Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Digimon: Het verhaal (5)

ClearGreymon slikte nog een keer. Hij stond op. Hij grinnekte en z’n ogen stonden vol haat.``Wacht jij maar, Dinobeemon, ik krijg je wel!’’riep ClearGreymon. Hij deed een paar stappen naar voren.

``Geen stap verder!’’riep Dinobeemon. Toch deed ClearGreymon een stap verder. Dinobeemon viel aan.``Hell Musquerade!’’

Dinobeemon viel ClearGreymon in z’n maag aan. Ondanks de pijn die hij had liep hij gewoon rustig door.``Huh?’’Kari keek verbaasd.``Hoe kan dat nou?’’

``Ik ben wel een slechte Digimon maar jullie winnen nooit!!!!! HAHAHAHAHA!!’’lachte ClearGreymon. Dinobeemon schrok van z’n gelach.``Voelt hij zich wel helemaal lekker?’’riep Dinobeemon.``Ik denk het niet!’’zei Yolei. ClearGreymon schopte Dinobeemon weg.``Hé, pakken gozer!’’riep Dinobeemon. ClearGreymon liep gewoon maar verder.``Hé, waar ga je naartoe?’’vroeg Davis verbaasd.``Ik ga naar een plek waar ik alles krijgen kan wat ik wil!’’riep ClearGreymon en wilde net de lucht in vliegen toen en windvlaag ‘m naar beneden gooide.``Hier blijven jij!’’riep een stem.``Huh?’’ClearGreymon keek naar de gedaante bovenop een grote rots.``Jij gaat niet weg zonder mijn toestemming, dat weet je toch?’’riep de stem.``Ja, meester!’’riep ClearGreymon en stond weer op. Het leek alsof hij meer kracht dan ooit had.``Nova Blast!’’riep ClearGreymon en schoot een grote vuurbal naar Dinobeemon.``Hell Musquerade!’’riep hij en schoot allemaal vuurballetjes op ClearGrey-mon. De gedaante van op de rots sprong naar beneden.``Ice Chiller!’’riep hij. Een ijswind vloog op Dinobeemon af. De gedaante lachte.``Heheh!! Van een Ultimate en een Champion win je niet!’’

Dinobeemon stond op.``Van jou win misschien niet, IceDevimon, maar van ClearGreymon sowieso wel!’’riep Dinobeemon en schoot weer met vuurballetjes.``Hak ze allebei de pan in, Dinobeemon!’’riep Davis.

``Armadillomon, Hope-Card-Digivolve in........Frogmon!’’

``Hé, Armadillomon is een kikker geworden,’’zei June lachend.``Leaf Wheel Cutter!’’riep Frogmon en vloog met een vlijmscherp blad op ClearGreymon af.``Aaaahhh!!!’’krijste ClearGreymon en loste op. IceDevimon gromde. Hij begon witheet te worden en uiteindelijk sprong hij op Frogmon af.

``Hell Musquerade!’’riep Dinobeemon en schoot vuurballetjes op IceDevimon af.``Rot op, vlieg, ik ben bezig,’’zei IceDevimon en sloeg de balletjes van zich af.``Ice Wind!’’riep IceDevimon en schoot grote ijsstralen op Frogmon af. Frog bevroor.

``Candlemon, Light-Card-Digivolve in.......Clockmon!’’riep Clockmon.``Time Dimension!’’riep Clockmon en schoot grote sonische stralen op IceDevimon.``Aaah!’’schreeuwde hij en knalde tegen een rots op. IceDeevimon stond op en rende naar Clockmon.``Ice Chiller!’’riep hij en vuurde weer een ijswind af.

``Hawkmon, Card-Digivolve in..........Peacockmon!’’

Peacockmon vloog op IceDevimon af en sloeg op z’n hoofd.``Jaaahh, pak ‘m Peacockmon!’’riep Yolei.``Hé jongens! Waarom vallen we hem eigenlijk aan. We weten niet eens wáárom we ‘m aanvallen,’’zei Ken.``Ja, je hebt wel gelijk, Ken,’’zei TK.``Ja, jullie vallen mij zonder reden!’’riep IceDevimon.``Wacht eens even, waarom val jij ons dan ook aan?’’riep Kari kwaad.``Omdat jullie een “persooneelslig” hebben vermoord!’’riep IceDevimon.

``Heb jij ‘m gecreërd?’’riep Davis kwaad.``Rustig jongetjes. Ik heb ‘m inderdaad gecreërd van eigen DNA, net zoals hij zelf Digimon ontwierp. ToyKimeramon was mijn idee maar CleaarAgumon heeft ‘m gemaakt. ToyKimeramon was gemaakt om jullie te vernietigen!’’

``Waarom wilde je ons dan vernietigen?’’riep Davis kwaad.``Simpel. Jullie kwamen weer in Digi-World en als jullie in Digi-World komen ondekken jullie altijd weer iets. In dit geval ondekte jullie de Digi-Cards. Deze kaarten hebben de mogelijkheid om mee te Card-Digivovle. Ookal heb jij die Crest niet. Wij probeerde jullie tegen te houden, anders konden we niet meer verder gaan met Digi-World veroveren,’’zei IceDevimon en snoof eens.``Ons hou jij niet tegen! Rainbow Shower!’’riep Peacockmon en schoot de lucht in en vuurde regenboogsterretjes op IceDevimon. Hij lachte.``Haha! Jullie winnen niet. Misschien alleen met een Mega!’’riep IceDevimon.``Wat jij wilt jongen! Terra Force!’’riep WarGreymon.``Ik zei een Mega geen loser!’’riep IceDevimon en sloeg de Terra Force van zich af.``Hij is té sterk!’’riep TK.

``Patamon, Courage-Card-Digivolve in............Prairiemon!’’

Prairiemon zag eruit als een soort bever en had lange, tanden en metalen klauwen. Zijn Dimesion Hole doet Digimon verdwijnen.

``Zo, een Prairiemon, hè? Leuk, dat kan leuk worden!’’riep IceDevimon en sprong op Prairiemon af.

``Dimension Hole,’’riep hij en groef in een halve seconde een diepe kuil.``Aaah!’’schreeuwde IceDevimon en belandde met een smak op de bodem van de kuil.``Rainbow Shower! Time Dimension! Hell Musquerade!’’riepen Peacockmon, Clockmon en Dinobeemon.``Kom op, Frogmon, ontdooi nou!’’riep Cody.``Flame!’’riep WarGreymon en hield een grote vlam bij het ijs waar Frogmon in zat. Het ijs ontdooide.``Leaf Wheel Cutter!’’riep de ontdooide Frogmon en schoot weer vlijmscherpe bladeren op IceDevimon. IceDevimon schreeuwde van de pijn.``Flamingo Spray!’’riep een Flamingomon, de flamingo die water dronk. Flamingomon boorde zich in IceDevimon.

``Flamingomon!’’riepen de Digi-Destined.``Wie is dat?’’riep Matt verbaasd.``Ik ben Flamingomon en ik kom jullie helpen,’’zei hij en schudde Matt, Tai en Sora de hand.

``Zo, heb je genoeg gehad, IceDevimon?’’riep Flamingomon. IceDevimon gaf geen antwoord.``Hallo! IceDevimonnetje! Heb je genoeg gehad?’’riep Flamingomon lachend. Hij keek de kuil in. daar lag IceDevimon met een Digi-Card in z’n handen.``Hoe komt hij aan die Digi-Card?’’riep Dinobeemon.

IceDevimon lachte.``Haha! Dit is geen Digi-Card. Ja, het is wel een Digi-Card, maar dan met de Crest van Duisternis erop!’’lachte hij. Davis keek verbaasd naar de opstaande IceDevimon.``Ja, je hebt het goed gehoort, Duisternis!’’riep IceDevimon en sprong naar de begaande grond.``Aaah! De duisternis wil niet weg!’’riep Kari en plotseling werden haar ogen rood.``Dit meisje bezit de Crest van Duisternis en ik ga haar helpen om nog duistiger te worden,’’lachte IceDevimon.``Als je dat maar laat! Dinobeemon grijp ‘m!’’riep Davis. Dinobeemon rende op IceDevimon af maar.....IceDevimon gaf ‘m een flinke schop terug en Dinobeemon De-Digivolvte in Veemon en Wormmon.``Kom maar hier, meisje!’’riep IceDevimon. Kari liep onder invloed naar IceDevimon toe.``We zijn kansloos!’’riep TK en zakte in één.``Kari! Blijf hier!’’riep TK en begon te huilen.

``Je bent wel gehoorzaam en dat stel ik zeer op prijs,’’zei IceDevimon en grinnekte.``Kari! Blijf hier!’’riep TK nog eens. Maar het had geen zin Kari luisterde niet en liep naar Ice Devimon. IceDevimon pakte haar en vloog de lucht in.``Tot ziens, sukkels! Reken maar dat jullie me nooit vinden!’’riep IceDevimon en vloog weg.``O nee! Wat moeten we doen?’’zei TK huilend.``Kop op! We vinden haar wel,’’trooste Patamon ‘m.``Je hebt gelijk. Ik moet me niet zo aanstellen,’’zei TK en stond op.``Laten we maar naar huis gaan en een nieuw plan bedenken,’’zei Ken.``Goed, en ik zeg wel tegen m’n moeder,’’begon Tai,``dat Kari bij Yolei slaapt, ok?’’

Yolei knikte.``Is goed!’’

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.