Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Kristal uit de Ruimte (8)

Ontsnapping aan Ebemon

"Snel! Achterop!" Izzy sprong op de rug van de gewonde Unimon. Tentomon kwam erachteraan gevlogen. 
"Brain Rupture!" Uit het voorhoofd van Ebemon kwam een gigantische straal, die Unimon maar op een haar na miste.
Helaas gaf de aanval ook nog een knal. Het hele drietal werd weggeblazen door de druk. Izzy en Tentomon werden van Unimon afgeslingerd en kwamen bij de muur terecht, en Unimon zelf lag kreunend op de grond. Zo te zien had hij wat gekneusd. Ebemon kwam dreigend op hem af. 
Izzy krabbelde overeind en zag een deur in de muur! "Tentomon, een deur!" "Ja! Kom op, wegwezen hier!" "Maar Unimon dan?" "Ga maar!" schreeuwde Unimon hen toe. "Ik hou hem wel op!" "Nee, je moet met ons mee!" "Ik kan niet lopen. Ga nu maar!" "Dan help ik je wel!" "Dat duurt te lang!"
"Sorry dat ik deze dramatische woordwisseling onderbreek" zei Ebemon, "maar mij kan het niet schelen. Of ik jullie nu vernietig of later, de uitkomst is hetzelfde." "Idioot!" schreeuwde Unimon opeens. "Mislukte koelkast! Buitenaardse slijmbal!" Izzy begreep dat Unimon Ebemon kwaad wilde maken om tijd te winnen. Izzy zuchtte. Dan gaan we maar. Hij sloop naar de deur en.. warempel, hij ging open!
Intussen was Ebemon met zijn aandacht bij Unimon, die hem verbaal aan het aanvallen was, wat hij misschien nog erger vond als wanneer Unimon hem fysiek aanviel. "Mechanische windbuil! Je dient die meester van je alleen omdat je je prullaria aan hem kunt slijten!" Dat gaf de doorslag. Unimon's opzet was geslaagd.
De deur waardoor Izzy en Tentomon waren gegaan leidde naar een donkere gang, met aan het eind nog een deur. Ze renden erdoor, maar hoorden opeens een verscheurende kreet. Unimon! Toen hoorden ze Ebemon's stem. "Oh jongens, ik kom jullie halen!" "Rennen!" zei Izzy.
Hij wilde wegrennen maar er kam een straal dwars door de muur. "Snel!" Ze gingen zo snel als ze konden, maar door het gat, nu achter hen, kwam Ebemon tevoorschijn.
Izzy beukte de deur open. Gelukkig gaf hij mee. Als je in nood zit kun je alles aan. Gelukkig waren ze in de open lucht, maar daar was Ebemon. Hij lachte zijn gemeenste lach, en mikte op hen met zijn laserpistool.
Tijd rekken, dacht Izzy. "Wacht! Ben je vergeten dat je mijn levenslust nog moet stelen?" "Ik wil je horen gillen, smeken, janken!" zei Ebemon maniakaal. "Er zijn meer kinderen." "Eeh, je hoort me niet smeken of gillen als je me nu neerschiet." "Ja, daar zeg je zoiets. Weet je, ik geef je tien seconden, en dan schiet ik je neer, oké?" Hij hield twee ijzeren tentakels voor zijn ogen. "Een, twee…"
Dit was precies de gelegenheid die Izzy wilde. Hij had nu tien seconden om hard weg te rennen. Dat deed hij dan ook. Tentomon kwam achter hem aan gezoemd. Het land was erg heuvelig, en Izzy wist een verstopplek te vinden.
Inmiddels was Ebemon al gestopt met tellen. Hij vloog zo te horen ergens in de buurt rond. Izzy werd heel bang. Ze waren eventjes veilig, maar wat nu? Het leek erop dat Ebemon ging bereiken wat hij wilde!
Tentomon waagde het iets te zeggen. "Kijk, Izzy, ik zie daar iets!" "Waar? Het is toch niet Ebemon?" "Nee, daar, in de lucht!" "Waar! Oh, ik zie het! Het is rood." "Wat kan het zijn? Het beweegt!" "Misschien een vogel of zo." "Eeh, hij komt deze kant op…"
"Ah! Gevonden!" Ebemon's gestalte verscheen over een heuvel. "AAAHHH!" Izzy schrok zich het apenlazarus, en Tentomon blijkbaar ook, want hij slaakte een kreet. "Ebemon kwam dreigend op ze af.
Inmiddels lette niemand meer op de rode stip. De rode stip schoot een rode straal af. Een straal die met duizelingwekkende vaart op de plek waar Izzy, Tentomon en Ebemon waren, afging.
Tentomon vloog voor Izzy. Hij was beried zijn vriend tot het eind toe te verdedigen. Maar Ebemon wist zelfs daar zijn voordeel meet te doen. "Mooi, nu kan ik voor jou ogen je beste vriend aan flarden knallen." Hij moest het maar proberen. Tentomon deed een poging. "Super Shocker!"
Ebemon deed of er niets gebeurde, en mikte zijn laserpistool op Tentomon…
Toen werd Tentomon door iets geraakt. Maar niet door het laserpistool. Door een rode straal, die uit de lucht leek te komen. Opeens voelde Tentomon overal kracht opborrelen.
Ebemon verkeerde even in de veronderstelling dat de rode straal Tentomon had vernietigd, maar zag zijn vergissing in toen hij zag dat Tentomon licht begon te geven.
Tentomon voelde zich alsof hij boven zichzelf uitsteeg. "Tentomon WARP digivolvet in… HerculesKabuterimon!"
Izzy stond verteld. Hij had de Mega vorm van Tentomon nooit gezien, en wist helemaal niet dat die bestond. Maar de rode straal had Tentomon genoeg kracht gegeven om te WARP digivolven. 
"Ik ben HerculesKabuterimon, het laatste stadium van mijn cyclus. Met mijn Mega Shocker zet ik mijn vijanden onder hoogspanning en als ik goed kwaad word snijd ik ze aan reepjes met mijn Giga Scissor Claw."
Nu hadden ze een kans om Ebemon te verslaan, maar zou het lukken?

Wordt Vervolgd

Door: MetalGreymon

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.