Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Digimon: Het verhaal (14)

Whamon zwom de gemaakte tunnel door. Er kwam geen licht in de tunnel omdat iets bovenwater het licht van de maan weghield.``Schrik niet als ik tegen de zijkant aan bots, want de tunnel is heel donker,’’zei Whamon en knalde juist tóen tegen een rand aan. Hij lachte.``Hopelijk vind Waru-Seadramon ons hier niet en zit hij al z’n krachten te verspillen op een stelletje rotsen,’’lachte TK.

``Ja, en hopelijk blijft die griezel van een Megidramon ook weg,’’zei Cody.``Zolang we in het water zitten hoeven niet bang te zijn voor Megidramon maar wel voor WaruSeadramon,’’zei Ken.

Wormmon knikte hevig met z’n hoofd.``Nee, ik denk dat WaruSeadramon nu denkt dat we er geweest zijn!’’lachte Whamon en zwom verder de tunnel en kwam uiteindelijk bovenwater uit.``Wow! Wat zijn dat?’’riep Whamon.``Wat?’’

``Nou, er staan volgensmij allemaal bomen in het water!’’Whamon keek z’n ogen uit.``Dit deel van Server ken ik niet!’’

De bomen versperdde nogsteeds het licht van de maan. Af en toe vielen er wat blaadjes van de bomen af. Whamon zwom verder door de hoge bomen richting de kust.``Kom er maar uit, dan zullen jullie eens wat zien,’’zei Whamon en deed z’n bek open. De Digi-Destined kwamen eruit. Davis keek meteen de lucht in.``Haha! Dat zijn gewoon palmbomen,’’zei Davis grinnikend.``Maar ze zijn níét gewoon. Waarom staan die dingen anders in het water?’’riep June. Davis dacht even na.``Omdat de palmbomen het warm hadden!’’Yolei viel bijna om.``O! Hoe dom kun je zijn?’’

``Ik weet niet! Vast niet dommer dan Davis,’’zei June.``Ja, wie gaat er nou zeggen dat bomen het warm hadden? Die dingen kunnen niet eens lopen, dombo!’’riep Yolei kwaad.

Plotseling kwam er een ijzige gil tussen de bomen vandaan. Een grote storm was het gevolg.

``Is dat Megidramon, ofzo?’’riep TK met z’n hand voor z’n gezicht om die te beschermen tegen het zand.``Ik weet niet! Het kan ook een....een.....een.....Stormmon zijn!’’riep Whamon vanuit het water.

``Wat is een Stormmon?’’riep Cody verbaasd.``Dat is een Digimon die werkt voor WaruSeadramon en Megidramon!’’TK dacht even na.``Waarom gaan we niet naar ‘m toe?’’

``Wil jij het voer van Monochromon zijn?’’riep Davis kwaad. TK schudde met z’n hoofd. De bomen begonnen heel hard te ritselen.``Ik hoop echt dat dat Stormmon is en niet Megidramon,’’zei Wormmon. Ken gaf Wormmon groot gelijk. Het begon nog harder te waaien en een aantal van die bomen werden de grond uit gerukt en de lucht in gesmeten.``Is dit een Mega-Digimon?’’vroeg June snel. Whamon schudde z’n hoofd, dat niemand zag door het zand.``Nee, het is maar een Ultimate-Digimon maar je moet wel voor ‘m uitkijken!’’Weer klonk er een ijzige gil met een ijzige lach. June slikte.

``Candlemon, Light-Card-Digivolve in........Clockmon!’’riep Clockmon en vloog de lucht in en vloog richting het gegil en gelach.``Ik kom zo terug, June!’’riep Clockmon en vloog door de bomen naar het geluid. Als snel zag Clockmon een kleine Digimon bovenop een boom zitten.``Hé, niemand komt zonder mijn toestemming in mijn territorium!’’schreeuwde de kleine Digimon. De Digimon was overgins ietsje kleiner dan Clockmon.``Wie ben jij?’’vroeg Clockmon kwaad.``Gaat je niks aan!’’

``Wel!’’

``Goed! Ik ben Stormmon. Ik ben een Ultimate-Digimon. Met mijn Super Wings blaas ik alles wat op mijn pad komt omver, dus ook jou, Clockmon!’’siste Stormmon kwaad. Clockmon knikte hevig.``Ja dat dacht ik al. En wat ben je hier aan het uitvreten?’’

``Niks! Ik zit hier alleen maar wat lol te maken met m’n vrienden!’’zei Stormmon en stond op en spreidde z’n vleugels.``Zo zo! En wie zijn die vrienden dan wel niet?’’riep Clockmon kwaad en stond alvast in een houding zodat hij snel z’n stroombijl kon pakken.``Mijn vrienden?’’Clockmon knikte.

``Dat zijn gewoon wat Garbagemon!’’zei Stormmon. Clockmon trok een vies gezicht.``Jeg! Die smerigge Container-Digimon?’’Strommon knikte kwaad.``Trouwens, waarom wil jij dit allemaal weten?’’zei Strommon kwaad.``Ehm.....ehm....Ja, ik wilde weten of jij hulpje van WaruSeadramon was of van Megidramon,’’slikte Clockmon. Strommon keek Clockmon doordringend aan.

``Ja, dat ben ik en jij volgensmij niet, hè?’’sliste Strommon kwaad. Clockmon slikte, maar knikte hevig.``Leugenaar! Jij hebt geen Gold Ring om!’’schreeuwde Strommon woest.``Eh....Wel! In mijn lichaam!’’slikte Clockmon.``Leuk geprobeerd, maar een Gold Ring komt bij iedereen om z’n middel te zitten!’’

Clockmon slikte weer en vloog als de bliksem weg.``Blijf hier jij!’’schreeuwde Strommon en stoof achter Clockmon aan.``Help! June! Wat moet ik doen als er een beest achter je aan zit?’’schreeuwde Clockmon.``Ik weet niet! Jij bent een Digimon die kan vechten, ik niet!’’schreeuwde June.

Davis keek naar Clockmon en de Digimon die daarachter vloog.``Wie is dat?’’riep hij verbaasd. 

``Dat is nou Strommon, die achter Clockmon aan vliegt. Ik zei toch dat het geen lievertje is!’’zei Whamon en keek kwaad naar Strommon.``En wat heeft hij om z’n middel?’’riep Ken verbaasd.``Dat is een Gold Ring. Die is gemaakt van de klonen van de Tail Ring van Gatomon,’’zei Whamon.``Wat? Hebben ze m’n Tail Ring ongeveer twee jaa geleden gekloond?’’hakkelde Gatomon. Whamon knikte.

``Hé! Hou je kop over die Tail Ring en help mij liever!’’riep Clockmon. Davis knikte.

``Veemon, Wormmon, Golden-Card-Digivolve in........Dinobeemon!’’

``Patamon, Knowlegde-Card-Digivolve in......Mothmon!’’riep Mothmon en vloog de lucht in.

``Armadillomon, Hope-Card-Digivovle in........Frogmon!’’riep Frogmon en begon z’n blad op z’n hoofd hard te draaien zodat hij ook kon vliegen.

``Nu heb je geen schijn van kans!’’gromde Dinobeemon kwaad. Strommon lachte een beetje overdreven, maar vloog nogsteeds achter Clockmon aan.``Super Wings!’’Strommon schoot een grote tornado op Dinobeemon en de rest af. Dinobeemon wist de tornado te ontwijken.``Aaah!!’’riep de rest en De-Digivolvte naar hun Rookie-Level.``Grr! Da’s niet eerlijk!’’riep TK kwaad.``Ze hebben je niet eens wat kunnen doen!’’Strommon grinnikte.``Moeten ze maar niet zosnel aangebrand zijn!’’siste hij.

Dinobeemon vloog op Strommon af en greep bij z’n keel.``Zeg dat het je spijt!’’riep Dinobeemon kwaad. Strommon grinnikte nogsteeds, maar bleef zwijgen.``Zeg of het zal je duur komen te staan!’’

Strommon grinnikte nogsteeds en bleef zwijgen.``Goed! Dit zal je die flauwe geintjes wel eens afleren!’’schreeuwde Dinobeemon kwaad.``Hell Musquearde!’’

Strommon kreeg de voll lading vuurballen op z’n hoofd.``Aaah! Had ik toch maar “het spijt me” gezegt,’’dacht Strommon toe hij volop geraakt werd.``Dit zal je zeker wel die flauwe grapjes afleren!’’

Dinobeemon greep Strommon nog harder bij z’n keel.``Dino Vulcano!’’Een groot kannon kwam op Dinobeemon’s schouder en schoot allemaal vuurballen en stenen op Strommon af.

``Heb je genoeg gehad?’’riep de Bij-Digimon. Strommon zei weer niks, maar bedacht zich. Hij knikte.

``Niet dus!’’riep Dinobeemon en bedacht zich ook.``Ik moet natuurlijk die Gold Ring vernietigen, en dan wordt hij weer normaal,’’dacht Dinobeemon in zichzelf. Hij keek naar de Gold Ring en concentreede zich.``Wat ben je aan het doen, Dinobeemon!’’riep Davis.``Hij concentreert zich op de Gold Ring,’’zei Ken.``Hell Squeeze!’’riep Dinobeemon en schoot een dunne, felle, lichtgevende straal af, op de Gold Ring. Strommon schreeuwde een beetje, maar de Ring verdween tenminste.

``Sorry dat we je pijn moesten doen!’’zei Veemon, vijf minuten later.``Geeft niet! Bedankt dat jullie die Gold Ring verwijderd hebben,’’zei Strommon en vloog weg.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.