Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Kristal uit de Ruimte (10)

Nog een Digi Destined?

Matt zat uit het raam te staren. Hij zat zich af te vragen of het allemaal wel nodig was.
Eigenlijk stel ik me aan, dacht hij. Ik denk dat het allemaal wel genoeg is geweest. Ik kan niet meer lopen, maar wordt het niet eens tijd dat ik daaraan wen. Misschien moet ik Tai maar eens bellen, of we eens met z'n tweeën gaan wandelen… bij wijze van. Of we gaan eens naar Digi World. Dat is ook gezellig en er zijn geen stinkende auto's. 
Hij wilde naar de telefoon rollen maar daar kwam Tai al aan! Hij had Izzy, Davis en Kari bij zich. Matt was opgevrolijkt. Hij reed naar de deur en deed hem open. "Wat wij nu toch hebben meegemaakt!" zei Tai meteen zonder Matt gedag te zeggen. Tai begon ineens al zijn belevenissen uit te diepen. "En toen struikelde Davis over een Floramon en toen bladibladiblablabla… Is er wat te drinken?"
"Ik ga wel." Zei Matt, maar Izzy en Tai zeiden meteen tegelijk: "Nee, laat mij maar!" Ze hadden natuurlijk medelijden met hem. Matt voelde zich alweer down. Uiteindelijk ging Tai voor iedereen cola inschenken.
Izzy vertelde over zijn belevenissen met Ebemon. Matt was onder de indruk van Tentomon's digivolutie. "Wat was die rode straal dan?" "Ik weet het niet" zei Izzy. "Het kwam van een rode stip. Mij theorie is dat het een vliegend iets was dat deze straal afschoot met precies de bedoeling om Tentomon te laten WARP digivolven. Misschien een vliegende Digimon." "Welke Digimon zou dat dan kunnen?" vroeg Tai, terwijl hij bekers cola op tafel zette. "Ik weet het niet, maar misschien een Guardien." "Guardien?" "Ja, net als Azulongmon. Door zijn kracht kon Paildramon digivolven in Imperialdramon en Agumon in WarGreymonn. Maar die stralen waren blauw. Deze zijn rood. Azulongmon kan het dus niet zijn geweest." "Wie dan wel?" vroeg Kari.
Opeens kwam Matt's vader binnen. "Hé, zijn jullie er allemaal?" "Ja, maar we wilden net naar mijn kamer gaan," zei Matt meteen ongemakkelijk. "Ja" zei het hele team in koor. Ze renden meteen allemaal naar Matt's kamer, een verbaasde meneer Ishida achterlatend.
Matt's kamer was op de begane grond, omdat hij geen trappen meer kon lopen. "Nou," zei Tai, "Als we ergens een oplossing moeten zoeken is het wel in Digi World. Maar onze Digimon zijn allemaal bij mij thuis." "Zou je dat nu wel doen?" vroeg Matt. "Ach, ze kunnen wel voor zichzelf zorgen. Agumon weet wat hij doet." "Ik hoop het maar."
"Maar we moeten daar toch naar oplossingen zoeken," zei Izzy. "Onze Digimon zijn nu nog zwak, maar hoe langer we hier zitten peinzen, hoe erger het daar wordt. Een seconde hier is daar een minuut!"
Meneer Ishida hoorde vanuit de woonkamer dat de kinderen heftig in discussie waren. Hij hoorde niet wat ze zeiden, maar hoorde toch aan de klank dat het iets gewichtigs was. Hij werd nieuwsgierig en stond op. Even luisteren kon toch geen kwaad?
Hij liep naar de deur van Matt's kamer en luisterde. Hij begreep er eerst niets van, maar schrok toen hij besefte dat ze erg vaak het woord "Digimon" lieten vallen.
"Nou en?" klonk de fanatieke stem van Davis. "Als onze Digimon weer op krachten zijn, hebben we het zaakje zo opgelost. "Mooie woorden voor iemand die net bijna door een Floramon werd verslagen" antwoordde Tai. Het was niet lullig bedoeld. "Het ligt zo niet, we zijn niet sterk genoeg om in een keer alle Digimon met zwarte ogen te verslaan. We moeten naar die rode stip op zoek" zei Kari. Opeens zei Davis: "Ik moet even naar de WC."
Oei. Hij moest zich nu verstoppen, of hij zou worden ontdekt. Te laat. Davis deed de deur open en vijf verbijsterde gezichten keken Ishida's kant op. Matt verbrak de geladen stilte. "Pap… heb je zitten luisteren?" "Ja. Het spijt me" zei hij schuldbewust. "Maar ik hoorde dat jullie het over Digimon hebben. Jullie doen toch niet weer gevaarlijke dingen?" "Pap, we moeten wel. Alles wat in Digi World gebeurt heeft effect op onze wereld. Heb je het nieuws gevolgd?" "Ja, maar ik wist niet dat het nu ook Digimon waren. Ik wil gewoon niet dat je jezelf in gevaar brengt in jou… toestand."
Davis kon het allemaal niet meer volgen. "Wie, wa, woe, weet hij van Digi World?" Hij werd onderbroken door een glans die uit de computer kwam.
"Hé, de computer!" Uit de computer kwam een straal. Heel langzaam. De kinderen waren wel zo verstandig om aan de kant te gaan, maar Ishida begreep het niet precies. De straal stopte vlak voor hem en veranderde in een apparaatje. Ishida ving het op. Het begon te gloeien. "He, dit was toch ooit een rage? Tama-gossie of zoiets?"
"Nee," zei Izzy, "dit is een Digivice! En om dat het gloeit, moet het van u zijn!" "Dat kan toch niet, alle DigiDestined die ik ken zijn kinderen!" zei Davis stomverbaasd. "Technisch gezien," zei Izzy. Oh nee, dacht Davis. Daar gaan we weer. "… is iedereen die ooit een Digimon gezien heeft een DigiDestined." "Maar dan is heel Odaiba dat!" zei Kari. "Nee, want niet iedereen heeft een Digivice. U wel. Blijkbaar was u voorbestemd om ons af te luisteren, meneer Ishida."
Het duizelde Ishida. Hij, Mark Ishida, DigiDestined? Dat kon toch niet?

Wordt Vervolgd

Door: MetalGreymon

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.