Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Afleveringen 1-10

Aflevering 1: And So It Begins  |  NL: Hoe het begon
In de eerste aflevering worden de zeven Digi-Destined (in Japan bekend als de Verkozen Kinderen) en hun Digimonpartners geďntroduceerd. Tai, Matt, Sora, Izzy, Joe, Mimi en T.K. zijn op zomerkamp en worden getransporteerd naar de Digi-World. Daar ontmoeten ze Koromon, Tsunomon, Yokomon, Motimon, Bukamon, Tanemon en Tokomon, hun Digimonpartners. Ze krijgen ook voor het eerst te maken met een vijandige Digimon, Kuwagamon, en hun partners evolueren om de vijand te verslaan. Hoewel er een flink aantal veranderingen aan de originele Japanse versie is aangebracht, is de grootste verandering in deze aflevering dat er in de Noord-Amerikaanse versie niet wordt gezegd hoe oud de kinderen zijn. Joe is twaalf, Tai, Matt en Sora zijn elf, Mimi en Izzy zijn 10, en T.K. is acht.

Aflevering 2: The Birth of Greymon  |  NL: De Geboorte van Greymon
Na hun strijd tegen Kuwagamon belanden de kinderen op een strand samen met hun zojuist geëvolueerde Digimon: Agumon, Gabumon, Biyomon, Tentomon, Gomamon, Palmon en Patamon. Als lijkt veilig totdat ze opnieuw worden aangevallen, deze keer door een nog sterkere vijand, Shellmon. Hun Digimon: kunnen niet tegen Shellmon op, dus Agumon, de partner van Tai, evolueert nog een keer tot Greymon en redt iedereen.

Aflevering 3: Garurumon the Blue Wolf  |  NL: Garurumon
De kinderen vinden een trein aan de rand van een meer, en omdat ze moe zijn omdat ze al ver hebben gelopen over het eiland, besluiten ze er de nacht door te brengen. Er is alleen één probleem: de trein staat op de rug van Seadramon. Matt wordt door Seadramon gevangen als hij probeert zijn kleine broertje T.K. te helpen. Om Matt te redden, evolueert Gabumon naar Garurumon. In de Noord-Amerikaanse versie vertelt Matt de andere kinderen dat T.K. zijn halfbroertje is. In de originele versie zijn ze volle broers.

Aflevering 4: Biyomon Gets Firepower  |  NL: Meramon
Vanuit het bos komen de kinderen bij een Yokomondorp op de savanne. De Miharashiberg, de bron van al het water in het dorp, werd bewaakt door Meramon, maar toen gebeurde er een ongeluk waardoor de bron droog kwam te liggen. Om Sora en het dorp tegen Meramon te beschermen, evolueert Biyomon tot Birdramon en verslaat Meramon. De kinderen komen er achter dat Meramon werd beheerst door een Black Gear die uit de lucht was gevallen.

Aflevering 5: Kabuterimon's Electro Shocker  |  NL: De Bliksem van Kabutarimon
Bij een fabriek buiten de savanne komen de kinderen Andromon tegen, die in een machine vast was komen te zitten :n zich niet meer kon bewegen. Hoewel Andromon eigenlijk :en goede Digimon zou moeten zijn, valt hij de kinderen aan. Izzy gebruikt zijn computer om Tentomon te laten evolueren gaar Kabuterimon, die Andromon verslaat. Het blijkt dat Andromon werd beheerst door een Black Gear.

Aflevering 6: Togemon in Toy Town  |  NL: Toy Town
De kinderen worden in een ondergrondse doorgang aangevallen door een groep Numemon. Mimi en Palmon rennen weg maar worden door Monzaemon aangevallen en verdwalen dan in Toy Town. Monzaemon neemt de andere kinderen gevangen en wist al hun emoties. Palmon evolueert naar Togemon en verslaat Monzaemon, die ook door een Black Gear werd beheerst.

Aflevering 7: Ikkakumon's Harpoon Torpedo  |  NL: De Wraak van Ikkakumon
De kinderen kunnen niet verder meer en beginnen onder elkaar te vechten. Joe vindt het als oudste zijn taak om het vechten te laten stoppen, dus hij besluit de berg te beklimmen en de bron van de Black Gears te zoeken. Daar ontmoet hij Unimon, nog een Digimon die door een Black Gear wordt beheerst. De andere kinderen gaan op zoek naar Joe en worden ook door Unimon aangevallen. Gomamon komt ze te hulp door naar Ikkakumon te evolueren. De kinderen bereiken de top van de Infinity-berg en ontdekken dat File Island alleen maar een klein eilandje is middenin een enorme oceaan.

Episode 8: Evil Shows Nis Face  |  NL: Het gezicht van het Kwaad
De kinderen rusten wat uit in een huis dat ze tegenkomen maar het blijkt een val van Devimon. De kinderen worden aangevallen door Leomon, een goede Digimon in de macht van een Black Gear, en de slechte Digimon Ogremon. De Digimon evolueren en proberen Devimon aan te vallen, maar hij is te sterk. Het eiland begint uit elkaar te vallen en de kinderen worden van elkaar gescheiden. Er is in de Noord-Amerikaanse versie een scčne uit deze aflevering gehaald. Oorspronkelijk kon je Joe, Matt en Tai naakt van achteren zien terwijl ze aan het baden waren.

Episode 9: Sub-zero Ice Punch  |  NL: IJskoude Klappen
Tai en Agumon komen in een bevroren ijswoestenij terecht. Daar worden ze aangevallen door Frigimon, die wordt beheerst door een Black Gear. Als ze zijn Black Gear hebben verwijderd, helpt Frigimon ze Matt en Gabumon te zoeken, die in de buurt zijn geland. Matt en Tai vechten over wat ze nu moeten doen, maar ze besluiten uiteindelijk naar de Infinityberg terug te keren.

Episode 10: A Clue Erom The Digi-Past  |  NL: Een aanwijzing uit het digi-verleden 
Mimi en Palmon komen I zzy en Tentomon tegen in de Dinoruines. Mimi probeert Izzy over te halen te helpen de anderen te zoeken, maar ze is zo gefascineerd door de ruďnes dat ze er wil blijven. Ze worden aangevallen door de door een Black Gear overheerste Digimon Centarumon. Als hij weer normaal is geworden, vertelt hij ze over hun Digivices.

Volgende Afleveringen

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.