Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Digimon: Het verhaal (7)

``Van ons win je niet! Jij bent een ijs-soort, ik ben vuursoort en Piddomon is een engel. Van ons kom je niet gemakkelijk af. Ookal ben jij maar een Champion, we sparen je niet!!’’schreeuwde Dinobeemon.``Doe toch eens rustig aan joh, je lijkt op je vriend Davis,’’zei IceDevimon en gooide Dinobeemon van zich af. Piddomon begon z’n geduld te verliezen. Hij werd witheet van woede.

``Jij, harteloze Digimon!’’schreeuwde Piddomon en sloeg IceDevimon half dood. IceDevimon lag op de grond en had grote wonden.``Zo, die zal wel een toontje lager zingen!’’zei Piddomon en gebaarde dat Dinobeemon IceDevimon mocht afmaken.``Hell Musquerade!’’riep Dinobeemon.``Stop!’’riep een stem.``Kari? Waarom moeten we stoppen?’’riep TK.``Jullie mogen mijn meester niet aanvallen en doen jullie dat toch dan ga ik voor de aanval staan!’’riep Kari en keek TK boos. TK lachte.``Val maar gewoon aan, Piddomon,’’zei TK,``jij bent toch veel sneller!’’

``Angel Rod!’’riep Piddomon en ging bovenop IceDevimon en schoot een straal door ‘m heen. Kari keek woest naar TK en Piddomon en rende naar IceDevimon toe.``Gaat het meester?’’riep Kari. IceDevimon stond op en knikte.

Net een laag onder de verdieping waar IceDevimon was, stond Gatomon.``Grr! Stom slot, ga open!’’riep ze.``Hé, jij daar!’’riep een Gotsumon.``Ga je weg?’’

Gatomon knikte.``Laat ons ook vrij dan!’’riep de Gotsumon. Gatomon knikte.``Is goed!’’Ze opende de tralies en liet de Digimon vrij.``Kom, we gaan IceDevimon te grazen nemen,’’stelde een Sukamon voor. Gatomon kinkte.``Dat gaan we zeker te weten doen,’’zei ze en lachte. Ze liep met de Digimon naar boven. IceDevimon draaide zich om.``Huh? Hoe komen jullie uit de gevangenissen?’’vroeg IceDevimon snel.``Ja, dat is een geheimpje,’’lachte Gatomon.``Vallen jullie met z’n alle maar aan, ik pak de Duistere Digi-Card!’’riep Gatomon en rende naar een tafeltje en pakte de Digi-Card. Ze lachte.

``Dit kan leuk worden, en vergeet niet, ik sta aan jullie kant,’’zei Gatomon tegen TK. TK knikte.

Gatomon klom op de stilstaande Kari en pakte haar D3. Gatomon richtte de D3 op de Duistere Digi-Card. Een groot zwart licht kwam eruit de kaart en Gatomon werd helemaal zwart.

``Gatomon, Darkness-Card-Digivolve in........Goatmon!’’riep Goatmon en schopte tegen een steentje. Ze grinnikte en sprong op IceDevimon af.``We vallen met z’n alle aan,’’zei ze tegen Piddomon en Dinobeemon.``Grijp ‘m, Dinobeemon!’’riep Ken en moedigte Dinobeemon en de andere aan.

Alle Digimon uit de kamer vielen IceDevimon aan.``Aaaah!’’schreeuwde IceDevimon. Hij stond en gooide de Digimon uit de gevangenissen, behalve Gatomon, van zich af. Hij keek ze boos aan.

``Icicle Beam!’’riep IceDevimon en schoot een ijsstraal van wel 100 graden onder 0 naar de Digimon uit de gevangenissen.``Aaaahhh!!!’’krijste ze allemaal en loste op.``Hoe kun je zo iets doen?’’riep Goatmon kwaad.``Gewoon, een beetje lef hebben,’’zei IceDevimon lachend.``Mystic Bell!’’riep Goatmon en vuurde een groene bel op IceDevimon af. Hij versteende.

``Hawkmon, Card-Digivolve in.........Peacockmon!’’riep Peackockmon.``Rainbow Shower!’’

Hij schoot weer regenboogsterretjes op IceDevimon. IceDevimon viel naar achteren.``Ice Wind!’’riep hij en blies een ijskoude wind de kamer door.

``Amradillomon, Card-Digivolve in..............Indianamon!’’riep Indianamon en zette een pijl op z’n boog.``Bow and Arrow!’’riep hij nog eens en schoot een pijl in IceDevimon.``Zozozo, indiaantje, wil je stoer komen doen? Dat mag hoor, maar niet waar ik bij ben,’’lachte IceDevimon en schopte Indianamon weg zodat hij De-Digivolve in Armadillomon.``Ik alles geprobeerd Cody,’’zei hij. Cody knikte.``Ik weet het, Armadillomon. Ik weet het,’’zei Cody.

``Het lijkt wel of we niks kunnen doen!’’riep Goatmon en vloog over IceDevimon heen.``Nee, hij is té sterk. Ik had niet verwacht dat een Champion zo sterk kon zijn,’’zei TK en keek ‘m kwaad aan.

``Dino Vulcano!’’riep dinobeemon plotseling. IceDevimon keek geconcentreerd naar de vuurbal en sloeg ‘m toen weg naar het dak. Er kwam een groot gat in het dak en allemaal gras viel naar beneden.

``Kom hier en val me aan!’’riep IceDevimon kwaad. Dinobeemon en Goatmon vlogen op IceDevimon af.``Niet doen, Dinobeemon!’’riep Davis. Maar Dinobeemon luisterde niet en vloog gewoon op IceDevimon af.``Goed zo,’’lachte IceDevimon en liep wat naar Dinobeemon en Goatmon toe.

Kari stond nog steeds als een standbeeld toe te kijken, maar ze deed helemaal niks meer, zelf niet zeggen dat ze haar meester niet mochten aanvallen.

``Wij winnen wel van een Champion!’’riep Dinobeemon naar Davis. IceDevimon lachte.``Sukkels. Ik ben helemaal geen Champion, ik ben een Ultimate. Dat had ik toch gezegt toen ClearGreymon nog leefde. Ik zei: “van een Ultimate en Champion winnen jullie niet” en ik was die Ultimate,’’riep IceDevimon en snoof en krabbelde wat aan z’n nek. Dinobeemon keek IceDevimon kwaad aan.

``Nu zijn we écht kwaad!’’riep Dinobeemon en sprong op IceDevimon af.``Hell Muquerade, Vulcanic Strike!’’riep Dinobeemon en schoot een vuurbal af en probeerde IceDevimon in mootjes te hakken met een groot zwaard maar IceDevimon brak het zwaard door midden en vuurde toen z’n Ice Chiller op Dinobeemon. Dinobeemon De-Digivolvte naar Veemon en Wormmon.``O nee! Wat moeten we nu beginnen?’’riep Ken.``We winnen niet meer!’’riep June jammerend.``Lekker optimistisch ben jij!’’zei Yolei kwaad en keek naar Peacockmon.``Rainbow Shower!’’riep Peacockmon. De sterretjes hadden geen zin op IceDevimon, want hij bevroor ze allemaal. Hij lachte.``Gnagnagna! Dit kan nog leuk worden,’’zei hij. Hij keek Flarerizamon, Piddomon en Goatmon aan.``Mystic Bell!’’riep Goatmon.

De groene bel kwam op IceDevimon af en...........hij sloeg hem terug naar Goatmon.``Aah!!’’krijste Goatmon en De-Digivolvte naar Gatomon.``Geef ‘m van katoen, Flarerizamon!’’riep June. Flarerizamon knikte.``Raging Inferno!’’riep hij en schoot een superhete vuurbal naar IceDevimon.

IceDevimon deed niks en toch ging de vuurbal door ‘m heen.``Hè???? Wat krijgen we nou?’’riep June.``Je moet ‘m wel raken!’’

``Dat probeer ik ook,’’begon Flarerizamon,``maar hij ging dwars door ‘m heen!’’IceDevimon lachte hartelijk.``Leuk, hè? En je verwacht het niet, toch?’’

IceDevimon liep op Flarerizamon af en greep ‘m bij z’n keel.``Ik zou maar nooit meer stoer doen!’’

Hij gooide Flarerizamon weg en hij De-Digivolvte naar Candlemon.``Candlemon! Alles goed?’’vroeg June bezorgd. Candlemon knikte.``Ja, maar nu is alles aan TK,’’zei Candlemon. TK keek boos naar IceDevimon.``Versla ‘m en ram ze grote smoel eruit!’’riep TK. Piddomon knikte.``Terra Angel Rod!’’riep hij en sloeg IceDevimon.``Haha!’’lachte IceDevimon.``Sukkel!’’IceDevimon brak de stok van Piddomon.``Ehm....TK! Ik kan niks beginnen zonder stok!’’riep Piddomon.``Dan verzin je maar iets!’’riep TK kwaad.``Alleen jij kan IceDevimon nog stoppen, de andere zijn allemaal uitgeput, Piddomon. We geloven in je!’’riep TK. Piddomon knikte.

``Piddomon, Digivolve in..........MagnaAngemon!’’riep MagnaAngemon en strekte z’n vleugels.

``Zo mag ik het zien! Laat ‘m alle hoeken van Digi-World zien, MagnaAngemon!’’riep TK. De engel vloog op IceDevimon af. Hij slikte.``Wat wil je komen beginnen?’’riep IceDevimon en deed een stap naar achteren.``Je bent bang, hè?’’lachte MagnaAngemon. IceDevimon keek kwaad en sprong.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.