Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Afleveringen 21 - 30

Episode 21: Home Away from Home  | NL: Tai gaat naar Huis
Door de Teleport is Tai terug in de echte wereld. Maar hij komt erachter dat er bijna geen tijd is verstreken sinds hij in DigiWorld aankwam. Tai komt erachter dat de problemen in DigiWorld ook effect hebben op de Echte Wereld. Dan gaan Tai en Agumon terug naar DigiWorld.

Episode 22: Forget About It!  | NL: Vergeet het maar!
Als Tai en Agumon terugkomen naar DigiWorld vinden ze Tokomon maar geen T.K.. Tokomon vertelt wat er in de tussentijd gebeurt is. Ook dat T.K. is weggegaan met een rare Digimon genaamd DemiDevimon. Als T.K. erachter komt dat DemiDevimon heeft gelogen, gaat hij weer verder op reis met Tai, Agumon en Patamon.

Episode 23: WereGarurumon's Diner  | NL: WereGarurumons Restaurant
Matt vindt Joe en Gomamon die gedwongen worden te werken in een restaurant. Matt gaat er ook werken, om Joe te helpen. DemiDevimon zorgt ervoor dat Matt Joe steeds meer gaat haten. Tai en T.K. vinden Matt en ze komen erachter waar DemiDevimon mee bezig is. Gabumon  in WereGarurumon en verslaat de eigenaar van het restaurant. En dan splitsen ze de groep om te zoeken naar de andere Digi Destined.

Episode 24: No Questions, Please  | NL: Geen Vragen, aub
Izzy en Tentomon zoeken naar Gennai totdat ze gevangen worden genomen door Vademon. Izzy stopt met zn nieuwsgierigheid en wordt ongevoelig voor alles. Tentomon wordt zo verdrietig dat hij de- in Motimon. Als Izzy erachter komt wat hij gedaan heeft. Begint hij weer nieuwsgierig te worden. Daardoor kan Tentomon digivolven in MegaKabuterimon. En zo verslaat hij Vademon. En daarna geeft Gennai Izzy de Digimon Analyzer.

Episode 25: Princess Karaoke  | NL: Prinses Karakoe
Tai en Joe vinden Mimi in een kasteel wat van de Gekomon en van de Otamamon is. Deze Digimon willen Mimi laten zingen zodat zij hun baas, ShogunGekomon kan wekken uit een diepe slaap. Mimi gedraagt zich als een kreng en stelt het optreden steeds uit. Als Mimi achter haar Gemeenheid komt, zingt Mimi ShogunGekomon wakker. Maar hij valt de Digi Destined aan, inplaats van ze te bedanken. Maar MetalGreymon verslaat hem...

Episode 26: Sora's Crest of Love  | NL: Sora's kristal van Liefde
Als alle Digi Destends weer samen zijn, behalve Sora. Maakt DemiDevimon haar wijs dat ze het niet verdient om de Crest van de Liefde te hebben. En daarom wil ze niet meer bij de andere Digi Destined komen. Als ze erachter komt dat ze de Crest wel verdiend, komt ze weer bij de groep. En dan  Biyomon in Garudamon.

Episode 27: The Gateway to Home  | NL: De poort naar huis
Gennai verschijnt weer eens en vertelt de kinderen dat Myotismon van plan is naar de Aarde te gaan om daar het 8e kind te zoeken. Ze gaan naar het kasteel van Myotismon en vechten met DemiDevimon, Gatomon en DeviDramon, maar de Gate sluit voor hun ogen.

Episode 28: It's All in the Cards  | NL: Het kaartenvraagstuk
Gennai vertelt de Digi Destined dat ze kaarten moeten gebruiken om de Gate naar de Echte Wereld te openen. Maar er is 1 kaart te veel en Gennai weet niet welke kaart nep is. Terwijl ze aangevallen worden door de Digimon van Myotismon, weet Tai de kaarten in de juiste volgorde te krijgen, en dan gaat de Gate open en gaan ze weer terug naar het kamp.

Episode 29: Return to Highton View Terrace  | NL: Terug naar Highton View Terrace
De Digi Destenid doen net of hun Digimon knuffels zijn. En ze zitten in de bus om terug naar Highton View Terrace te gaan. Waar ze erachter komen dat hier 4 jaar geleden een gevecht tussen 2 Digimon was. Dan begrijpen ze dat dit de reden is dat ze Digi Destenid zijn. Dus het achtste kind moet het gevecht ook gezien hebben.

Episode 30: Almost Home Free  | NL: Bijna thuis
Omdat het achtste kind niet in Highton View Terrace was, gingen de kinderen naar Odaiba. De kinderen maken al het geld op voor eten, en hebben geen geld meer om naar huis te gaan. Ze moeten gaan liften alleen niemand heeft echt succes. Dan komt de neef van Sora langs, en die kan ze wel een lift geven. Niemand vindt het echt leuk. Koromon moet poepen, en doet dat op de bank, Sora's neef wordt razend en duwt Izzy van de brug af, Tentomon redt hem, maar daar is een Gesomon. Ikkakumon verslaat Gesomon en de kinderen gaan op de rug van Ikkakumon verder.

Vorige Afleveringen  |  Volgende Afleveringen

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.