Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Digimon: Het verhaal (12)

De D3 van Ken piepte hard. Okuwamon werd nog lichter. Uiteindelijk leek het licht wel goudachtig.

``Power Blaster Dystroyer!’’riep Okuwamon en schoot een nóg dikkere straal op de twee Digimon.

Het licht van Okuwamon werd steeds lichter. Hij was bijna wit en dan kon het gebeuren.

``Nu ben ik wit, en witheet. Ik moet en zal van jullie afkomen!’’schreeuwde Okuwamon. De D3 van Ken gaf de laatste piep en toen gebeurde het.

``Okuwamon, Mega-Digivolve in.........GrandKuwagamon!’’riep GrandKuwagamon en vloog de lucht in.``Hai, ik ben GrandKuwagamon een Mega-Digimon. Met mijn Power Blaster Dystroyer vernietig ik m’n vijanden in één klap!’’

Megidramon grinnikte een beetje flauw.``Zo, vet hoor. Ik wel eens betere Digimon gezien!’’

WaruSeadramon kreeg bijna een hartaanval.``Zo, die is vet cool,’’zei hij met uitpuilende ogen.

``Hou je kop wil je?’’riep Megidramon en gaf de slang een klap op z’n rug.``Auw! Doe eens normaal man!’’riep WaruSeadramon. Yolei keek verbaasd op.``Hoorde je dat? Hij zei in plaats van “heilige meester”, man,’’fluisterde Yolei naar Ken. Ken knikte.``Volgens mij is die Megidramon nog helemaal niet zo heilige!’’

GrandKuwagamon keek relax naar WaruSeadramon en Megidramon. Hij keek zo relax dat het voor hem een appeltje eitje was om die twee te verslaan.``Dimension Sisscors!’’riep GrandKuwagamon en greep WaruSeadramon vast.``Hé, zet me neer, man!’’schreeuwde WaruSeadramon.``Wings ’N Storm!’’riep Megidramon en vuurde een wervelstorm op GrandKuwagamon af.``Aap! Jullie weten van geen ophouden, hè?’’

WaruSeadramon keek heel bang.``Gnagna! Net goed voor ze,’’dacht Whamon en cirkelde onder WaruSeadramon.``Tidal Wave!’’

Whamon vuurde een draaikolk naar de onderkant van WaruSeadramon. De zeeslang werd de diepte ingezogen. GrandKuwagamon en Allomon doken het water in.``Dynamite Claw!’’riepen ze allebei en grepen WaruSeadramon zo hard vast dat hij bijna stikte.``Hé, laat me nou los! Dark River!’’riep de slang.``Power Blaster Dystroyer!’’zei GrandKuwagamon en schoot een gouden straal op WaruSeadramon.``Aaaaahh!’’krijste hij.``Megidramon, help me!’’

Megidramon zuchtte eens diep en ging boven GrandKuwagamon vliegen.``Als je dat maar laat,’’riep TK.``Wings ’N Storm!’’riep Megidramon en schoot een windvlaag naar de Digi-Destined.``Nu heeft die vent me kwaad gemaakt,’’zei Candlemon.

``Candlemon, Light-Card-Digivolve in......Clockmon!’’

Clockmon vloog de lucht in en ging boven Megidramon zweven.``Time Crusher!’’riep Clockmon en sloeg met een stroombijl op Megidramon’s kop. Megidramon trilde helemaal en werd helemaal blauw.

Hij viel naar beneden en plonsde in het water.``Yes!’’riep June blij.``Doe eens normaal wil je?’’riep Davis kwaad.``Power Blaster Dystoryer!’’riep GrandKuwagamon en schoot en gouden straal op Megidramon, de heilige meester. Megidramon werd flink geraakt maar kon niks zeggen door de Time Crusher van Clockmon.``Oh nee, ik ga het water uit, ik moet lucht hebben,’’zei Allomon plotseling en ging het water uit.``Je hebt geluk gehad, want ik val nu alleen aan!’’gromde GrandKuwagamon en gaf ‘m een schop.``Power Blaster Dystroyer!’’

Whamon lachte en cirkelde nogsteeds om de romp van WaruSeadramon.``Wat is die kerel toch sterk,’’

lachte Whamon. GrandKuwagamon stak z’n duim naar Whamon op.``WaruSeadramon probeerde te kijken maar GrandKuwagamon greep ‘m bij z’n keel.``Rustig aan ventje.’’

Megidramon schudde met z’n kop en schrok zich te pletter.``Aaah! Haal me hieruit!’’schreeuwde hij en zwom naar de kust en klom eruit.``Ehm.....een andere keer!’’Megidramon schoot de lucht in.

Clockmon vloog achter Megidramon aan.``Dacht het niet! Time Line!’’riep Clockmon en schoot een lading scherpe klokwijzers op Megidramon die flinke wonden kreeg.

``Aah! Hou op, alsjeblieft!’’snikte Megidramon. Maar dat was nep snikken. Hij schoot weg en begon overal te flitsen, zo snel was hij.

GrandKuwagamon had WaruSeadramon nogsteeds in de houdgreep en z’n luchtwegen dicht.

``Sorry, maar ik wil wel kunnen ademen, anders stik ik!’’siste WaruSeadramon.``Dat je niet kan ademen is juuist de bedoeling sukkel! Waarom doe ik dit anders?’’lachte GrandKuwagamon.

WaruSeadramon keek verbaasd omzich heen. Het werd overal zwart.``Huh? Hoe kan dat nou? Ik zal ‘m moeten wegkrijgen,’’dacht WaruSeadramon.``Sea of Death!’’riep hij, hoewel het leek of z’n stem kilometers verderop was, voor WaruSeadramon. Hij schoot een dikke rode straal naar GrandKuwagamon. GrandKuwagamon liet de keel van WaruSeadramon los, en sloeg de straal van zich af. Intussen was WaruSeadramon allang weggezwommen.``Grr! Nu is hij ontsnapt!’’gromde Davis. Megidramon houden op met flitsen en ging boven GrandKuwagamon hangen.``Huh? Wat kom je doen?’’riep GrandKuwagamon kwaad.``O, niks! Je alleen vernietigen!’’grinnikte Megidramon.

``Gaat je niet lukken. Dimension Scissors!’’riep GrandKuwagamon en greep Megidramon en smeet hem het water in.``Argh! Haal me hieruit!’’schreeuwde hij. GrandKuwagamon grinnikte hard en duwde Megidramon bijna helemaal tot op de bodem van de zee.``Goed zo, GrandKuwagamon! Versla ‘m!’’moedigte Kari aan. Whamon, die nu op de zeebodem keek aandachtig naar Megidramon en GrandKuwagamon die in gevecht waren.``Kijk uit, GrandKuwagamon!’’riep Whamon.``Tidal Wave!’’Hij stuurde een draaikolk naar Megidramon. GrandKuwagamon liet Megidramon los en liet de Tidal Wave z’n werk doen. Allomon sprong het water in en dook richting Megidramon die geraakt werd door de draaikolk.``Dynamite Head!’’lachte Allomon en schoot wat dynamiet naar Megidramon.

Megidramon werd tegen de rotsen gebeukd.``Aah! Waar is WaruSeadramon?’’dacht hij. Plots klonk er een harde explosie die alle rotsen vernietigden. En daar was WaruSeadramon. Hij nam Megidramon op z’n rug en bracht ‘m naar het strand van Server.``Dank je WaruSeadramon,’’fluisterde Megidramon en hij stond op en vloog de lucht in.``Nu ben ik je zat, GrandKuwagamon, en Allomon ook. Wings ’N Storm!’’riep Megidramon en schoot een wervelwind op Allomon en GrandKuwagamon af.

``Time Crusher!’’riep Clockmon en sloeg met de stroombijl op Megidramon, maar hij verstijfde niet.

Hij kreeg hooguit een stroomschok van 25.000 volt maar meer niet.``Rot even op, wil je?’’riep heilige meester en sloeg Clockmon weg.``Hé, schooier!’’riep June kwaad. Maar Megidramon reageerde daar niet op. Nu vloog Angelmon ook op Megidramon af. WaruSeadramon was een onbelangrijk detail op dit moment.``We moeten eerst van Megidramon afkomen, en dan van WaruSeadramon. Want die zogenaamde heilige meester is een Mega en die gare slang een Ultimate,’’zei Angelmon. Allomon knikte hevig.``Jep!’’

``Dark River!’’riep WaruSeadramon maar raakte geen van de Digimon. GrandKuwagamon lachte de slang finaal uit.``Power Blaster Dystroyer!’’riep GrandKuwagamon en schoot een gouden straal op Megidramon en WaruSeadramon. Een grote explosie volgde.``Wow!’’zei Cody en keek naar Armadillomon.

``Armadillomon, Card-Digivolve in.........Indianamon!’’

Indianamon zette pijl op z’n boog en vloog de lucht in. Hij ging naast Megidramon vliegen en schoot een pijl af.``Bow and Arrow!’’riep hij en schoot een pijl door de vleugel van Megidramon.

Megidramon viel naar beneden en kon niet meer vliegen.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.