Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Vampiremon's Laatste Woorden (4)

``Shit! Wat moeten we doen?’’riep Davis.

``Gewoon met mij meekomen, want dan gebeurd er niks met jullie. Maar als jullie niet meekomen vernietig ik jullie meteen. Aan jullie de keuze,’’zei de geest van Vampiremon en gooide de Digimon neer op de grond.``En waag het niet om aan ze te komen,’’zei Vampiremon. Davis keek naar z’n D3.

Hij mompelde wat binnenmonds. Ken keek ‘m verbaasd aan.``Wat ben je aan het doen?’’vroeg hij aan Davis die op wat knopje zat te drukken. Davis gaf geen antwoord en bleef doordrukken. Toen zei hij wat:``Richt nu allemaal jullie D3, of Digivice op de geest racht voor je. Ookal zie je ‘m niet,’’zei Davis.

De andere knikte. Ze richtte hun D3 op iets wat ze niet konden zien. Een roze lichtbundel raakte de geest. De geest werd omgetrokken door het licht.``Huh? Maar dat is helemaal niet de vorm van Vampiremon. Dat is.......Dat is........Daemon!’’riep Ken.``Waarom zei hij dat hij Vampiremon is?’’riep Michael kwaad.``Simpel, jullie hebben geen idee wat ik kan. Ik kan namelijk Dark-Digivolven naar Vampiremon, ookal ben ik dan maar een Mega!’’riep Daemon.``Ik ben hier ook gestorven toen jullie twee, Ken en Davis, en nog een aantal andere me naar de Dark Ocean stuurde. Ik ben teruggekomen als complete onzichtbare geest.’’Daemon’s vorm knikte.``Jáh, dat hadden jullie niet verwacht, hè? Ik heb mezelf ook krachten gegeven uit control spires. Ik heb van m’n eigen DNA Vampiremon ontworpen, ookal kan ik die nu ook worden. Ik heb zelf gewone fatale kracht om te gaan Mode-Changen in Imperialdramon Paladin Mode of Fighters Mode. Laten we het kort houden, ik kan alles.’’

``Grr! Heb jij dan ook VenomMyotismon voor de tweede keer ontworpen?’’riep Davis kwaad. Daemon knikte.``Jep! En, eh.........hij was sterk, hè?’’Ze gaven geen antwoord. Firemon lag stil op de grond en genoot van het “mooie” strand.``Hé Firemon, wat sta je nou blij te kijken!’’riep Sam kwaad.``Ik vind dit wel een mooie plaats,’’zei Firemon.``Digivolve liever!’’riep Sam.``Goed!’’

``Firemon, War-Digivolve in............FlameFlarizamon!’’riep FlameFlarizamon en gooide Daemon van zich af.``Val heel snel aan, anders Digivolvte hij misschien!’’riep Sam.

``Veemon, Wormmon, War-Digivolve in...........GoldAeroVeedramon, MagnaStingmon.’’

``Betamon, War-Digivolve in.........MetalSeadramon!’’riep MetalSeadramon en greep Daemon vast en smeet ‘m op de grond.``Aero Blaster!’’riep GoldAeroVeedramon en schoot een gouden laser op Deamon die half doormidden was.``Flame Fire!’’riep FlameFlarizamon en schoot een hele lading vuurballen op Daemon.``Striking Spike!’’riep MagnaStingmon en boorde zich in Daemon die ontplofte en verdween.

``En nu opzoek naar die ene control spire!’’riep Davis. Ze liepen naar de control spire en vernietigde ‘m. De AndroïdTankmon bij Vampiremon’s kasteel werden weer gewoon Tankmon.

Davis en Ken brachten Michael en Sam even terug naar Amerika en gingen toen weer naar die Digi-World. Daar vertelde ze het hele verhaal. Allemaal luisterde aandachtig. Davis zei ook dat hij bang was dat Vampiremon weer terug zou keren net zoals Daemon.

``Waarom zou je daar bang voor zijn?’’vroeg Kari.``Nou, Daemon was nu een geest en misschien komt Vampiremon ook wel terug als geest,’’zei Davis. De Tankmon schudde hun hoofd.``Nee, Vampiremon komt niet terug. Hij heeft veel Digimon ontworpen door z’n kracht en dat zijn er teveel. Hij heeft, Etemon, MetalEtemon, Puppetmon, MetalSeadramon, Piedmon, PlatinumPiedmon, Arukenimon, Mummymon, MaloMyostismon, WarEggmon, Machinedramon, SilverWizardmon, SkullSeadramon, Deamon en LadyDevimon ontworpen, en allemaal bestaan ze uit slecht bloed!’’riep een Tankmon.

``En wie heeft Devimon en myotismon dan ontworpen?’’vroeg TK.

``Die zijn ontworpen door Parrotmon, dat is dan wel geen Digimon van slecht bloed maar hij dacht dat hij met die Digimon wel heerser zou worden. Maar negen jaar geleden, toen heeft Greymon hem verslagen in de echte wereld, bij een brug. En de politie noemde die aanval een bomaanslag. Iedereen die hier staat heeft wel eens een Digimon gezien toen ze klein waren. Tai en Kari waren de eerste die de Digimon hadden gezien. Tai en Kari hebben Greymon en Parrotmon zien vechten. Later hebben jullie de Digimon ontdekt,’’vertelde een andere Tankmon.

``Trouwens denk ik dat we maar weer richting huis aan moeten,’’zei Davis.``We moeten ook nog eten en onze ouder zullen zich wel zorgen maken!’’

Ken knikte en liep achter Davis aan naar de Gate.``Okee, Tankmon. Tot ziens!’’riepen ze allemaal en gingen de echte wereld in.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.