Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Kristal uit de Ruimte (6)

De Wraak van Vademon

Izzy, Tentomon en Unimon zaten in de val. Ze waren in Vademon's space-wereld, waar geen zwaartekracht was en iedereen zweefde hulpeloos rond. Vademon was erbij, en vertelde van zijn nieuwe meesterplan, zoals kwade genieën dat plegen te doen.
"Je had me verlagen, maar mijn nieuwe meester heeft me weer leven ingeblazen, om mijn handel in menselijke eigenschappen voort te zetten. Ik ben nu groothandelaar." Izzy vatte moed. "Ga je me nu mijn nieuwsgierigheid weer afnemen?" "Tutut, ik doe nooit twee keer hetzelfde. Maar de meester heeft mij opgedragen om een oogje in het zeil te houden voor kinderen. Toen ik jullie zag, heb ik jullie meteen hierheen getransporteerd. Was ik in mijn nopjes toen ik zag dat jij het was, zeg! Ik heb heel veel zin om jou te vernietigen, maar helaas, wat de meester wil is je levenslust." "Levenslust?" "Jawel, de zin om te leven. Die wil de meester hebben, en dan kan ik niet echt meer genieten door jou ineens te vernietigen, want dat maakt je dan toch niets meer uit. Dus ik ga je eerst folteren…" Vademon lachte gemeen. "Wie is die meester, waarom doe je dit?" "Oh, ik weet heus niet wie hij is, hij stuurt me zijn opdrachten viavia. Hij kan Digimon zijn wil opleggen. Hij wil graag van mijn diensten gebruikmaken in ruil voor dit."
Hij hield een soort bal omhoog. "Dit is een van de Dark Cores, energiebollen vol duistere macht. Als ik deze gebruik, word ik heel machtig." "Oké, het is duidelijk waarvoor je mij wil, maar laat deze twee Digimon vrij!" "Nee, denk niet dat ik dat doe. Unimon schiet ik straks naar de vergetelheid…" Boos gehinnik. "…maar voor Tentomon heb ik iets nog leukers in petto. We houden een duel."
Vademon knipte met zijn vingers, en opeens stonden ze in een arena. Izzy en Unimon zaten op de tribune, Vademon en Tentomon in de ring. "He, wacht eens!" zei Tentomon verontwaardigd. "Ik ben niet gedigivolved! Zo kan ik je toch nooit aan!" "Ja dűh, ik zou toch ook niet vechten als ik kon verliezen, hé?" "Valsspeler!" "Wat! Dat zet ik je betaald! Demon Kiss!"
De arme Tentomon was kansloos, en kreeg voor de tweede keer in korte tijd vreselijk op zijn donder. Het duurde niet lang of hij lag knock-out op de vloer. Vademon richtte zijn laserpistool op hem…
"Horn Blaster!" Unimon had een tijdje vergeten op de tribune gezeten, maar nu leek het of hij van plan was om met Vademon te vechten. "Wat!" schreeuwde deze. Hij begon op Unimon te schieten, de over het veld vloog, maar Unimon ontweek de stralen. Intussen lette hij niet op Tentomon, die weer bijkwam. "Tentomon digivolvet innn… Kabuterimon!" 
Het feit dat Vademon nu vanaf de grond tegen een vliegend paard én een vliegend insect moest vechten, stond hem helemaal niet aan. Hij floot en daar kwam een klein UFO-tje aanzetten. Vademon ging er in zitten en vloog achter zijn twee tegenstanders aan.
"Abduction Ray!" De straal raakte Unimon in zijn vleugel. Deze stortte naar beneden. Kabuterimon wilde hem helpen, maar kreeg daar de kans niet voor, want Vademon kwam al schietend en maniakaal lachend achter hem aan. Daar kwam een einde aan toen Vademon merkte dat Unimon nog wel kon lopen.
"Aerial Attack!" De aanval miste Vademon weliswaar, maar zorgde er wel voor dat hij nu achter Unimon aankwam. "Electro Shocker!" Kabuterimon raakte Vademon in de rug. "Wat…" "Aerial Attack!" "Electro Shocker!"
De twee aanvallen raakten elkaar precies op de plek waar Vademon was. Dit zorgde voor een enorme knal, met Vademon er middenin. "Aarggh!" Vademon viel als een rot blaadje naar beneden. 
Kabuterimon vloog naar Unimon toe. "Gaat het een beetje?" "Ja, ik genees snel. Ik kan voorlopig niet vliegen, maar het is niet zo erg. Ik kan maar beter niet meer vechten." "Het is ook niet meer nodig," zij Izzy, die aan was komen lopen, wijzend naar de flink aangebrande Vademon. Maar je zal altijd zien: dan staan ze weer op.
Vademon wankelde en zag er heel duizelig uit, maar hij had nog een troef achter de hand. Vademon keek zo gemeen als hij maar kon en haalde de Dark Core tevoorschijn. "Hou hem tegen!!" schreeuwde Unimon. Kabuterimon vloog naar Vademon, maar het was te laat.
Een enorme drukgolf kwam van Vademon af, en Kabuterimon werd weggeblazen en de-digivolvede. Waar Vademon had gestaan was nu een waas van zwarte nevels en knipperend ultraviolet licht. "Vademon mega digivolvet in…" Uit de nevels kwam een figuur tevoorschijn, maar het was niet Vademon… "Ebemon!"
Izzy was de eerste die de stilte verbrak. "Tentomon, wie is dat?" "Oh nee, het is [URL=http://home01.wxs.nl/~boesv061/digimon/ebemon.JPG]Ebemon![/URL] Hij is de gedigivolvede vorm van Vademon, een mega Digimon! Hij vernietigt iedereen die op zijn weg komt met zijn Brain Rupture aanval!" "Juist" zei Ebemon, met een stem die klonk als zijn oude maar met galm erop. "En ik ben precies van plan om dat te doen…"

Wordt Vervolgd

Door: MetalGreymon

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.