Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Digimon: Het verhaal (11)

WaruSeadramon grinnikte hartelijk. Het water werd donkerder omdat het avond begon te worden.

``Je zegt wie je heilige meester is of anders ga ik door met martelen!’’riep Dinobeemon kwaad.``Goh, ik zag toch net duidelijk dat je je Hell Musquerade niet kon gebruiken,’’lachte de slang sissend. Dinobeemon keek ‘m kwaad aan.``Dino....Laat maar, ik kan alleen maar vuuraanvallen. Ik zo je eerst naar het land moeten krijgen,’’hijgde Dinobeemon,``ik ga terug.’’

Dinobeemon zwom richting Whamon.``Hé, Whamon, laat me erin!’’

``Hé, wat doe je nou? Je moet WaruSeadramon wel vernietigen!’’schreeuwde Davis kwaad.``Kan niet, ik kan alleen maar vuuraanvallen en die worden meteen weggevaagd door het water!’’zei Dinobeemon.``Was Joe hier maar, dan had WaruSeadramon geen schijn van kans gehad,’’zei Davis.``Nee, want zij konden de nieuwe Digimon vijanden niet aanvallen, weet je nog?’’zei TK. Whamon bleef kijken naar WaruSeadramon.``Wat moeten we nu doen?’’riep Ken.

``Snel wegwezen!’’riep Whamon en stoof de watertunnel.``Ugh! Niet zo snel,’’zei Yolei en kotste weer.``Sorry, maar dat moet echt!’’zei Whamon en ging nog sneller.``Hé, wacht even!’’siste WaruSeadramon en schoot achter Whamon aan.``Dark River!’’

Een zwarte straal naderde Whamon.``O shit! Tidal Wave!’’riep Whamon en schoot een draaikolk af. De Dark River kaatste terug naar WaruSeadramon.``Ik zie licht aan het eind van de tunnel!’’riep Whamon.``Mooi, dan zijn we weer op de gewone hoogte,’’zei Cody en snoof eens.``Huh? Ik ruik rotte vis!’’Whamon lachte.``Ja, ik moet toch een keer uitademen!’’

Whamon kwam uit de tunnel en zwom naar het strand.``Oke, stap maar uit jongens!’’riep hij. Yolei sprong op en rende de kust op.``Ah! Heerlijk! Frisse lucht!’’riep ze en sprong een gat in de lucht. Ken lachte, maar dat was ‘m snel vergaan toen WaruSeadramon bovenwater kwam. De zeeslang keek boos naar Whamon en de rest. Dinobeemon vloog de lucht in. De spanning was om te snijden. Elk moment kon WaruSeadramon of Dinobeemon gaan aanvallen.``Hell Musquearde!’’schreeuwde Dinobeemon na 2 minuten. WaruSeadramon dook het water in.``Shit. Hij is in het voordeel!’’zei Ken.

Dinobeemon vloog over het water heen en zag nergens de schaduw van WaruSeadramon. Plotseling schoot de zeeslang het water uit en deed een hap naar Dinobeemon.``Aaah!’’schreeuwde Dinobeemon en probeerde uit de bek van WaruSeadramon te komen.``Haha! Nu zul je boeten voor wat je me habt aangedaan!’’siste WaruSeadramon en probeerde z’n bek dicht te klappen zodat hij Dinobeemon kon door slikken.``Hmmmm!’’kreunde Dinobeemon en probeerde uit de bek te komen.

``Hé, jij rotte, mislukte stinkslang! Laat Dinobeemon los!’’riep Davis kwaad.``Hou jij je er even buiten!’’beet WaruSeadramon hem toe.``Grr! Ik zou hem helemaal vermorseld hebben als ik Driher-

Wizmon was!’’zei Dinobeemon en zijn ogen veranderde in spleetjes.``Maar omdat ik dat niet kan ga ik nu héél vervelend doen!’’

Dinobeemon De-Digivolvte in Veemon en Wormmon.``Hé, wat doen jullie nou?’’riep Davis.

Veemon knipoogte en lachte.

``Veemon, Card-Digivolve in...........Allomon!’’

``Wormmon, Card-Digivolve in.........Kuwagamon!’’

``Ga jij ook maar helpen, Salamon,’’zei Kari en wees op WaruSeadramon. Salamon knikte hevig en stond al in een Digivolve houding.

``Salamon, Card-Digivolve in........Angelmon.’’

Met z’n drieën tegen één moest het lukken. Althans, daar was Davis hélemaal zelfverzekerd van.

Kuwagamon en Allomon keken elkaar recht in de ogen aan. Het leek wel of ze gingen DNA-Digivolve maar dat was niet zo. Allomon snoof een keer heel hard en Kuwagamon sleep z’n messen nog een keer voordat hij WaruSeadramon aan ging vallen. WaruSeadramon keek heel gewoontjes naar de messen van Kuwagamon.``Dubbel Sisscor Claw!’’riep Kuwagamon en greep WaruSeadramon en smeet ‘m op het strand.``Dynamite Head!’’schreeuwde Allomon en vuurde met z’n kop dynamietstaven af. Een giga explosie volgde. WaruSeadramon grinnikte, maar hij had wel veel wonden.

``Angel Rod!’’riep Angelmon en sloeg met d’r stok WaruSeadramon in elkaar.``Aaah!’’krijste Waru-

Seadramon maar stond weer gewoon op.

Opeens flitste er iets door de lucht. WaruSeadramon draaide zich om keek verbaasd naar het geflits.

``Huh? Heilige meester? Wat komt u hier nou doen?’’riep WaruSeadramon.

Nog niemand kon de heilige meester zien omdat hij zich heel snel voort. Wel keken de Digi-Destined met open mond naar het geflits.``Wie is die vent?’’riep Davis verbaasd.

WaruSeadramon keek ‘m kwaad aan.``Hij is geen “vent” maar een heilige meester!’’beet de slang Davis toe. Opeens stopte het geflits en zag iedereen de Digimon.``Nee, heilige meester! Ze mogen u niet zien!’’riep WaruSeadramon.``Jawel, WaruSeadramon. En trouwens, je mag me wel dankbaar zijn, want ik kom je nu helpen,’’zei heilige meester.``Hé, wie ben jij?’’riep Yolei kwaad.

``Ik ben Megidramon, een Mega-Digimon. Met mijn Wings ’N Storm vernietig ik de heleboel.’’ Kuwagamon keek woest naar Megidramon, de heilige meester. Kuwagamon lachte zachtjes.

``Kuwagamon, Digivolve in.........Okuwamon!’’

``Hé, wie ben jij?’’riep WaruSeadramon kwaad. Okuwamon lachte.``Dat hoef jij niet te weten!’’

``WaruSeadramon. Die sukkel daar is Okuwamon, en zo te horen heb je nog veel te leren,’’zei Megidramon en kuchte even.``Ik hoef niks meer te leren over Digimon! Alleen het vechten staat me aan,’’siste WaruSeadramon.``Tuttutut! Als je niet weet welke Digimon het is, weet je ook niet welke aanvallen je moet gebruiken. Let op, Okuwamon is een Insect-Digimon. Zijn zwakheden zijn vuuraanvallen en voordelen heeft hij niet, en (Okuwamon gromde) jij zit de heletijd je kracht te verspillen met je Dark River. Doe lekker rustig aan en gebruik dan je Sea of Death!’’zei Megidramon relax. WaruSeadramon knikte.``Goed heilige meester!’’

Okuwamon keek érg kwaad naar WaruSeadramon en Megidramon.``Nu ben ik kwaad! Niemand weet of een Digimon voordelen of nadelen heeft, je weet het alleen als je zelf die Digimon bent. Ik heb heel veel voordelen! Ik kan vliegen, ik heb veel kracht en ga zo maar door! Jij, Megidramon, bent een enorme oetlul. Jij weet niet hoe een Digimon zich kan voelen!’’schreeuwde Okuwamon en hij werd helemaal paars.``Doe eens even rus.....’’maar Megidramon werd onderbroken door Okuwamon.

``Niks rustig, jij moet je bek houden, en dat neppe slangetje van je ook!’’schreeuwde Okuwamon.

``Okuwamon, kijk uit!’’riep Kari. Okuwamon draaide zich en keek nogsteeds kwaad. Hij draaide zich weer terug naar de twee Digimon. Het paarse werd steeds lichter en uiteindelijk was het helemaal blauw.``Power Blast!’’schreeuwde Okuwamon en schoot zo’n dikke straal af, dat zelfs WaruSeadramon en Megidramon geraakt werden, ookal waren ze ongeveer 10 meter van elkaar vandaan.``Zet ‘m op,’’dacht Whamon.``Aaaah!!’’schreeuwde de twee Digimon maar ze waren nog niet vernietigd.``Wings ’N Storm!’’riep Megidramon kwaad.``Ach, hou je kop! Power Blast!’’riep Okuwamon weer en de dikke blauw straal ging dwars door de Wings ’N Strom heen.

Okuwamon werd steeds lichter en uiteindelijk was hij helemaal geel geworden.``Huh? Hij wordt steeds sterker!’’zei Megidramon en dijnste achteruit.``Mega Power Blast!’’schreeuwde Okuwamon en schoot een nog dikkere straal af dan de blauwe.``Nu ben ik zat! Ik zal van jullie afkomen!’’

Ken keek eens goed naar Okuwamon. Hij grinnikte en greep z’n D3.``Ok, Okuwamon, je kunt het!’’zei Ken en drukte op een knopje. Okuwamon knikte.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.