Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Gevecht met SilverWizardmon

’s Avonds, toen June en Davis thuis waren, zat er iets eigenaardigs de hele tijd naar binnen te kijken.

Wie moest dat zijn? Wat wilde deze gedaante? Zou ’t een Digimon zijn?

Om deze vragen te onthullen gaan we als volgt verder. De volgende dag, toen de Digi-Destined in ’t westen van Digi-World waren gekomen, bleek er iets niet te kloppen. Ze zaten bij ’t water, dat klopt nog, maar………’t water was zilver.``Hoe kan dat nou?’’vroeg June verbaasd.``Geen idee,’’zei TK hoofdschuddend.``Ik denk dat SilverWizardmon hier de leiding heeft,’’zei Patamon vanaf TK’s hoedje.``SilverWizardmon? Wie is dat?’’vroeg Yolei.``Het zelfde als GoldWizardmon alleen van zilver en sterker,’’zei Gatomon.``Puh,’’roept Veemon beledigd,’’die sukkel is echt niet sterker dan wij,’’zei hij en wees naar Wormmon die knikte.``Laten we ‘m gaan zoeken?’’stelde Candlemon voor.``Niet nodig!’’riep een stem vanuit de bosjes.``Ik sta vlakbij jullie,’’riep de stem. Degene in de bosjes kwam uit de bosjes.``Gegroet, stelletje sukkels. Ik ben SilverWizardmon, en jullie zijn iemand anders,’’zei SilverWizardmon en begon te lachen.``Psst! Zeker de leukste thuis,’’fluisterde Kari naar Gatomon.``Hmhm!’’

``Maar waar kwam ik voor? O ja, ik moest jullie van ‘m oppermeester Vampiremon vernietigen,’’zei hij nadenkend.``Ga jullie gang, jongens,’’zeiden Ken en Davis.

``Veemon, Wormmon, War-Digivolve in……..GoldAeroVeedramon en MagnaStingmon. GoldAero-

Veedramon, MagnaStingmon, DNA-Digivolve..........GoldWizardmon!’’riep GoldWizardmon.

``Zo! Jullie weten er ook wat van! Crazy Magic!’’riep SilverWizardmon en opende een poort en er kwamen allemaal Omnimon uit.``Chips! Hoe willen we die gozers aanvallen?’’riep Cody.

``Gate of Destiny!’’riep GoldWizardmon en opende de poort en zoog de Omnimon erin en kwamen niet meer terug.``Positron Laser!’’riep GoldWizardmon ook nog en schoot een laserstraal op Silver-

Wizardmon.``Patamon, War-Digivolve in……..Seraphimon!’’

``Seaven Heavens!’’riep Seraphimon en schoot een vuurbal op SilverWizardmon en werd er een beetje door geraakt.``Hercules Killer!’’riep GoldWizardmon en schoot een psychic aanval op Silver- Wizardmon.``Wahahahaha!’’lachte hij,’’jullie winnen echt nooit van me,’’zei hij gooide z’n toverstaf de lucht in en ving ‘m weer op.``Rose Cannon!’’riep hij en schoot een kannonskogel op GoldWizard-

mon die hard achterover viel.``Ahh! ik krijg je nog wel!’’riep GoldWizardmon.``Agility Sword Attack!’’riep hij en hakte met een zwaard in SilverWizardmon.

``Hawkmon, War-Digivolve in………….MetalEaglemon. Metal Wing!’’riep MetalEaglemon en schoot een metalen vleugel naar SilverWizardmon en reken maar dat-ie flink geraakt werd, want hij viel achterover de bosjes in.``Seaven Heavens!’’riep Seraphimon en schoot de vuurbal op de achter-

overgevallen SilverWizardmon. SilverWizardmon stond weer op riep:``Lightning Blade!’’Hij imiteerde de aanval van Andromon.``Hercules Reflect!’’riep GoldWizardmon en keek achterom omdat hij een schaduw zag.``Ah! SkullMeramon! Mooi dat je komt helpen,’’zei GoldWizardmon.

``Chain Magic!’’riepen ze allebei en schoten een groene straal uit een ketting.``Continue Firball!’’

riep SilverWizardmon en vuurde de vuurbal die dwars door de groene stralen door ging en Gold-

Wizardmon en SkullMeramon raakte. Jammer voor SkullMeramon De-Digivolvte hij weer naar Candlemon.``Candlemon, War-Digivolve in………Nirvanamon. Continue Fireball,’’riep hij en vuurde de vuurbal af op SilverWizardmon.``Vergeet eigenlijk niet, dat een aanval van de echte Digimon veel krachtiger kan zijn dan de aanval van de geďmiteerde Digimon,’’zei Nirvanamon en knikte naar GoldWizardmon.``GoldWizardmon, Mode-Change in……..BronzeWizardmon!’’riep BronzeWizardmon.``Huh? Waarom is hij de Mode-Changed?’’vroeg Davis verbaasd en keek Ken aan die stond te lachen.``Simpel. Door een bepaalde kracht van deze D3 kan dat. Dat was precies ’t zelfde toen GoldAeroVeedramon en MagnaStingmon gingen DNA-Digivolven,’’zei Ken.``Hoe kan dat dan?’’vroeg June verbaasd.``Ook simpel! Ik heb natuurlijk nog wel wat krachten van de Dark Spores in me zitten, en daarmee stop ik kracht in m’n D3,’’zei Ken en keek glimlachend naar Davis.

``Water Smile!’’riep BronzeWizardmon en schoot een water-gezichtje, die langzaam elektricitiet werd, naar SilverWizardmon.``Hercules Reflect!’’Maar de Hercules Reflect had geen enkele effect.

De aanval, van Azulongmon, ging dwars door de Reflect heen.``Ahh!’’riep SilverWizardmon en viel op de grond.``Jij bent niet echt bepaald sterk!’’riep BronzeWizardmon.``Nirvana-Star Power!’’riep SilverWizardmon.``Heeft geen zin, jongetje! De Nirvana-Star is allang opgeblazen,’’zei Nirvanamon.

*lees Duistere Krachten van PlatinumPiedmon*

``Wat? O, shit! Waarom kan ik niks!’’riep SilverWizardmon.``Wacht! Ik weet ‘t!’’riep SilverWizardmon.

``MaloMyotismon Defend!’’fluisterde SilverWizardmon zachtjes zodat niemand ’t zou horen.

``Water Smile!’’riep BronzeWizardmon en schoot ’t water-gezichtje op SilverWizardmon. Maar……

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.