Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Digimon: Het verhaal (2)

``Wat zal ClearAgumon van plan zijn?’’piekerde Davis de hele nacht. Ken had precies hetzelfde. Hij weet nog goed dat hij Digimon Emperor was, en dat duistere krachten geen speelgoed is. Dacht ClearAgumon er maar ook zo over. Ze hadden ClearAgumon nog nooit gezien en Izzy kon ‘m ook vinden in z’n Digimon Analyzer, maar toch wist Ken al meteen dat hij best wel goed was. Hij was tenslotte maar een Agumon-Soort en een Agumon-Soort is altijd een Rookie-Level. Als met ‘m in gevecht konden komen hadden ze standaard al gewonnen.

De volgende dag, de eerste échte dag van de vakantie, waren ze weer bijna allemaal bij Izzy. Alleen Matt en Sora waren er niet, die waren naar de bioscoop.

``Ok, jongens! Alleen Davis, June, Ken, Tai, Yolei, TK, Kari en Cody gaan naar de Digi-World, Joe blijft hier. Jullie gaan naar een gebied vlakbij de zee. Er is daar een Digimon, een medewerker van ClearAgumon vrij gelaten, gehoort van Gennai, en ik wil dat jullie die verslaan en naar ClearAgumon’s basis gaan,’’zei Izzy alsof het de makkelijkste zaak van de wereld was.``Waar is ClearAgumon’s basis dan?’’vroeg Ken.``Daar in de buurt! Maar wees voorzichtig! Het blijkt een gebied te zijn waar veel Kuwagamon rondlopen,’’waarschuwde Izzy ook nog.``Dat hebben wij net weer,’’zei Davis zuchtend en liep naar Izzy’s computer.``Iedereen klaar?’’riep Davis. Iedereen knikte.

``Digi-Gate open!’’

Ze gingen Digi-World binnen en kwamen op een mooi palmstrandje uit. Voor ze zat een Flamingomon water uit de zee te drinken.``Nou, die Digimon lijkt me niet al te slim om een medewerker van ClearAgumon te zijn,’’zei Cody en schopte een steentje de zee in waardoor de Digi-

mon een beetje kwaad werd.``Hé, ik ben water aan ’t drinken ja, dus doe even normaal,’’zei Flamingo-

mon en begon weer verder te drinken.``Nee, geen medewerker van ClearAgumon anders had hij ons nu wel aangevallen,’’zei Kari.``Laten we het bos in gaan,’’stelde TK voor. Ken knikte. Ze gingen het bos in. Het was er donker en vochtig.``Het lijkt hier wel een tropisch oerwoud,’’zei Kari en veegde het zweet van haar voorhoofd.``Wat je zegt, Kari,’’zei Tai en veegde ook het hoofd van z’n voorhoofd.

``Waarom leven hier geen Frigimon, dan kunnen we even afkoelen,’’zei Cody.

``Kijk eens op jullie D3 of Digivice. Er komt weer een signaal door van iets. Misschien weer een kaart,’’zei Ken en wees dat ze de weg moesten volgen.

``Hallo!’’siste een stem. Degene met de stem kwam tevoorschijn.``Hôi!’’zei hij kakkerig.``Ik ben Flamingomon,’’zei Flamingomon.``Ja, we kwamen je net tegen, weet je nog wel?’’zei TK.``Dan moet je vast en zker m’n broer tegengekomen zijn, want hij werkt niet voor ClearAgumon. Wat een sukkel is m’n broer toch. Ik zou ‘m zo’n pijn willen doen met m’n Boxing Peck maar hij is té sterk,’’zei Flamingomon.

De flamingo liep wat verder het bos in, en plotseling verdween hij.``Huh? Hij is verdwenen,’zei Cody.

``Dan is daar blijkbaar de basis van ClearAgumon!’’zei Ken.``Maar ik ga nog door met het opzoeken van die Digi-Cards, zodat Wormmon ook kan Card-Digivolve!’’Ken volgde nogsteeds het signaal van de D3.``Laten we ‘m maar volgen,’’zei Candlemon. Iedereen gehoorzaamde Candlemon en volgde Ken totdat ze voor soort Notre Dame stonden.``Hè? Moeten we hier naar binnen?’’zei Davis.

Ken knikte hard.``Yep! hierbinnen liggen misschien weer een paar Digi-Cards!’’Ken liep naar binnen, de gigantisch grote zaal in. Aan het einde stond weer een tafeltje. Ze liepen er naartoe en er lagen twee kaarten op: kennis en vriendelijkheid.``Die zijn voor ons,’’zei Cody en net toen hij de kaart wilde pakken knalde de deur dicht. Iedereen draaide zich om.

``Zozozozo! Dus jullie willen de Digi-Cards jatten, hè? Dat gaat mooi niet lukken! Wachters!!!’’riep de stem.``Ben jij ClearAgumon?’’vroeg Yolei.``Haha! Ja dat ben ik zeker en jullie hebben ook al één van m’n proefkonijnen vernietigd!’’riep ClearAgumon kwaad.``Bedoel je Spidermon?’’Kari keek ClearAgumon verbaasd aan.``Ja!’’was het antwoord.``Maar jij wint toch niet van ons!’’riep TK.

``Ik mag dan wel een Rookie-Level zijn, maar mijn Toy Fireball of mijn wachters overleef je toch niet.

Mijn wachters zijn immers Ultimate en jullie hoogste is pas Champion omdat de kracht uit de Digi-Cores zijn uitgewerkd,’’lachte ClearAgumon en gaf de wachters, dat waren overgins WereGarurumon, een bevel om de Digi-Destined en Digimon mee te nemen naar z’n basis.

``Wat bedoelde je eigenlijk met “jullie hebben ook al één van m’n proefkonijnen vernietigd”?’’vroeg Ken nieuwsgierig. ``Gnagna! Dat zou jij moeten weten. Toen jij Digimon Emperor was, heb jij zelf een keer een Digimon geschapen, Kimeramon, weet je nog?’’Ken knikte zachtjes.

``En dat wil ik nou ook doen. Ik moest alleen nog de poten van Spidermon en Flamingomon te hebben. Maar jullie hebben Spidermon vernietigd en daar zullen jullie voor boeten!’’riep ClearAgumon.

``Veemon, Card-Digivolve in............Allomon!’’riep Allomon en schopte ClearAgumon omver en ging bovenop ‘m staan.``Wachters! Doe iets!’’riep ClearAgumon.``Garuru Kick!’’riepen de Were-Garurumon in koor en schopte Allomon van hun “meester” af.``Bedankt jonges!’’zei ClearAgumon en stond op.``Jullie hebben trouwens wel lef zeg! Ik ben nauwelijk 2 dagen aan de macht en jullie vallen me nou al meteen aan!’’riep ClearAgumon kwaad.``Omdat jij slecht bent, ja!’’riep Agumon.

``WereGarurumon! Haal m’n eerste zelfgeschapen Digimon!’’beveelde ClearAgumon en grinnikte.

``Ik weet zeker dat jullie deze Digimon niet aankunnen. Het is een Champion en hij heet Siaga- Antilopemon. Zijn Saiga Blast doet jullie smelten!’’

``Snel Cody! De kaarten!’’riep Ken en pakte z’n eigen kaart en richtte z’n D3 er op. Cody deed hetzelfde.

``Armadillomon, Card-Digivolve in............Indianamon!’’

``Wormmon, Card-Digivolve in...................Kuwagamon!’’riep Kuwagamon.``Huh? Kan Wormmon Kuwagamon worden?’’riep TK.``Jazeker!’’siste Kuwagamon.

``Waar blijven die sukkel toch? De basis is hier om de hoek!’’zei ClearAgumon boos.``Oeps!’’

``Hahaha! Bedankt voor het zeggen waar je basis is, ClearAgumon,’’lachte Kari.``Ach, wat maakt dat uit? Als ik die poten van Flamingomon alleen heb is het al goed,’’zei ClearAgumon.``Ja komt niet aan die poten van Flamingomon omdat we je nou gaan vernietigen!’’riep Indianamon.``Bow And Arrow!’’De pijl van Indianamon raakte ClearAgumon vol in z’n maag maar hij is van blokken dus hij voelde er weinig van.

``Saiga Blast!’’riep een stem. Het was SaigaAntilopemon die als een speer naar binnen kwam rennen.

De grond verdween helemaal en alleen wat zand bleef er liggen.``Dynamite Head!’’riep Allomon en vuurde dynamieten op SaigaAntilopemon en op ClearAgumon. ClearAgumon viel achterover op z’n hoofd. De WereGarurumon gromde kwaad.``Dat hadden jullie niet moeten doen met onze meester!’’

Flamingomon kwam ook nog binnen vliegen.``Oh heilige meester!’’riep hij en knipoogde naar de Digi-Destined. Ze lachtte.``Wat lachen jullie nou stom!’’riep ClearAgumon. Flamingomon ging naast hem staan. Flamingomon draaide zich om en liep naar de WereGarurumon af.``Jullie moeten vertrekken van de heilige meester,’’fluisterde hij. De WereGarurumon gehoorzaamde en liepen weg en gingen de hoek om.``Dubbel Sisscor Claw!’’riep Kuwagamon en kneep SiagaAntilopemon bijna helemaal fijn tussen z’n messen.``Hé laat me los!’’riep SiagaAntilopemon die bijna stikte.

``En wat betreft u meester......’’zei Flamingomon. Flamingomon gaf ClearAgumon een flinke mep in z’n gezicht.``Flamingo Spray!’’riep hij en vuurde een dikke straal water op ClearAgumon af.

``Dynamite Head!’’riep Allomon en hiel Flamingomon een handje.``Wachters!’’riep ClearAgumon.

Uit het zand kwamen twee Scorpiomon en hielden Allomon, Kuwagamon en Flamingomon van ClearAgumon af.``Bedankt, Scorpiomon,’’zei ClearAgumon.``En nu jij, Flamingomon, waarom viel jij je meester aan?’’riep ClearAgumon.``Wacht eens! Jij bent toch niet de broer van één van mijn medewerkers?’’

Flamingomon grinnikte.``Dat had je niet verwacht, hè? Maar ik zal je nu met rust laten, maar reken maar als wij Ultimate kunnen worden, jullie geen schijn van kans hebben!’’riep Flamingomon naar ClearAgumon die weg liep.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.