Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Kristal uit de Ruimte (7)

Op Vernielingstoer

Davis, Kari, Tai en ExVeemon stonden machteloos tegen het Tankmon-leger. Ze stonden aan de grond genageld, maar werden gewekt door een geluid boven zich. Ze werden zo mogelijk nog banger toen ze daar een heel leger Airdramon zagen, onder leiding van een Gigadramon.
Tai kreeg opeens een ingeving. "Wacht, Davis, jij hebt je laptop meegenomen! Dat moet wel, we hebben Tankmon erdoor teruggestuurd. Snel, open de Digi Gate!" "Ja, doe ik." Davis klapte z'n laptop open. "Kom op nou…" Ze hadden niet veel tijd, het leger kwam dichterbij en begon al met schieten. "Ja…ja…"
Maar om de hoek kwam een andere Tankmon, die de kinderen verraste. "Hyper Cannon!" "Digi Gate open!" schreeuwde Davis een fractie later. Nog maar net op tijd verdween het viertal in de computer.
Ze kwamen terecht op een grasveld. Het eerste wat er gebeurde was dat ExVeemon de-digivolvde en door zijn knieen zakte. "Veemon!" Davis pakte zijn vriend op. "Gaat het een beetje?" "Ja… Maar ik ben bekaf. Even rusten." "Nee" zei Tai vatberaden. "We hebben alleen jou. Het is hier niet veilig. Misschien dat we hier een andere Digimon vinden." "Je hebt gelijk" zei Kari. "Zonder actieve Digimon zijn we kansloos." "Nou, dan gaan we maar. Ik draag je wel" zei Davis.
Aan de rand van het grasveld was een bos. Tai besloot daarheen te gaan. Als er een slechte Digimon kwam, had je daar meer beschutting.
"Het is een erg donker bos" "Ja, pas op waar je loopt…" Wham. "AAAAAH!" Davis was al gestruikeld. Veemon rolde weg. "Oh jee, gaat het?" vroeg Kari bezorgd. "Ja, natuurlijk, een glimlach van jou en ik kan alles aan!" zei Davis gretig, maar Kari liep naar Veemon. "Bah! Zelfs mijn Digimon krijgt meer aandacht dan ik!" Hij stond op en stootte zijn hoofd tegen een laaghangende tak. "Au! Zo kan ie wel weer!" Tai moest lachen. Kari ontfermde zich over Veemon. Deze krabbelde overeind. "Ik kan maar beter lopen."
"Davis, waar ben je eigenlijk over gestruikeld?" vroeg Tai. "Kweenie, een wortel of zo." Davis ging op zijn hurken zitten. "Nee, het is een soort bloem." Hij onderzocht de bloem, en schrok zich lam toen er opeens twee zwarte oogjes onder verschenen. "Aargh!" De bloem was een hoofd, en de eigenaar van het hoofd kwam uit de grond gekropen. Een Floramon. 
Veemon zuchtte. "Daar gaan we weer… Vee Headbutt!" Veemon stootte uit alle macht tegen de Floramon aan, maar hij was nog te zwak van het gevecht met Tankmon. "Rain of Pollen!" Veemon kreeg de volle laag en werd overvallen door een vreselijke niesbui. Veemon lag plat, Floramon had nu ruim de gelegenheid om hem af te maken. "Stamen Rope!"
Floramon stond op het punt zijn aanval te doen, maar werd opeens weggeblazen door een vuurbal. "Snel, wegwezen!" Het was Agumon! Ze renden naar hem toe. "Pepper Breath!" Floramon werd weer geraakt. "Weg! Het is niet pluis in dit bos!" Binnen de kortste keren stonden ze weer met z'n allen op het veld.
Agumon verklaarde: "In dat bos zitten veel Digimon met zwarte ogen, het is gevaarlijk!" "Waarom was jij er dan?" vroeg Tai. "Ik hoorde Davis schreeuwen." "Ja hoor…" zei Davis geďrriteerd. Kari moest lachen. Dat vond hij nog het ergste. "Agumon, er zitten ook Digimon met zwarte ogen in de echte wereld. De hele stad wordt door Tankmon en Airdramon aangevallen. Kun je ons helpen?" vroeg Tai zakelijk. "Ja hoor. Er is hier denk ik niet weel wat ik kan doen." "Nou, dan gaan we maar. Hou je klaar, we kunnen van alles verwachten." Davis startte zijn laptop al. Hij opende de Digi Gate en het hele gezelschap ging weer naar de echte wereld.
Daar was het niet best. Ze waren in een zijstraat terechtgekomen, maar op de hoofdwegen stikte het van de Tankmon. Overal waren hysterische mensen op de vlucht. De Airdramon vormden, aangevoerd door Gigadramon, een vernietigende luchtmacht. Hier moest iets gebeuren.
"Ben je klaar, Agumon?" "Reken maar! Agumon WARP digivolvet in… WarGreymon!" WarGreymon vloog op de Tankmon af. Die waren verbaasd. Met een haal van zijn Dramon Destroyers schakelde hij een stuk of wat Tankmon uit. Alle andere Tankmon keerden zich tot WarGreymon, en vuurden allemaal met hun Hyper Cannon. Ook de Airdramon en Gigadramon begonnen op WarGreymon te schieten. Nu was WarGreymon wel sterk, het was maar de vraag of hij tegen zo'n overmacht was opgewassen. Maar WarGreymon begon snel om zijn as te draaien. "Nova Force!" Daarmee schudde hij alle stralen van zich af. Hij besloot het hogerop te zoeken, en steeg boven de Tankmon uit. Maar de Airdramon konden hem wel blijven vlogen. "Terra…" "Nee!" schreeuwde Tai. "Er kunnen mensen gewond raken! Gebruik Mega Claw, het zijn Dramons!" "Ja, natuurlijk… Mega Claw!" Tegen dit wapen was de luchtmacht niet opgewassen, en opeens vielen de Airdramon met bosjes uit de lucht. Gigadramon stond hetzelfde te wachten. Intussen hadden Tai, Kari en Davis het druk genoeg om de bewusteloze Digimon terug naar Digi World te sturen. De inmiddels gede-digivolvede DemiVeemon zat op Davis' schouder uit te rusten. Toen alle Airdramon waren verslagen, begon WarGreymon met de Tankmon, en binnen de kortste keren was er nergens meer een slechte Digimon te bekennen.
WarGreymon de-digivolvede in Koromon, en ook hij was nu helemaal uitgeput. "Kom, Davis" zei Tai. "Ik nodig je uit om bij ons te komen eten. Jullie hebben je rust wel verdiend." Het team ging weg, niet wetend dat ze door een paar zwarte ogen werden aangestaard…

Wordt Vervolgd

Door: MetalGreymon

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.