Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Digimon: Het verhaal (10)

``Waarom wil je ons vernietigen?’’riep TK.

``Simpel! Ik wás goede vrienden met IceDevimon. Maar jullie hebben verslagen. Mijn heilige meester wilde pér se dat ik jullie vernietigde,’’siste WaruSeadramon.

``En je heilige meester is?’’vroeg Izzy nieuwsgierig.``Mijn meester is heilig. Dus ik kan het niet vertellen,’’zei WaruSeadramon. Dinobeemon vloog op ‘m af.``Zeg het of anders.....!’’

``Ik neem anders!’’zei WaruSeadramon grinnikend. Dinobeemon pakte WaruSeadramon op.

``Izzy! Open een Gate op jou laptop. Anders komen we niet van ‘m af!’’riep Dinobeemon. Izzy startte z’n laptop en opende een Gate naar Digi-World.``Hé, zet me neer!’’riep WaruSeadramon en bewoog wild.``We komen zometeen naar Digi-World dan gaan we daar vechten!’’riep Dinobeemon en gooide de zeeslang de Gate door.``Wie heeft jou vertelt dat we naar Digi-World gingen, Dinobeemon?’’vroeg June.``Weet ik niet. Maar nu moeten we wel gaan, alleen moeten we wel door een andere Gate,’’zei Dinobeemon. Hij gromde.``Als ik DriherWizmon kon worden had ik WaruSeadramon helemaal in de pán gehakt!’’

``Ja, maar dat kun je niet, dus hou er maar over op!’’zei Davis.``Maar het is toch zo?’’

Ze liepen terug en ging naar Izzy’s huis. De Digimon moesten jammer voor hun weer de kleren weer aantrekken.

``Grr!’’siste iemand op het dak van een winkel.``Die sukkels hebben WaruSeadramon teruggestuurd naar de Digitale Wereld. Hoe durfen ze?’’Het was de heilige meester van WaruSeadramon.``Als ik ze kon grijpen, jongen!’’zei de heilige meester en sprong van dak naar dak.

``Dus jullie gaan met z’n vijven naar Digi-World, proberen WaruSeadramon te verslaan en dan keren jullie terug,’’zei Izzy en nam alles nog eens op een rijte.``Hopelijk komt Whamon ons helpen,’’zei TK. Davis knikte hevig.``Ik hoop het ook. Stel je voor dat hij alleen maar in het water durft te vechten!’’zei Davis.``Dat zal heus wel niet zo zijn, want waarom was hij net in het park?’’vroeg Kari.

Davis haalde z’n schouders op.``Ik heb geen idee!’’

``Uit gedicuseerd? Dan kunnen we nu naar Digi-World gaan,’’zei Yolei ongeduldig.``Jaja, wij zijn klaar,’’zei Kari.``Mooi! Digi-Gate open!’’riep Yolei.

De Gate open en ze Digi-World binnen. Ze kwamen uit op het strand van continet Server, het continent waar ze Etemon ooit tegenkwamen.``Huh? Dit gebied ken ik,’’zei TK,``dit is Server!’’

``Zal wel, maar waar is WaruSeadramon?’’vroeg Gatomon.``Ik zie hem nergens.’’

``Hallo jongens!’’riep een stem. Het was Whamon, die wist blijkbaar dat ze zouden komen.``Hai, Whamon goed je te zien! We zijn opzoek naar WaruSeadramon,’’zei Ken.``Wat? Zijn jullie bevriend met die griezel?’’riep Whamon geschrokken.``Integendeel, we willen ‘m verslaan,’’lachte Kari.

``Oh, gelukkig. Moet ik jullie naar ‘m toe brengen?’’vroeg Whamon.``Graag, als er maar wel land in de buurt daarvan is,’’zei Yolei.``Ja, hij is vlakbij een groot eiland aan het zonnebaden, ik het water dan,’’zei Whamon.``Kom maar in m’n bek dan breng ik jullie erheen. Het is niet zo ver.’’Whamon deed z’n bek open.``Wil je niet uitademen? Dan val ik flauw door de geur van rotte vis,’’zei Yolei.

``Ik poets wel elke dag ‘m tanden met spinnenkwijl,’’lachte Whamon. Yolei werd misselijk.``Hou op, wil je. Ik word onderwater sowieso al misselijk en dan begin je nog eens over je-weet-wel,’’zei Yolei.

``Weet je wat? Ga mar bovenop m’n rug staan, dan zien jullie wanneer we bij WaruSeadramon zijn.’’

Whamon zonk dieper het water en de Digi-Destined gingen op z’n rug staan.``Het is hooguit maar 5 minuutjes varen!’’Whamon begon te zwemmen en inderdaad, nog geen 5 minuten later waren zer aangekomen bij een eiland.``Kijk, daar ligt WaruSeadramon te zonnen in het water,’’wees Kari. TK knikte.``Hij heeft zich niet aan z’n belofte gehouden. Hij zou op het strand wachten,’’zei TK.

``Maar dit ook een strand,’’zei Whamon.``Maar hij niet het strand van Server gezegt,’’zei Ken.

WaruSeadramon had de Digi-Destined gehoord.``Hé, WaruSeadramon!’’riep Davis.``Davis, wat doe je nou? We moeten hem onopvallend aanvallen,’’siste Yolei.``Oh, sorry hoor!’’

WaruSeadramon draaide zich en zag de Digi-Destined staan.``Aha! Een lekker hapje,’’siste hij en schoot ze af.``Aah! Hij komt ons af!’’gilde June.``Rustig, joh!’’snauwde Davis.

``Veemon, Wormmon, Golden-Card-Digivolve in............Dinobeemon!’’

Dinobeemon vloog op WaruSeadramon.``Wat wil je nu doen? Mij naar de Dark Ocean sturen?’’siste de zeeslang.

``Nee, dat niet. Maar wel iets anders. We willen je verslaan en weten je heilige meester is!’’riep Dinobeemon.``Vergeet het maar,’’riep WaruSeadramon en schoot op Dinobeemon af.``Aah! Snel de bek van Whamon in!’’riep Cody. Ze rende de bek van Whamon in.``Ssss! Alsof jullie daar veilig zijn!’’WaruSeadramon schoot op Whamon af.``Tidal Wave!’’riep Whamon en schoot een tornado op WaruSeadramon dook snel het water in.``Huh? Waar is Dinobeemon?’’riep Ken plotseling.``Die is nog buiten. Hij kan heel goed zwemmen dus hij blijft achter mij en dan kan hij WaruSeadramon flink te grazen nemen,’’zei Whamon en schoot naar de bodem van de zee.``Jullie ontkomen me niet!’’riep WaruSeadramon.``Dark River!’’WaruSeadramon schoot een zwarte straal op Whamon af. Whamon moest een duikvlucht naar links maken.``Aah! Doe voorzichtig, Whamon. Ik moet bijna overgeven,’’zei Yolei.``Sorry, Yolei, maar wil jij liever dood zijn dan dat je moet overgeven?’’riep Whamon. Yolei schudde haar hoofd.``Nee!’’

Whamon schoot een ondergrondse tunnel in.``Ha! Nu heb ik ze te pakken!’’siste WaruSeadramon.

``Dark Riv.......UHHGG!!’’zei de half stikkende zeeslang.``Dacht het niet, hè?’’riep een stem.

``Dinobeemon heeft WaruSeadramon flink te grazen genomen jongens. WaruSeadramon stikte zelfs bijna,’’lachte Whamon.``Ja, zet ‘m op, Dinobeemon!’’riep Davis.``Niet zo schreeuwen, ja. Ik hoef niet doof te worden,’’zei Whamon.``Sorry,’’lachte Davis.

``Dark River!’’riep WaruSeadramon nog eens.``Heheh!’’Dinobeemon greep met z’n klauw WaruSeadramon bij z’n keel en klemde die bijna helemaal dicht.``Gorgel! Ik krijg geen lucht meer,’’siste hij met een hoog stemmetje. Dinobeemon grinnikte.``Dan moet je maar niet zo cool komen doen in het vervolg!’’riep Dinobeemon ging met z’n poot op WaruSeadramon’s staart staan.

``Dark River!’’probeerde de slang nog. Dinobeemon haalde z’n klauw van WaruSeadramon’s keel af en deed z’n klauw voor de bek van de slang. De zwarte straal kwam niet verder dan de tanden van WaruSeadramon. Dinobeemon grinnikte.

``Ik zal een stukje terug zwemmen,’’zei Whamon en draaide zich om en zwom terug.``Kijk, Dinobeemon, is WaruSeadramon aan het killen!’’riep Whamon.``Ja, dat kunnen wij zo lekker zien,’’

zei TK lachend.``Had ik m’n fotocamera maar meegenomen,’’zei Whamon grinnikend.

``Wat doet WaruSeadramon nu dan?’’vroeg TK.``Niks, hij kan niks doen, omdat Dinobeemon hem in de houdgreep heeft,’’zei Whamon.

``WaruSeadramon word dus finaal ingemaakt,’’lachte Ken.``Nou, dat niet. En...en.....er komt nu een andere Digimon aangezwommen,’’zei Whamon.``Wie is die Digimon?’’vroeg Cody nieuwsgierig.

``Oh, het is maar Betamon, de Ge-De-Digivolve vorm van Seadramon,’’lachte Whamon.``Je liet ons wel schrikken,’’zei Davis.

``Hell Musquearde!’’riep Dinobeemon en schoot vuurballetjes maar die verdwenen weer door het water.``Dinobeemon gebruikte z’n Hell Muquerade maar door het water is de aanval gestopt.’’

``Leuk, maar ik ben hartstikke zeeziek,’’zei Yolei halfkotsend.``Gaat het wel goed met je?’’vroeg Ken bezorgd.``Nou nee,’’glimlachte Yolei en ging even liggen.``Het komt door die vissenlucht en door dat wilde gezwem van Whamon,’’zei ze en ging op haar zij liggen.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.