Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Het Gevecht met WarEggmon

``Nu ga je eraan, WarEggmon! Je hebt m’n vrienden een moeilijke taak bezorgt en nu zul je boeten!’’riep GoldWizardmon.``Crazy Magic!’’riep hij zwaaiend met z’n toverstaf. Een poort ging open en allemaal Digitamamon kwamen op WarEggmon af. Allemaal deden ze hun Nightmare Syndrome.``Sukkel! Ga van jullie meester af!’’riep WarEggmon en keek kwaad naar de Digitamamon.

``Oh, sorry heilige meester van de geklutste eieren! ’t Zal niet meer gebeuren!’’zeiden de Digitamamon en bogen voor WarEggmon en gingen weg.``Nou ja, zeg. Die sukkel gaan er gewoon vandoor!’’riep GoldWizardmon.``Agility Sword Attack!’’riep GoldWizardmon en hakte met een zwaard in WarEggmon.``Wat willen jullie nou komen beginnen,’’zei WarEggmon en ging relax tegen een boom staan.``Egg Blaster!’’riep WarEggmon en vuurde allemaal eigeel op de Digimon af.

``Flame Chain!’’riep SkullMeramon. De kettingen raakte WarEggmon en hij viel achterover met z’n hoofd op een steen.``Positron Laser!’’riep GoldWizardmon en vuurde de laser op WarEggmon maar miste omdat ie omrolde.``Wat gaat hij nou doen?’’vroeg TK verbaasd.``Ik heb geen idee, maar we kunnen ‘m in ieder geval beter tegenhouden!’’riep Cody.

``Armadillomon, Patamon, Digivolve in……..Ankylomon, Angemon. Ankylomon, Angemon, DNA-

Digivolve in........Shakkoumon.’’

Shakkoumon schoot achter WarEggmon aan en hield ‘m tegen en gooide ‘m de lucht in.``Burning Roman Candle!’’riep GoldWizardmon en schoot de Romeinse Kaars op WarEggmon.``Egg Blaster!’’

riep WarEggmon en schoot eigeel naar iedereen.``Nou, die is echt klantvriendelijk,’’zei Kari en bukte.

``Pulse Blast!’’riep GoldWizardmon en schoot een lading zeepbellen weg.``Ahh! Ik ben bang voor zeep en water!’’riep WarEggmon. Hij schudde de bellen van zich af en riep:``Black Egg!’’

Hij gooide ’t ei naar Shakkoumon die achter ‘m stond.``Kijk uit, Shakkoumon!’’riep Cody maar GoldWizardmon kwam in actie.``Tomahawk Crunch!’’riep hij en gooide een bijl tegen ’t ei aan en dook snel weg voor ’t volgende ei dat WarEggmon naar hém gooide.``Jij bent wel slim bezig!’’riep Gatomon.``Ja, hè?’’lachte WarEggmon.``Kachina Bombs!’’riep Shakkoumon en raakte de bommen vol op WarEggmon’s bil.``Continue Fireball,’’zei GoldWizardmon en vuurde een aantal vuurballen naar WarEggmon die niet echt oplette.``Auw! Durf je wel, tegen weerloze Digimon,’’zei WarEggmon boos.``Ja, want jij bent een vijand!’’riep GoldWizardmon.``Flame Chain!’’riep SkullMeramon en gooide een brandende ketting naar WarEggmon die halfdood op de grond lag.``Ahh!’’krijste WarEggmon.``Crazy Magic!’’riep GoldWizardmon.``Ha! Alweer zo’n nutteloze aanval?’’riep WarEggmon.``Niks nutteloos. Ik toevallig wel bepalen welke Digimon er komen.’’

De poort ging open en er kwamen…………..GoldWizardmon’s uit. Allemaal deden ze hun Positron Laser.``Ahhhh! Doe ’t niet!’’schreeuwde WarEggmon en probeerde op te staan en dat lukte. Hij liep dapper naar de Digi-Destined, ook al werd hij in elkaar gemept door GoldWizardmon’s.``Jullie zijn sterk, ik weet ‘t. Deze GoldWizardmon’s hebben er voor gezorgd dat de Drak Spores uit me gingen. Ik hoop dat jullie de andere Dark Enemy’s ook verslaan. Doe ’t voor mij. Ik zou jullie vriend willen zijn!’’zei WarEggmon en viel op de grond en verdween.``Nee! WarEggmon! Kom terug!’’riep Yolei.

``Ik kom ooit nog uit een ei,’’zei WarEggmon en dat waren ook meteen z’n laatste woorden.

``Bij deze overwinning juichte helemaal niemand. Zelfs niet een klein beetje. Blijkbaar hadden ze toch wel medelijden met die arme WarEggmon.

``We kunnen niks meer voor die arme WarEggmon doen,’’zei Ken zacht.``Behalve dan de Dark Enemy’s verslaan,’’zei Kari.``Ja!’’zei GoldWizardmon.``En jullie, GoldWizardmon’s, allemaal weg! Jullie hebben al teveel gedaan vandaag!’’riep GoldWizardmon en stuurde ze terug de poort in.

``Laten we morgen maar opzoek gaan naar SilverWizardmon,’’stelde Candlemon voor die was Ge-De-Digivolvt.``Goed!’’knikte Davis. Ze liepen terug naar de Gate en gingen terug naar de echte wereld.

``Toch wel zielig voor WarEggmon,’’zei June toen ze thuis waren.``Dat heb je nou al duizend keer gezegt,’’zei Davis nijdig.``Mag dat niet dan?’’

``Nee!’’riep Davis kwaad. 

Er flitste even iets door de lucht. Wat zou dat zijn? Dat lees je in: Gevecht met SilverWizardmon.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.