar in iemands macht nemen." "Ik weet het zeker, ik heb het gedroomd!"
Oei. Dat had ze beter niet kunnen doen. De Tankmon hoorde Kari's gesnik, draaide zich om, en zag het tweetal. Kari schrok zo erg, dat ze ophield met huilen. Tankmon kwam dreigend op hen af…
"Thunder Blast!" Een zoevende bliksemstraal raakte Tankmon in zijn rug. Raidramon sprong voor Tankmon, met Davis op zijn rug.
Kari was nog nooit zo blij geweest om hen te zien, maar dat zou ze natuurlijk niet tegen Davis zeggen…
Raidramon vuurde weer een Thunder Blast af op zijn tegenstander, maar Raidramon's aanval was niet sterk en Tankmon had een goede verdediging. Tankmon was aan de beurt. "Machinegun Arm!" Au. Raidramon werd volop geraakt. Davis was wel zo verstandig tijdig van zijn rug te springen, maar Raidramon was nog niet verslagen. "Thunder Blast!" De aanval was prima uitgerekend qua kracht, maar niet snel genoeg. Tankmon kon verrassend snel manoeuvreren met zijn rupsbanden en gaf Raidramon een beuk. Dat was het. Raidramon viel neer en de-digivolvde weer in Veemon.
Veemon was al moe van het gevecht, maar Davis was niet van plan zomaar op te geven. Hij mikte zijn D3 op Veemon. "Veemon digivolvet innn… ExVeemon!"
Volgende ronde. ExVeemon begon met een XV punch. Maar omdat hij niet veel energie meer had deed het meer pijn aan zijn hand dan bij Tankmon. Tankmon viel aan met zijn Hyper Cannon. ExVeemon vloog net op tijd weg. Hij was nu echt pissig, hij hield zelfs voor een keer zijn gewichtige taalgebruik achterwege. "Vee Laser!" Dit keer kwam Tankmon niet op tijd weg, en de aanval raakte zijn hoofd. Au. Nu was ExVeemon's kans. Hij maakte een duikvlucht met uitgestrekte arm. "XV punch!" Door de vaart was de aanval extra sterk, en Tankmon kreeg de volle laag. ExVeemon maakte het af met een Vee Laser, en binnen de kortste keren was Tankmon weer normaal en kon hij teruggestuurd worden naar Digi World.
"Whew, ben ik blij dat dat voorbij is. Ik heb rust nodig." Zei ExVeemon. "Ik ben bang dat dat even niet zal gaan, ExVeemon," zei Davis, die zich tijdens het duel bij de anderen had gevoegd. "Waarom niet?" "Daar is de cavalerie!"
Een heel leger Tankmon kwam oprukken door een grote straat. Allemaal met zwarte ogen, en allemaal met kanonnen gericht op de Digidestined. Wat nu?

Wordt Vervolgd

Door: MetalGreymon

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.