Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Afleveringen 31 - 40

Episode 31: The Eighth Digivice  | NL: Het achtste Digiding
De kinderen keren terug naar hun eigen huizen, en dan komen ze erachter dat er in de echte wereld geen tijd verstreken is. Ze zijn erg blij om hun familie weer te zien. Gennai e-mailt Izzy en vertelt hem daarin over de Digimon Raremon. Izzy kan niemand anders berijken en hij gaat zelf maar op jacht naar Raremon. Als Izzy een tijdje aan het rennen is, vang zijn digivice het signaal op het een ander digivice, dat van het achtste kind.

Episode 32: Gatomon Comes Calling  | NL: Gatomon Komt op Bezoek
De kinderen weten dat het achtste kind ook in Heighton View Terrace woont, en iedereen geeft hun adresboekje aan Joe om het door te bellen om te kijken of er iemand verhuisd is. De andere kinderen splitsen zich in groepjes van 2, en gaan in de stand. Gatomon komt bij Kari thuis en ze denk dat Kari het achtste kind is. Maar ze weet het niet zeker.

Episode 33: Out on the Town  | NL: Lekker dagje de Stad in
Matt en T.K. zitten in de metro naar huis wanneer T.K. en Patamon ruzie krijgen. Patamon vliegt uit de metro, en Matt en T.K. gaan achter hem aan. Ze ontmoeten Pumpkinmon en Gotsumon, 2 knechtjes van Myotismon die meer belangstelling hebben voor pret maken dat het achtste kind vinden. Myotismon vindt dit maar niets, en maakt ze af. Myotismon valt T.K. aan en Patamon komt dan in actie. Patamon digivolvet in Angemon en samen met WereGarurumon weten ze Myotismon op de vlucht te laten slaan.

Episode 34: The Eighth Child Revealed  | NL: Het Achtste Kind Onthult
Gatomon kijkt vanaf een flat naar die van Kari naar Kari. Ze weet nog steeds niet wat ze moet doen. Wizardmon vindt het achtste digivice en gaat naar Gatomon. Dat herrinert Gatomon zich alles weer, en Gatomon vindt uit dat Kari inderdaad de achtste Digi Destined is. En Gatomon is haar partner. Gatomon gaat de Crest van Kari halen bij Myotismon's schuilplaats, alleen Myotismon komt daar achter en neemt Gatomon gevangen

Episode 35: Flower Power  | NL: Flower Power
Kijkend naar een nieuws programma, komt T.K. erachter dat hij niet terug kan naar Odaiba. Ook Joe wil naar Odaiba en ze klimmen op de rug van Ikkakumon en ze varen weg. Myotismon vangt Mimi en gaat familie en Togemon digivolvet in Lillymon om haar te redden van DrakTyrannomon. Maar Myotismon verslaat daarna Lillymon weer.

Episode 36: City Under Siege  | NL: Stad onder Vuur
Birdramon neemt de gewonde Lillymon mee en ontsnapt samen met Sora. Tai verlaat Matt en Kari om de gevangen te vinden. Hij ontmoet Sora en die vertelt Tai waar de gevangenen zijn. Tai zegt dat hij naar Matt en Kari moet gaan. Ondertussen worden T.K. en Joe aangevallen door MegaSeadramon . Ikkakumon digivolvet in MegaSeadramon en MegaSeadramon wordt verslagen. Kari, Matt en Sora worden aangevallen door knechtjes van Myotismon, en Kari wil niet meer dat Digimon pijnlijden vanwege haar, en gaat mee met de knechtjes van Myotismon.

Episode 37: Wizardmon's Gift  | NL: Wizardmon's Geschenk
Wizardmon komt op Zudomon en geeft T.K. en Joe Kari's Crest. Wizardmon zegt dat hij een vriend is en dat Kari de achtste Digi Destined is. Iedereen komt bij elkaar en Wizardmon is er ook. Matt's vader toont de weg naar Kari en Gatomon. Kari krijgt nu de digivice en de Crest, en Gatomon kan digivolven in haar Ultimate: Angewomon. Angewomon schiet een pijl met de kracht van alle Digimon en die verslaat Myotismon, maar nog steeds is de mist nog niet weg.

Episode 38: Prophecy  | NL: De Voorspelling
Izzy ontvangt een e-mail van Gennai, en daarin staat een voorspelling van Myotismon. De kinderen dachten dat ze Myotismon al verslagen hadden, maar dat hebben ze nog niet. Al snel doen de dingen zich precies voor zoals de voorspelling zei, en VenomMyotismon is er. Doordat Angemon en Angewomon pijlen schieten op Matt en Tai, kunnen Gabumon en Agemon WarpDigivolven in MetalGarurumon en WarGreymon.

Episode 39: The Battle for Earth  | NL: De Strijd om de Aarde
De andere Digimon digivolven en helpen mee te vechten tegen VenomMyotismon. De aanval van MetalGarurumon is té sterk voor VenomMyotismon, en die wordt verslagen. De mist trekt weg, en ze zien de Digi-World in de lucht. De kinderen gaan terug naar de Digi-World om de problemen op te lossen. Met tegenzin van de ouders van de kinderen.

Episode 40: Enter the Dark Masters  | NL: De Dark Masters
De Digi Destined komen weer in Digi-World en ze ontmoeten Chuumon. Chuumon vertelt hen over de Dark Masters die Digi-World helemaal hebben veranderd toen de Digi Destined weg waren. Ze hebben de hele Digi-World tot 1 berg gemaakt: Spiral Moutain. De kinderen vallen in een gat en dan krijgen ze de Dark Masters te zien: MetalSeadramon, Puppetmon, Piedmon en Machinedramon. Piedmon wil de kinderen meteen afmaken en gooit 1 van zijn zwaarder naar Mimi Chuumon redt Mimi, maar laat wel iedereen achter. Dan redt Piximon de kinderen door een bal om hen heen te slaan die de Dark Masters niet kunnen zien. Piximon doet een heldenactie en redt de kinderen, maar moet wel zijn leven daarbij laten.

Vorige Afleveringen  |  Volgende Afleveringen

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.