Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Digimon: Het verhaal (15)

Nacht – de maan scheen helder in de lucht van Digi-World.

In de zee, van Server, zwom een zwarte gestalte. In z’n klauwen had de gedaante een gouden ring, de Gold Ring. Het zwarte silhouet zwom de tunnel, die door WaruSeadramon is gemaakt, in en zwom weg, ver de tunnel in. Vervolgens klonken er een aantal Bafs en Auws.


Cody hield z’n stok in z’n handen. Hij kreeg op dit moment les in Kendo. Alle Digi-Destined waren teruggegaan naar de gewone wereld.

``Cody, concentreer je wel op je bewegingen,’’zei de opa van Cody. Cody knikte hijgend en trok z’n ogen strak.``O, ok opa,’’zei Cody en hijgde luidruchtig.

Upamon keek vanaf een afstandje, vanuit en plant, naar Cody die aan het Kendoën was. Hij mompelde wat, zoiets als:``Zet ‘m op, Cody’’-of-``Goed zo’’!

Na een stuk of twee minuten stopte de opa van Cody.``Goed gedaan, jongen. Hier, neem wat Pudding-sap,’’lachte Cody’s opa en gaf ‘m een, in een knijpverpakte plastic, zakje aan. Er stond met grote letters op: Koujojaka sapio, oftewel: Puddingsap.

Cody keek verbaasd naar de Koujojaka sapio.``U verzint ook altijd wat anders, want (Cody’s opa glimlachte) eerst neemt u pruimensap dan drinkyoghurt en nu puddingsap!’’

``Maar dat stimuleert de geest, Cody,’’zei opa en dronk snel de sap naar binnen.


Davis was in z’n kamer aan het voetballen. Beetje slecht uitgedacht, want telkens als hij tegen de muur hij schoot, trilde het hele huis en zelfs een keer viel er een schilderij uit de woonkamer naar beneden.

``Doe eens normaal!’’schreeuwde June vanaf haar kamer.``Bemoei je er niet mee, trut!’’riep Davis kwaad terug.

Yolei was samen met Poromon tv aan het kijken. Er was een ninja-film op de televisie.``Wat zou ik graag weer een keer Shurimon willen zijn,’’zei Poromon zachtjes. Yolei knikte en zette de tv uit en ging naar bed toe.

TK was bij Matt thuis. Hij zou daar een nachtje blijven slapen, alleen kreeg TK daar niet echt de tijd voor, omdat Matt nogal erg aan het “rocken” was op z’n gitaar. Pas rond tien ‘s avonds hield Matt op en ging ook naar bed.

Kari lag allang in bed te slapen, alleen was vergeten haar D-Termianal uitteschalkelen. Plots ging het ding piepen, en Kari werd wakker. E-mail van Ken. Iedereen had zo’n e-mail. Ken stelde voor om de volgende morgen naar Digi-World te gaan.``E-mail van Ken,’’zei Kari tegen Gatomon.De volgende morgen stond iedereen voor de deur bij Izzy. Izzy’s moeder deed open.

``O gut! Volgensmij heeft Izzy zich verslapen,’’zei Izzy’s moeder en rende snel naar Izzy’s kamer.

Gelukkig! Izzy was al opgestaan en startte net z’n laptop en z’n computer op.

De Digi-Destined liepen nar Izzy’s kamer. Een roze gezichtje keek om het hoekje van de deur.

``Huh? Motimon? Wat doe jij hier?!’’riep TK.``Hé, hallo jongens. Ik herkende jullie niet. Ja, met mij gaat het goed, alleen jammer dat ik niet gewoon Tentomon kan zijn,’’zei Motimon.``O, hallo jongens,’’zei Izzy toen Davis en de andere z’n kamer inliepen.``Jullie weten wat jullie te doen staat, hè? GrandKuwagamon hoeft alleen maar WaruSeadramon tegrazen te nemen, en jullie peren ‘m, goed?’’

Yolei knikte en Hawkmon ook. Ze gingen Digi-World binnen en kwamen weer uit op het strand van Server. Aan de linkerkant: rustig en vredig, aan de rechterkant: een enorme puinzooi.

Het zou wel gek klinken als ik nu ga zegge dat de tunnel die gemaakt is door WaruSeadramon aan de linkerkant zou liggen.``Hé, moet je kijken! Daar zit een zwarte Gatomon,’’zei Cody.``Da’s geen zwarte Gatomon. Hij is wel zwart maar het is een BlackGatomon een gemene Digimon,’’zei Gatomon.

Om de middel van de zwarte Gatomon, ook wel BlackGatomon genoemd, zat overduidelijk een Gold Ring.``Zo te zien is WaruSeadramon hier geweest,’’fluisterde TK. BlackGatomon keek in het water en toen plotseling opzij. De zon scheen in de ogen van BlackGatomon en een fel licht kwam er uit de ogen.

Plotseling hoorde BlackGatomon iets en rende er als een speer vandoor.``Huh? Wat heeft die nou?’’

vroeg Cody verbaasd.``Ik heb geen idee. Misschien schrok hij van iets,’’zei Davis.

``Zij! Ik hoorde ook toevallig iets. Het was een dolfijnenstem en niet één maar meerdere,’’zei Gatomon en spitste haar oren.``Zé zeggen dat ze met een heleboel naar ons toe komen!’’

``Wie is dat dan?’’vroeg Ken verbaasd aan Gatomon.``Ik weet het niet zeker, maar het lijken de stemmen van een Dolphmon,’’zei Gatomon en gebaarde dat ze stil moesten zijn. Vervolgens knikte Gatomon een aantal keer met d’r hoofd en draaide zich om.``Ze zegge dat ze ons gaan aanvallen en dat we niet kunnen Card-Digivolve omdat er een zogenaamde control spire met een Gold Ring eromheen hier in de buurt staat,’’grinnikte Gatomon.``Wat! Dus we kunnen niet Card-Digivolve?’’riep Veemon kwaad.``Dat heb je goed gehoord en.....’’Verder kwam Gatomon niet. Uit het water sprongen allemaal pinguïns.``Huh? Penguinmon? Wat doen jullie hier?’’riep Gatomon verbaasd.``We komen jullie helpen!’’riepen alle pinguïns tegelijk. Het strand was gevuld met Penguinmon; het waren er wel 50.

``Jullie krijgen zometeen hoog bezoek van school Dolphmon, en ze zijn nu niet meer zulke lievertjes.

En mag ik me trouwens nog effe voorstellen. Ik ben Penguinmon een Rookie-Digimon en met mijn Slide Attack glijd ik iedereen eruit,’’grinnikte Penguinmon.

Uit het water hoorde nou iedereen het gekrijs van de Dolphmon.``Ze komen eraan, en concentreer je goed op de aanval die ze gaan uitvoeren op iedereen hier!’’riep de leider van de Penguinmon.

Cody en TK knikte hevig, gevolgd door Armadillomon en Wormmon. Het water begon te golven en plotseling sprongen er wel 20 Dolphomon tegelijk op en doken weer onder.``Wat zouden ze vanplan zijn?’’vroeg June zich af.``Dolphin’ Strike!’’riepen alle Dolphmon en schoten allemaal sonische zeepbellen af. Allemaal doken ze weg.``Snelle reflax!’’riepen de Penguinmon weer in koor. Davis stak z’n duim op, maar......``Davis! Liggen!’’riep Veemon en dook op Davis’ hoofd zodat die in het zand belandde. Davis deed z’n hoofd weer omhoog een schudde zodat het zand van z’n gezicht af ging.

``Dolphin’ Strike!’’riepen de Dolphmon weer. De Penguinmon concentreede zich op de zeepbellen en riepen:``Endless Slap!’’Ze ramde er op los. Even voor de duidelijkheid: ze ramde op de Dolphmon en niet op de zeepbellen. Iedereen dook weer met een snelle reflax weg.``Ik begin die dolfijnen een beetje zat te worden,’’zei Candlemon en de vlam bovenop ‘m begon te groeien.``Ik pik dit ook niet langer!’’hielp Veemon Candlemon. Inplaats dat er bij Veemon iets begon te groeien, kwamen er langzaam maar zeekr vleugels uit z’n rug. Verbaasd keek iedereen naar de twee moedige Digimon.

``Candlemon, Veemon, Golden-Card-Digivolve in.......Yasyamon!’’riep Yasyamon en schudde met z’n kop en keer naar zichzelf in het water.

``Huh? Hoe kan hij nou Ge-Card-Digivolvte zijn? Dat kon toch niet?’’riep Davis.``Ik heb ze verkeerd verstaan denk ik,’’zei Gatomon,``want volgensmij zeiden ze dat de Digimon met Gold Ring niet konden Digivolve!’’Yasyamon sprong de zee in en zwom als een speer naar de Dolphmon.``Gordian Knot!’’riep Yasyamon en gaf de Dolphmon een klap. De Gold Rings rond hun middels verdwenen meteen. De Dolphmon zwommen weg, de zee in, richting Vile Island.

Yasyamon kwam het water uit, en De-Digivolvte in Candlemon en Veemon. Veemon vertelde het verhaal en daarne gingen ze naar huis.

Wordt Vervolgd

Door: Kjell Spillekom

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.