Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Matt Digivolve

Davis en de groep zijn in een gevecht verwikkeld met Neroschmon. Een slechte, maar sterke Digimon. Tai is ook in de digiworld en omdat er geen control spires waren was Agumon gedigivolvt naar Wargreymon. 'O nee,' zei Tai ', we halen het niet, we moeten ons terugtrekken.' 'Wat!' riep Davis ', dat kun je niet menen.' Maar Tai zei dat je je soms moest terugtrekken, dat was zo in digiworld.
'We kunnen ons onmogelijk terugtrekken, als we proberen te ontsnappen valt dat monster aan.' riep Yolei. Wargreymon gaf haar gelijk. 'Ik probeer Matt en de rest te bereiken.' zei T.K. Tai knikte. Na een tijdje kwam T.K. terug. Matt en Sora zouden komen.
En niet veel later waren ze er. 'Dit ziet er niet goed uit.' zei Matt. 'Hey Matt, kom eens!' riep Tai. Hij wachtte tot Matt bij hem was en fluisterde toen. 'Matt, kan je digivolven?' Matt schrok. Dat was iets dat alleen de eerste DigiDestind wist, ooit hadden ze ontdekt dat Matt kon digivolven. Alleen Matt kon dat, en niemand, ook Davis, Cody en Yolei wist het. 'Ik weet het niet.' zei Matt. Hij hadt ook nooit geweten hij hij het hadt gedaan. Het ging vanzelf. 'Kan ik niet niet gewoon aanvallen?' vroeg hij( want dat kon hij ook.) Tai twijfelde of dat wel zou werken. T.K. en Kari waren er bij komen staan en zeiden dat Matt wel moest digivolven om dat monster te verslaan. 'En ik heb mijn crest niet meer.' voegde Matt er aan toe, want hij was er zeker van dat hij niet meer kon digivolven. Maar de kinderen smeekte hem om het te proberen en Tai zei dat bij het verslaan van Apocalymon gabumon was gedigivolvt zonder crest. Matt probeerde het dan maar. 'Met de kracht van de vriendschap!' riep hij. Plots zag Davis een oogverblindende flits.
Matt digivolvde. De nieuwe DigiDestind konden hun ogen niet geloven bij het zien van de engel die zoveel kracht uitstraalde dat het gevecht toen al gewonnen leek. 'Yamatomon!' riep T.K. blij ', zie je wel Matt, je kon het best.' Matt, of liever Yamatomon lachte.
Met zijn Bleu Beam was Neroschmon direct verslagen. Toen zag Tai iets waardoor hij bijna viel van schrik. De digimon hadt een Black-Gear in z'n rug. Maar ze hadden toch alle Gears vernietigd, dat betekende dus dat Devimon. Zou Devimon nog leven?
Dat zou pas een ramp zijn, hij was dus blijkbaar weer Black-Gears aan het maken. Dan moesten de nieuwe kinderen hem verslaan en zij zouden moeten helpen. Dat was erger, maar ja, ze hebben hem 1 keer verslagen. Dit keer zal dat ook gebeuren.

Wordt Vervolgd

Door: Luc

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.