Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Gevecht met SkullSeadramon 2

``Ahh!’’riep SkullSeadramon en viel achterover ’t water in.``Grr!’’SkullSeadramon begon hard te fluiten en er kwam iets zwarts door ’t water soeven.``Haha! Maak nu maar even kennis met deze Scubamon!’’riep SkullSeadramon.``Kan je het niet eens in je eentje?’’riep Cody.``Nee!’’riep hij en gaf een bevel aan de Scubamon.``Harpoon Flyer!’’riepen de Scubamon’s en vuurde hun harpoenen op GoldWizardmon die hard geraakt. En opeens drong er iets in Kari op.``TK? Weet jij nog dat ik die vreemde wereld was, met de Dark Ocean?’’

``Ja! Hoezo?’’

``Nou, toen waren er dus Scubamon en zeiden dat we ooit nog wel eens gepakt zouden worden door hun meester, en misschien is dat………SkullSeadramon!’’zei ze rillend.``Ja, reken maar dat wij dat waren! Wij waren degene die jij gevonden had in die tunnel bij de Dark Ocean,’’zei één van de Scubamon,’’maar jij hebt nooit geweten wie onze meester was.’’

``Nee maar nu wel,’’nam Davis het voor Kari op.``En jullie er van langs krijgen ook! Pak ze GoldWizardmon,’’zei Davis en knikte.``GoldWizardmon, Mode-Change in……….BronzeWizard-

mon!’’riep hij en zei:``Nu ga je eraan SkullSeadramon. Iedeern weet dat jij misschien wel goed in je hart bent, maar toch ben je een vijand,’’zei BronzeWizardmon en snoof.``Ik? Goed in m’n hart? Sukkel! Ik heb geen hart. Ik ben door Arukenimon gemaakt, van 200 control spires die daar verderop in een weiland stonden,’’zei SkullSeadramon en lachte.``Maar alsnog, dan ben je alsnog slapper dan dat wij zijn, dus dan verslaan we je makkelijk,’’zei Davis en keek BronzeWizardmon aan.``Haha! Niet sterk? BlackWarGreymon was anders ook héél sterk en die was van 100 control spires gemaakt,’’siste SkullSeadramon kwaad.``Terra Pepper Bomb!’’riep BronzeWizardmon en laadde een grote rode vuurbal.``Doe jullie je best maar, volgens mij winnen jullie niet eens van m’n Scubamon!’’lachte het skelet van MetalSeadramon vrolijk. BronzeWizardmon gooide de Terra Pepper Bomb naar de Scubamon en verdwenen.``Whahaha!’’lachte BronzeWizardmon hartelijk.``En nu gaan we op jou af, SkullSeadramon! En reken maar dat je hier niet bepaald levend vanaf komt!’’riep MetalEaglemon en vuurde een metalen vleugel op SkullSeadramon af. SkullSeadramon dacht dat de aanval niet al té sterk kon zijn maar vergiste zich lelijk. De aanval bracht een grote wond op de buik van SkullSeadramon.

``Aaah! Stomme sukkel! Ik krijg je wel!’’riep SkullSeadramon bijna dodelijk.``River of Power!!!’’

Door ’t water kwam een grote sonische-bal op MetalEaglemon en BronzeWizardmon af. De bal raakte z’n doel maar al te goed.``Aaah! Ik denk dat ’t tijd is voor………de Metal-Digi-Core!’’riep Nirvana-

mon van achter BronzeWizardmon.``Reken maar!’’

``BronzeWizardmon, Metal-Digivolve in………WarWizardmon!’’

``Nirvanamon, Metal-Digivolve in.............Boruboedumon!’’

``MetalEaglemon, Metal-Digivolve in............Blademon!’’riep Blademon en raspte z’n metalen vleugels om ze scherper te maken.``Nu weet je zeker dat je eraan gaat!’’riep Boruboedumon en lachte.

``Lach maar niet te vroeg, lekkere hapjes! Ik ga jullie misschien wel met huid en haar opeten, in plaats van vernietigen!’’riep SkullSeadramon en likte de zijkanten van z’n bek schoon.

``Dat kun je vergeten!’’riep Blademon.``Blade Spikes!’’

De metalen spijkers raakte SkullSeadramon vol in z’n borst.

``Salamon, War-Digivolve in…………MarineAngemon! Marine Boiler!’’riep MarineAngemon en vuurde een warmwaterstraal naar SkullSeadramon die achterover in ’t water viel en gilde.

``Wat willen jullie nou eigenlijk beginnen tegen zo’n sterke Digimon?’’vroeg SkullSeadramon lachte de Digi-Destined eigenlijk uit.

``We willen je verslaan! Snap je dat nou nog steeds niet?’’riep Blademon en schudde met z’n kop.

``Goed! River of Terror!’’riep SkullSeadramon en werd heel boos en vuurde een gigantische sonische-bal naar de Digimon.``Boiler Craking!’’riep MarineAngemon en vuurde een, lavahete waterstraal op SkullSeadramon die helemaal lag te gillen.

``Aah!’’

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.