Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Kristal uit de Ruimte (9)

De ReMatch

Tentomon was in HerculesKabuterimon veranderd, en stond tegenover Ebemon. In feite was het hetzelfde gevecht als vier jaar geleden, maar nu waren beide tegenstanders gedigivolved in hun Mega vorm. Dit zou een hevig gevecht worden.
"Brain Rupture!" Ebemon was de eerste die aanviel. Een verstandige zet, want als HerculesKabuterimon hem zou ontwijken, zou Izzy geraakt worden. HerculesKabuterimon draaide zich om en incasseerde de aanval met zijn schild. HerculesKabuterimon besloot te gaan vliegen, maar in zijn nieuwe vorm kon Ebemon dat ook. HerculesKabuterimon steeg op en Ebemon kwam erachteraan. Opeens vond HerculesKabuterimon het genoeg. "Mega Shocker!" Kabuterimon schoot een enorme staal elektriciteit af, maar op precies dat zelfde moment besloot Ebemon een Brain Rupture aanval te doen.
De twee sterke aanvallen botsten op elkaar, en leken elkaar in evenwicht te houden. HerculesKabuterimon voerde meer stroom aan, Ebemon meer denkkracht. De druk werd steeds groter, het was een kwestie van tijd voordat één van de twee het opgaf…
Ebemon had zijn handen nog vrij, omdat de straal uit zijn voorhoofd kwam, en probeerde met zijn laserpistool te schieten. Hierdoor had hij zijn aandacht echter een fractie niet volledig op de straal, waardoor de zijne afzwakte en die van HerculesKabuterimon toch wel erg dicht in de buurt kwam. Snel bouwde Ebemon de druk weer op, maar het raakpunt van de twee stralen was nu toch wel erg dichtbij. Zijn laserpistool stond nu op HerculesKabuterimon gericht.
Als hij nu met zijn laserpistool zou schieten zou dat ten koste gaan van de energie in de Brain Rupture, maar als HerculesKabuterimon geraakt zou worden, zouden de kansen er beter uitzien voor Ebemon. Hij waagde het erop. 
Oei, verkeerd ingeschat. Er gebeurden ineens een hele hoop dingen tegelijk. De laserstraal kostte meer energie dan Ebemon had verwacht, en opeens was zijn Brain Rupture op. De elektrische aanval van HerculesKabuterimon ondervond opeens geen weerstand meer en schoot met een rotvaart tegen Ebemon aan. Die had meteen een systeemkortsluiting en kukelde als een rotte appel naar beneden. Maar de laserstraal raakte HerculesKabuterimon aan de binnenkant van zijn vleugel, en dat bleek een kwetsbare plek te zijn. Ook HerculesKabuterimon viel. Omdat hij veel groter en zwaarder was dan Ebemon kwam hij veel harder neer.
Izzy zat vanuit zijn schuilplaats te kijken hoe zijn metgezel met donderend geraas op de grond terechtkwam. Ebemon zag hij niet.
De twee Mega Digimon kwamen langzaam weer bij. HerculesKabuterimon had niet zoveel energie meer, dus hij besloot te gaan praten om tijd te winnen waarin hij weer op krachten kon komen. Ebemon had precies hetzelfde plannetje. Hij schokte nog wat na maar wist weer op te staan, en begon alle machoclichés die hij kende naar boven te halen.
"The bigger they are, the harder they fall. Het is dus toch waar." "Ik maak gehakt van je" was het antwoord. HerculesKabuterimon stond ook op en torende hoog boven Ebemon uit.
Izzy stond versteld. Het leek of ze aan het bekvechten waren. Hij hoorde telkens de een wat zeggen en de andere verontwaardigd grommen.
Op een gegeven moment besloot HerculesKabuterimon dat het welletjes was, en greep de hele Ebemon in een enorme klauw. Ebemon spartelde woest met zijn metalen tentakels, maar hij had nog te weinig energie. Hij had ook al tegen Unimon gevochten. "Deze is voor Unimon! Giga Scissor Claw! " Hij bewerkte Ebemon met zijn gigantische klauwen en gooide hem op de grond. Ebemon voelde zich alsof hij in een wasmachine had gezeten, maar hij had al zijn troeven nog niet uitgespeeld.
"Planet Destroyer!" HerculesKabuterimon was verbaasd toen hij zag dat Ebemon een enorme energiebal maakte, en die op hem afvuurde. Hij maakte dat hij wegrende, maar de bal bleek doelzoekend te zijn. Oké dan, daar gaan we… HerculesKabuterimon rolde zich op. De enorme bal raakte het schild. Dat schild was sterk, maar niet sterk genoeg om HerculesKabuterimon de pijn te besparen. Au! De bal ontplofte. Dat moest er nog bijkomen. Toen de rook was opgetrokken lag HerculesKabuterimon languit op zijn buik.
Ebemon was er ook niet best aan toe. Hij had al zijn energie verbruikt met zijn laatste aanval, en opladen zou een hele tijd duren. Stond HerculesKabuterimon nu op, dan was het met hem gedaan.
En dat was precies wat hij deed. HerculesKabuterimon stond op en was in een paar passen bij Ebemon.
"Nu voor de laatste keer… Wie is je meester!" Geen antwoord. "Zeg het en ik laat je gaan." Ebemon maakte een geluid. "Wat?" HerculesKabuterimon boog zich voorover. "Wat zei je?" "VAL DOOD!" schreeuwde Ebemon in zijn oor. Dat was zijn laatste vergissing. "Giga Scissor Claw!" De aanval raakte het slappe lichaam van Ebemon, en hij werd gedeletet. Een fractie later de-digivolvde HerculesKabuterimon in een vreselijk uitgeputte Motimon.
Izzy kwam aanrennen. Hij pakte Motimon op. "Hhhheb… ik hem verslagen…?" "Ja, het is gelukt. Kom, we gaan naar huis."

Wordt Vervolgd

Door: MetalGreymon

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.