Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Duel der Black Digimon (3)

``Nee, tuurlijk, zou ik ook zeggen als ik jou was! Maar ik nog een geheim wapen!’’zei BlackMetal- Garurumon nog steeds even relax als eerst.

``En wat is je zogenaamde geheime wapen?’’vroeg Seraphimon SM.``Ja, ga ik jou even aan je neus hangen, zeker? Nou, dat het niet, hè?’’riep BlackMetalGarurumon kwaad.``Zeg nou maar gewoon want we komen er toch wel achter!’’riep SuperBlademon.

``Nee, ik zeg niets!’’

``Goed, dan moet je maar voelen!’’riep SaberBrafmon.

``Black Wolf Claw! Terra Shotgun’s! Lightning Candle! Busting God! Dinosaur Scratch!’’riepen ze allemaal en vielen BlackMetalGarurumon aan.``Whahahahahahahahahahahahaha!!’’lachte hij breed uit en lag te rollen over de grond, maar de aanvallen raakte ‘m wel maar hij moest nog steeds lachen.

``Kan hij niet even stoppen? Dit is niet een bepaald goed moment! Ik ben niet bepaald ik de stemming!’’riep DriherWizmon kwaad en liep op BlackMetalGarurumon af. Die was nu snel gestopt met lachen.``Hai!’’zwaaide DriherWizmon en gaf BlackMetalGarurumon een klap in z’n gezicht.

``Weet je wat? Je gaat eraan! Ik heb genoeg van je!’’riep DriherWizmon!``Dit is een aanval Zhuqiao-

mon, de Digimon God van het zuiden! Zhuqaio Blaster!’’riep DriherWizamon en vuurde een super-

grote vuurbal, nog groter dan de River of Kill, de bom van 500 meter groot, van SkullSeadramon.

``Nu ga je dood!’’riep DriherWizmon dreigend.``Wij willen ‘m eerst nog aanvallen!’’riepen de andere Digimon.``Dat moeten jullie dat nu doen. En luister ik laat de bom pas los als jullie allemaal in de bek van Whamon zitten. Dit kasteel kan wel tegen een stootje, maar jullie niet tegen deze explosie,’’riep DriherWizmon.``Terra Shotgun’s! Lightning Candle! Busting God! Dino Fake!’’riepen de Digimon en vuurde allemaal hun aanval op BlackMetalGarurumon.

``Nu iedereen in de bek van Whamon! Ik vlieg omhoog!’’riep DriherWizmon.``Zhuqaio Blaster!’’

De bom viel bovenop BlackMetalGarurumon en Whamon zonk diep het water in en DriherWizmon vloog héél hoog de lucht in.``Aaaaaahhh!’’krijste BlackMetalGarurumon.``Ik heb m’n geheime wapen nog!’’riep hij en verdween.``YES!!’’riepen ze allemaal.``Maar wat zou het geheime wapen zijn?’’vroeg Yolei aan Ken.``Ik weet niet!’’zei Ken en hield z’n schouders op.

De rook van de Zhuqaio Blaster trok weg en ze konden weer helder zien. Maar........wat kwam daar uit de poort? Kwam Vampiremon eraan? Nee, het was.....het was.......het was........iemand die we niet kennen.

``Hallo.Ik ben, eh..........BlackPaïldramon, de laatste hoop van onze heilige meester, Vampiremon,’’zei

BlackPaïdramon en stak z’n duim op.``Ik ben een Mega-Mode-Change Level 5. Of te wel, een level hoger dan dat jullie zijn, want jullie zijn maar Mega-Mode-Change Level 4,’’zei BlackPaïdramon en begon te lachen.``Jullie dachten echt dat jullie de twee Black Digimon hadden verslagen, hè? Ja, dat hebben jullie ook, maar niet wachter van de heilige kamer van onze heilige meester Vampiremon.’’

``Hij met z’n `heilige’,’’fluisterde TK naar Kari. Kari knikte.

``Maar, waar ik voor kwam dat is de gewoonte van een Dark Enemy,’’begon BlackPaïdramon,``ik ben hier.....’’

``....om ons te verslaan, wat je niet gaat lukken,’’zei Davis snel.``En hoezo niet?’’vroeg BlackPaïdra- mon.``Omdat je veel te dom bent. Wij kennen een Paildramon van top tot teen,’’zei Cody.``O ja?’’vroeg June dom.``O ja?’’vroeg BlackPaïdramon.``Waar is hij dan?’’

``Hij staat hier, alleen dan als DriherWizmon!’’riep Yolei boos.``Zo, gaan we boos worden? Dat is niet verstandig, dan kunnen je aders knappen,’’zei BlackPaïdramon.``Jij moet je smoel houden over hoe ik me gedraag, dus hij je bek!’’riep Yolei nog bozer.

``Nou je het over een smoel hebt! Water Smile!’’riep DriherWizmon en vuurde aanval op Black- Païdramon, maar sloeg de aanval van zich af.``Kijk, dat je me probeert aan te vallen vind ik helemaal top, maar doe dan niet zo’n loser aanval!’’riep BlackPaïdramon en schudde z’n hoofd.

``Desperado Blaster!’’riep BlackPaïdramon en schoot net als Paildramon met z’n mitrieurs.

``Terra Shotgun’s!’’riep SuperBlademon en schoot met z’n shotguns. BlackPaïdramon draaide zich naar SuperBlademon toe.``Wat doe je nou dom met je gare aanvallen?’’

``Terra Pepper Bomb!’’riep DriherWizmon en vuurde een peperbom op BlackPaïdramon die naar voren viel.``Wel blijven opletten, hè?’’riep DriherWizmon.

``Ha-ha-ha-ha!’’deed BlackPaïdramon nep stond weer op.``Ik ben hier om jullie te verslaan en dat gaat me lukken ook!’’riep BlackPaïdramon en gaf SuperBlademon en DriherWizmon een stomp.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillemon

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.