Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Afleveringen 11 - 20

Episode 11: The Dancing Digimon  |  NL: De dansende Digimon
Joe en Gomamon komen Sora en Biyomon tegen. Ze worden gevangen genomen door een groep Bakemon, die ze willen opofferen. Met behulp van Joe, Ikkakumon en Birdramon verslaan ze de Bakemon en kunnen ze ontsnappen. In de Japanse versie zingt Joe Boeddhistische sutra's om de Bakemon te verzwakken.

Episode 12: DigiBaby Boom  |  NL: Digibaby Boom
T.K. en Patamon zitten nog steeds op de lnfinityberg. Daar ontdekken ze het dorp Primary Village waar alle Digimon worden geboren. Patamon en Elecmon (die op de babyDigimon past) raken met elkaar in gevecht, maar maken het uiteindelijk weer goed, en T.K. en Patamon voegen zich weer bij de anderen. 

Aflevering 13: The Legend of The DigiDestined  |  NL: De legende van DigiDestined
De kinderen krijgen Devimon weer te zien, ditmaal als een enorme versie van zichzelf. De Digimon kunnen niet tegen hem op, dus uiteindelijk evolueert Patamon tot Angemon en verslaat Devimon. Maar Angemon heeft a10 zijn kracht verbruikt in de strijd en wordt daardoor een ei. Als Devimon eenmaal is overwonnen, verschijnt er een mysterieuze oude man.

Aflevering 14: Departure for a New Continent  |  NL: Vertrek naar een nieuw werelddeel
De oude man, Gennai, vertelt de kinderen over Tags en Crests waarmee hun Digimon nog verder kunnen evolueren. Hij zegt dat ze die op het Server-continent kunnen vinden. Leomon en de andere goede Digimon helpen de kinderen een vlot te bouwen, en dan gaan ze op weg naar Server - maar op de oceaan worden ze opgeslokt door Whamon. Ze verslaan de Black Gear in de buik van Whamon en dan laat hij ze zien waar hun Tags zijn verstopt.

Aflevering 15: The Dark Network of Etemon  |  NL: Het duistere netwerk van Etemon
Vijf dagen na hun vertrek komen de kinderen aan op Server, waar ze worden aangevallen door nieuwe vijanden, Etemon en Gazimon. Hun Digimon kunnen niet tegen Etemon op, en de kinderen realiseren zich dat ze naar een hoger niveau moeten kunnen evolueren om een kans te hebben. Tai vindt de Crest of Courage (Moed).

Aflevering 16: The Arrival of SkullGreymon  |  NL: SkullGreymon
Omdat hij zo ongeduldig is om Agumon te laten evolueren, dwingt Tai hem om steeds meer te eten. Als ze door een door Etemon gestuurde vijandelijke Greymon worden aangevallen, dwingt Tai Agumon om te evolueren. Maar omdat Tai Agumon dwingt te evolueren voordat ze er beide klaar voor zijn, evolueert Agumon naar Skull Greymon. Net als Skull Greymon de kinderen te grazen wil nemen, gebruikt hij al zijn energie om terug naar Koromon te evolueren. Joe vindt de Crest of Responsibility (Verantwoordelijkheid).

Aflevering 17: The Crest of Sincerity  |  NL: De Crest of Sincerity
De hele groep loopt door de woestijn en vindt een enorm cruiseschip. Jammer genoeg is het een val van Kokatorimon, nog een van Etemon handlangers. Kokatorimon vangt de jongens en hun Digimon, maar Palmon en Biyomon redden iedereen. Mimi vind de Crest of Sincerity (Oprechtheid).

Aflevering 18: The Piximon Cometh  |  NL: De komeet Piximon
De kinderen worden door een vijandelijke Digimon aangevallen, maar door wat er eerder is gebeurd, durft Tai Agumon niet te laten evolueren. Ze worden net op tijd gered door Pixiemon, die ze meeneemt naar zijn schuilplaats om ze te trainen. Matt en Izzy gaan er 's nachts vandoor om naar hun

Episode 19: The Prisoner of the Pyramid  | NL: De gevangene in de Piramide
In de woestijn vind T.K. de Crest van Hoop. De Digi Destined komen erachter dat DigiWorld in een Computer-Netwerk zit. Dit maak Tai verward, omdat hij het verkeerd begrijpt, hij denkt dat je geen pijn kunt krijgen in Digi World, die je op de Aarde dan ook hebt. Datamon kidnapt Sora voor revanche tegen Etemon. Als Tai uiteindelijk denkt dat hij niet onsterfelijk is in DigiWorld. Aarzelt hij of ze Sora nog wel kunnen redden.

Episode 20: The Earthquake of MetalGreymon  | NL: De Aardbeving van MetalGreymon
Tai redt Sora van Datamon, en Sora vindt haar Crest. Datamon probeert om Etemon te vernietigen, maar Etemon ontsnapt en valt de Digi Destined aan. Agumon  in MetalGreymon en verslaat Etemon. Maar hij en Tai worden opgezogen in een teleport die gemaakt is tijdens het gevecht.

Vorige Afleveringen  |  Volgende Afleveringen

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.