Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

De illusie der angst (1)

Veemon!Hou vol,riep Davis.Veemon was in een gevecht met een onbekende digimon,en had het wel moeilijk.Veemon je moet Armor dig................ A A aaaaa

er klonk een koude stem en opeens volde Davis iets langs z'n arm komen.......AAAAAAAAA Davis de arm was geraakt en was zijn 3d digivise verloren.Vergeef het maar jochie,daar was die stem weer het klonk als Mayotismon.Grizli Beam,zei die stem.Davis zag iets vreselijks op hem af komen en Beng!!

Huh huh waar waar ben ik nou,riep Davis paniekerig.Je bent hier hoor Davis,klonk het schattige stemmetje van Demiveemon.He en de droom dan?Welke droom?Over koekies misschien?Nee joh over iets vreselijks maar laat ook maar ik mail de anderen om ze het te vertellen,en dus na 1 uur waren ze allemaal in de computerzaal.Indrukwekkend zei Izzy meteen.ja zoits droom ik nooit,mompelt Yoli.Codi kwam vooruit en zei:Indrukwekkend mischien betekend het wel iets.We weten het niet dus we gaan het uizoken op naar de digiword.Ze staken hun hand met de digivise naar de computer en weg waren ze.

Alles ziet er normaal uit,zei Yolei maar schijn bedriegd soms.Ze gingen opzoek.Misschien heeft het wel met de Dark Ocean te maken laten we daar zoeken.Goed Idee TE....eeee TS TH...TK! Davis onthoud het nou.Ach TS TH TK wat maakt het uit. Uiteindelijk waren ze daar the Dark Ocean.Alles is gelukkig normaal,zei Ken.Laten we bij het water gaan kijken.Goed idee Kari.Niet te dicht bij komen Kari,klonk de berozgde stem van Yolei.Oo had Kari maar geluisterd ze kwam te dicht bij en er verscheen een vloedgolf Kari werd erin gezogen en de golf verdween weer.Watttt!riep Davis,red haar dat Veemon doe iets.De kinderen waren volkomen in paniek en daar kwam die golf weer maar deze keer kwam hij op Ken af en hij werd ook opgeslokt neeee niet Ken,riep Davis.We moeten weer terug naar de echte wereld om hulp te vragen,zei T.K. snel.Ja vind ik en goed plan,voegde Cody er nog aan toe.Neeee! en Kari dan,riep Davis weer.We komen terug maar nu moeten we hergroeperen,kom mee,zei T.K. snel.Ze renden naar een tv en………..

Maar wat was Davis van plan.hij bleef verbluft staan.Kom je hier mijn schattige Davis,klonk een stem.Davis hoorde de stem van Kari,en al gauw was hij verkocht hij ging op die stem af sneller en sneller.Nee Davis kom terug,riep Yolei bang.Maar het was te laat Davis naderde sneller en sneller en opeens……….viel hij in een diep gat.Waaaaat!nu.riep Yolei.Wegrennen?Er verscheen ineens een groene lichtflits tjakaaaa.De Digidestind waren allemaal gescheiden nu. Davis Davis,word wakker,klonk het stemmetje van Demiveemon.Davis bleef roerloos liggen.Kari zei dat als je opstaat een zoentje van haar krijgt.Wat wat waar is Kari en het zoentje.Grapie,zei Demiveemon.Wat!Een grapje,riep Davis kwaad.Demiveemon lachte heel vrolijk:hihihihihihihihihihihi.Maar goed waar zijn we dan nu,vroeg Davis zich af.Toen hij dat had gezegd kwam er een soort aardbeving.Wauuuuuuuuuuuuw,wat leuk,riep Demiveemon.Dit is niet leuk.Alles ging heen en weer heel lang,en opeens stopte het.Haahahahahahhaha,er klonk een luide stem.Wie ben je en wat wil je van me.Ik ben jouw grootste angst Digidestind 

O jaa laat maar zien zei Davis moedig.Je heb erom gevraagd.En opeens verscheen een grote rots met alle andere kinderen erop vastgebonden samen met hun digimon.

Je mag er een kiezen die mag overleven meer niet.Huh hoe weet hij nou mijn grootste angst en wie moet ik kiezen is het echt of wat,zei Davis in zichzelf.Laat ze los!Brulde Davis.We moeten hem verslaan Veemon,okee Davis ik doe mee.Veemon Armor Digivolvd in:Raidramon the storm of friendship.Pak hem Raidramon ik weet niet wie ik moet kiezen dus geruik in de digiei van vriendschap.Bleu Thunder,er kolnk een stormachtig geluid.Raidramon deed zijn blue thunder aanval.Hahahahaha

Wat een zwakke poging,Grizli Beam.Aaaaaaaah ney zoals in die droom,schreeuwde Davis.Raidramon werd zwaar getroffen en veranderde weer in Veemon.Opeens kwam er iets tussen Davis en Veemon,dat hun snel beetpakte en vastbond.O nee,schreeuwde Davis en dacht in zit zelf na.Davis niet opgeven,raadde Veemon hem aan.Hoe gaan we dit redden m’n vrienden zijn in gevaar Veemon is zwaar gewond ik ben hier vastgebonden.En zo praatte hij verder totdat hij het zin:Er moet nu echt een WONDER gebeuren,zei.Zijn digivise begon te gloeien en hij zag iets uit de grond komen.Wat is dat hel leek wel een gouden doos.Davis dat is de digiei van Wonderen,zei Veemon.De ei kwam recht op Davis af en kwam in zijn hand.Oke als dit het gouden ei van Wondren is dan zeg ik:Digi Armor energis.Er verscheen opeens een gouden lichtflits.En daar was geen Veemon meer maar MAGNEMON.

Ik ben Magnemon en mijn Inlustic Destroier maakt een eids aan de inlusie.Inlustic Destoier.Er kwam weer een gouden lichtflits en die ging op iedereen af.Davis hoorde alleen een stem die zei:Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Opeens verscheen davis naar de plek waar hij in dat gat was gevallen.He wat is er gebeurt en waar is Magnemon,vroeg davis zich af.Hee Davis,zei Veemon alles goed dat alles was maar een inlusie het is niet echt.Ow Maar maar ….

Ach laat ook maar we gaan de anderen zoeken.Okeeee.

Terwijl Davis en Veemon verder zochten Was de inlusie van T.K.

aan de beurt.

Wordt Vervolgd

Door: Marko

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.