Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Kristal uit de Ruimte (11)

Psychemon

Ishida bestudeerde het kleine apparaatje in zijn hand. Het was wit, had de vorm van een kruis, had overal knopjes en een schermpje in het midden. Hij drukte op een knopje en opeens verschenen er zes kleine stipjes op het scherm. Een ervan knipperde.
"Kijk," legde Izzy uit. "Wij zin al die stipjes. Of eigenlijk zijn dat onze Digivices. Ze kunnen elkaar lokaliseren. Die knipperende bent uzelf." Ishida zei niets. Hij staarde geďnteresseerd naar het apparaatje.
Opeens, zonder dat hij eigenlijk precies wist waarom, richtte hij het op het beeldscherm van de computer. Dat begon weer licht te geven.
Opeens deed het BLAB en er kwam iets uitgerold, maar nu was het geen Digivice. Het was een grote, lichtblauwe bal met donkerblauwe strepen en een soort naald eraan, tenminste, dat leek het. De bal rolde door de kamer, en iedereen probeerde hem te ontwijken. Matt kon dat natuurlijk niet en het ding kwam tot stilstand tegen zijn rolstoel. "Oef!"
Nu de bal niet meer rolde, konden ze zien wat het was. Het leek op een hond, maar wel een rare… "Gabumon?" vroeg Matt verbaasd. Tot hij zag dat alles, wat bij Gabumon geel was, bij dit wezen paars was. De Gabumon look-alike krabbelde overeind en keek rond. Zo te zien was hij erg draaierig. "Zo, wat is het druk hier…" Toen ging hij van zijn stokje.
Kari liep meteen naar hem toe om hem te verzorgen. Het wezen kwam weer bij. "Waar ben ik?" "Bij meneer Ishida thuis." "Juist, dan zit ik hier goed. Wie van jullie is Mark?"
De kinderen keken van de een naar de ander, tot meneer Ishida zei: "Ik, ik heet Mark!" "Aangenaam dan." Hij liep op meneer Ishida af. "Ik ben Psychemon. Ik zoek al een tijdje naar je, en toen je die Gate opende herkende ik jou Digivice en rende ik er meteen door."
"Ja, op die manier" stamelde Ishida. Hij kon het allang niet meer volgen, maar Izzy was bereid het uit te leggen. "Ik begrijp het ook niet helemaal, maar kennelijk is Psychemon uw Digimon, en heeft u hem hier naartoe gehaald door uw Digivice op de computer te richten." "Ja, zo zit het precies," zei Psychemon. "Dus er gebeuren dit soort dingen als je…" Hij richtte zijn Digivice opnieuw op de computer, en het scherm begon weer te gloeien. Opeens werden ze allemaal in het beeldscherm gezogen!
Ze landden allemaal in Digi World, nu aan een strand. "Waar ben ik nu weer?" vroeg meneer Ishida. "Dit is nu Digi World" zei Davis. Dat was het. Ishida's broze zenuwen begaven het. In de laatste vijf minuten was zijn leven totaal op zijn kop gaan staan. Digi World! Was hij maar niet zo nieuwsgierig geweest. Hij wist als geen ander hoe gevaarlijk Digimon konden zijn. Hij had ook met Mayotismon te maken gehad, vier jaar terug. Wat vreselijk was dat geweest. En nu was hij in Digi World, de plek waar al die monsters vandaan kwamen. Nu was het afgelopen.
Zijn apocalyptische gedachte werd onderbroken door een kreet van Tai. "Dit strand! Ik ben hier vaker geweest!" "Ja, nu je het zegt…" zei Matt. "Dit de ingang naar het huis van Gennai!" maakte Izzy de zin af. "Wie is Gennai?" vroeg meneer Ishida. Tijd om antwoord te krijgen kreeg hij niet, want het water begon plotseling te borrelen.
Er verscheen een enorme kreeft aan het wateroppervlak, met zwarte ogen en vervaarlijke scharen. "Ebidramon!" schreeuwde Davis. "Rennen!" Het gezelschap stoof uiteen, Tai rolde Matt weg, maar de amfibische Ebidramon kroop op het land.
Hij pakte degene met de slechtste conditie in zijn grote schaar en dat was meneer Ishida. "Mark!" riep Psychemon. De kinderen moesten hulpeloos toezien, omdat hun Digimon thuis voor pampus lagen. Ebidramon verstevigde zijn greep. "Help me!"
Psychemon kwam eraan, en staarde in Ebidramon' zwarte ogen. De ogen van Psychemon begonnen een gloed af te geven. "Colored Sparkle!" Er kwamen allemaal gekleurde bolletjes uit Psychemon's ogen. Ze spatten uiteen in die van Ebidramon, en die was er niet blij mee. Hij liet meneer Ishida vallen, die languit op de grond viel, maar werd nu pas echt kwaad. "Twin Scissors!" De aanval raakte Psychemon. Die viel naast meneer Ishida, maar hij gaf niet op. "Sriped Horn Attack!" Psychemon begon als een gek met zijn hoorn in Ebidramon te prikken, maar dat werkte natuurlijk niet.
"Psychemon! Hou vol!" zei Ishida. Hij was opgestaan en keek erg vastberaden. Dat gaf Psychemon nieuwe moed. De Digivice gaf licht.
"Psychemon digivolvet in… Gururumon!" Psychemon was veranderd in een grote wolf, een die erg leek op Garurumon maar zijn vacht had een wat groenige tint. "Ik ben Gururumon, de wolf Digimon. Ik kan mijn Chaos Fire en Killer Bite aanvallen gebruiken tegen mijn vijanden." "Kijkkijk," zei Ishida tevreden. "Hij is Digi gevolvet. Matt nam niet de moeite om zijn vader te verbeteren. Hij genoot van de blik in zijn vaders ogen. Maar zou Gururumon sterk genoeg zijn?

Wordt Vervolgd

Door: MetalGreymon

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.