Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Vampiremon's Laatste Woorden (2)

Vampiremon lachte breed uit. Want ze hadden nog iets in petto.

``Ik zou maar niet te snel juichen, sukkels. Ik heb nog iets in petto voor jullie,’’lachte Vampiremon en blies op een fluit.``Maak kennis met mijn leger van AndroïdTankmon!’’De AndroïdTankmon kwamen op DriherWizmon en SuperBlademon af.

``Hallo!’’riep Ken van achteren.``We zijn er weer!’’

``Dat zie ik,’’riep DriherWizmon maar lette niet op ze, want hij keek alleen maar naar de Androïd- Tankmon die op ze af kwamen scheuren.``Huh? Nog meer Digimon onder invloed van een speciale control spire? Waar staat die nou weer?’’riep June kwaad.``Hé eh.....rustig jij!’’riep Vampiremon.``De control spire staat op een plek waar jullie nooit zouden kunnen komen, bij de Dark Ocean!’’riep Vampiremon kwaad en kwijlde. Kari lachte en Ken ook.``En óf wij daar kunnen komen,’’zeiden ze in koor.``Ik heb in m’n D3 speciale krachten zitten waardoor ik een Gate naar de Dark Ocean kan openen,’’zei Ken.``O ja? Probeer maar!’’riep Vampiremon. Ken hield de D3 voor zich uit en concentreede zich.``Hmmmmmm!!! Aahhh!’’schreeuwde hij. Een paarse poort in de lucht opende zich.

Net toen hij helemaal open was sloot hij weer.``Huh? Hoe kan dat nou?!’’riep Ken.``Ja, ik wist dat jij, Kennie Boy, krachten in je had om een Gate naar de Dark Ocean te openen. Dus daarom heb ik ‘m afgesloten,’’lachte Vampiremon en klapte in z’n handen.``Aanvallen, AndroïdTankmon!’’

De AndroïdTankmon kwamen op de Digimon af.``Terra Shotgun!’’riep SuperBlademon en vuurde met z’n shotgun kogels af. Maar de AndroïdTankmon werden nauwelijk geraakt en gingen rustig door met het proberen aanvallen.``Machine Gun!’’riepen de AndroïdTankmon en schoten. DriherWizmon wist nog net de aanvallen te ontwijken maar SuperBlademon werd volop geraakt.``Shit! Wat moeten we doen als we niet bij de Dark Ocean kunnen komen?’’riep Ken.

``Boiler Cracking!’’riep MarineAngemon en schoot een warmwaterstraal op de AndroïdTankmon. Ze vlogen wel 100 meter achteruit, zo sterk was de aanval.``Positron Laser!’’riep DriherWizmon en schoot de laserstraal op de AndroïdTankmon.``Misschien kunnen we beter Vampiremon aanvallen!’’riep Kari.

``Nee, hij is een heel level hoger dan dat wij zijn, en ik kan geen level hoger meer worden!’’riep DriherWizmon.``Tenzij er nog een Digimon God is, van het middenoosten, ofzo iets!’’

SuperBlademon stond op en vloog de lucht in. Vanuit daar riep hij:``Vampiremon, jou AndroïdTank- mon kunnen niet vliegen dus nu gaan we lachen! Bacon Earthquake!’’

De grond begon te trillen en allemaal sonische stralen raakte Vampiremon en zijn leger.``Dit zal je wel leren!’’riep DriherWizmon.``Tomahawk Crunch!’’De lucht werd helemaal zwart en een grote bijl viel bovenop Vampiremon. Vampiremon probeerde op te staan maar........hij was in twee stukken gespleten.

``Yeeeeeeeehhhh!’’schreeuwde iedereen. Iedereen was blij, alleen de AndroïdTankmon werden toch ietsje bozer.``Juich niet te vroeg jongens! We moeten nog steeds van AndroïdTankmon zien af te komen!’’riep Davis.``O ja, da’s waar,’’zei Yolei.``Maar hoe komen we dan bij de Dark Ocean?’’

``Ik heb net een plannetje uitbedacht. Kijk, als jullie hier blijven ga ik naar de echte wereld. Ik open een Dark-Gate en stuur de andere Digi-Destined erheen. Die vernietigen de control spire en dan zijn we van die domme AndroïdTankmon af,’’zei Ken.``Ehm.....Bedoel je met “de andere Digi-Destined” m’n broer enzo?’’vroeg TK. Ken knikte.``Die zijn met z’n allen op vakantie, behalve Izzy,’’zei Kari.

``Dan moeten DriherWizmon en Davis ook mee, want dan gaan we de andere Digi-Destined ophalen met Imperialdramon. Ik bedoel de Digi-Destined uit de andere landen.’’

``Hm........Kan! Ja, laten we dat maar doen,’’zei Cody aarzelend.``Wie is Imperialdramon?’’vroeg June nukkig.``Dat is Paildramon, alleen dan is hij Mega-geDigivolvte!’’zei Kari.``O,’’zei June keek verbaasd.``Dus? We gaan naar de echte wereld?’’riep Davis.``Je hoeft niet zo te schreeuwen. En ja, maar jullie met z’n drieën,’’zei Yolei.

Ze gingen naar de echte wereld en Veemon en Wormmon Digivolvte helemaal door naar hun Mega-Level, Imperialdramon.

``Zijn jullie klaar om te vertrekken naar New York?’’riep Ken want ze gingen naar New York.

``We halen Michael en Sam op, ok?’’zei Davis en keek Ken aan.

Ken knikte hard en gaf Imperialdramon een bevel om de lucht in te gaan. Imperialdramon ging de lucht in en toen ze ongeveer 10 kilometer bovenin de lucht zweefde vloog Imperialdramon net zo snel als het licht richting New York in Amerika.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.