Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Afleveringen 41 - 50

Episode 41: Seasick and Tired  | NL: Vermoeid en Zeeziek
De kinderen komen terecht op File Island. Iedereen is bij elkaar behalve Mimi en Joe. De andere kinderen worden aangevallen door Scorpiomon maar worden nog net op tijd gered door Lillymon, en dan varen ze op de rug van Zudomon weg. Maar ver komen ze niet, want daar is MetalSeadramon. Hij doet een aanval, en Zudomon de-digivolvet, en de kinderen liggen op zee.

Episode 42: Under Pressure  | NL: Onder Druk
De kinderen worden gered door Whamon, maar MetalSeadramon stuurt een hoop Divermon op hen af. Izzy vindt uit dat WarGreymon's wapens Dramon Destroyers worden genoemd, en hij is dus extra sterk tegen MetalSeadramon. MetalSeadramon duikt weer op. Iedereen is ontzettend bang, en denkt dat dit het einde is.

Episode 43: Playing Games  | NL: Spelletjes
De kinderen weten MetalSeadramon te verslaan, en het water deel van Spiral Moutain verdwijnt. De kinderen trekken het bos is. Dan merken ze ineens dat de grond onder hen beweegt. Ze springen ervan af, en die andere grond gaat ook weer bewegen. Dan springen ze allemaal in een boom. Puppetmon gaat iedereen opsplitsen en uiteindelijk neemt hij T.K. mee. Puppetmon wil dat T.K. met hem gaat spelen alleen T.K. pakt het slim aan. Hij maakt alles kapot waarmee Puppetmon hen lastig viel en gaat terug naar de anderen. Matt denkt dat hij niet meer nodig is, en gaat weg.

Episode 44: Trash Day  | NL: Vuilnis Vuurgevecht
Matt ziet dat T.K. best voor zichzelf kan passen en wordt heel erg depressief. Ze gaan steeds verder in het bos. Dan komen ze een Cherrymon tegen. Die zegt dat wanneer Matt in het water kijkt dat hij dan zijn echte rivaal zou zien. Die zou hij moeten verslaan, en dan was hij vrij. Matt kijkt in het water en ziet Tai. Gabumon weet dat het fout is, maar toch WarpDigivolvet hij en hij gaat met Matt mee naar Tai om hem en Agumon uit te dagen voor een duel.

Episode 45: The Ultimate Clash  | NL: Het Ultieme Gevecht
Eerst willen Tai en Agumon niet vechten, maar dan zien ze in dat ze helemaal geen keus hebben. Agumon WarpDigivolvet in WarGreymon. WarGreymon en MetalGarurumon zijn niet de enige die gaan vechten. Ook Tai en Matt vechten. Dan wordt Kari's lichaam overgenomen door iets onbekends. Het onbekende ding neemt de kinderen mee, en laat zien waarom juist zij de Digi Destined zijn.Tai en Matt maken het goed. Maar nog steeds wil Matt alleen zijn. Ook Mimi wil niet meer mee, maar Joe wil haar niet meer alleen achterlaten. Nu zijn er dus 3 groepen!

Episode 46: Etemon's ComeBack Tour  | NL: De Terugkeer van Etemon
De rest van de Digi Destenid zijn binnengedrongen in het huis van Puppetmon. Mimi en Joe vinden een gewonden Ogremon. Die besluit zich aan te sluiten bij de Digi Destenid, nadat ze hem haal goed geholpen hebbn. Puppetmon valt aan, maar wordt afgeleid door MetalEtemon. De Digi Destenid kunnen ontsnappen.

Episode 47: Ogremon's Honor  | NL: Ogremon's eer
Joe en Mimi ontmoeten Leomon, die gedigivolved is in SaberLeomon. Ze komen weer terug in het restaurant waar Joe en Matt gedwongen waren om te werken. MetalEtemon verschijnt en valt Leomon aan. MetalEtemon wordt verslagen, maar Leomon is gewond. Voordat hij sterft zegt hij dat hij herboren wordt in Primary Village. In de tussentijd, vechten de andere Digi Destenid met Puppetmon, Het lijkt er op dat ze verliezen totdat MetalGarurumon verschijnt en die verslaat Puppetmon.

Episode 48: My Sister's Keeper  | NL: Mijn zusters hoede
Kari heeft in instorting. En daarom gaan Tai en Izzy zoeken naar een medicijn. MachineDramon kan de Digi Destenid vinden via Izzy's computer. En zend een van zijn legers naar ze toe. Als Izzy erachter komt hoe ze hem hebben opgespoord. Gebruikt hij een programma wat hun locatie verbergt. Maar MachineDramon is niet zomaar te verslaan en begint gewoon het hele landschap te bombarderen. De kinderen vallen in een grote kuil en zijn veilig

Episode 49: The Crest of Light  | NL: Het Kristal van Licht
Kari, T.K. en Sora zijn in een diep riool gevallen, en zoeken de anderen. Maar inplaats Tai en Izzy te vinden, vinden ze WereMonzaemon, Die een slavendrijver is voor een groep Numemon. Kari en Gatomon bevrijden de Numemon en de anderen leiden WereMonzaemon af. Als ze moe zijn, worden ze weer beter door het licht van Kari.

Episode 50: Joe's Battle  | NL: Joe's strijd
Nadat ze MachineDramon verslagen hebben vinden ze het kasteel van de laatste Dark Master. Ze worden aangevallen door LadyDevimon en alle Digimon van de Digi Destined digivolven. Want ze weten dat ze al hun kracht nodig hebben voor het gevecht met Piedmon. Tai zend Sora en T.K. om te zoeken naar Matt. In de tussentijd arriveren Mimi en Joe bij de ruines van Primary Village. Ze ontmoetten Elecmon. Die had de harmonica van Matt gevonden bij het strand. Joe beslist dat ze Matt gaan volgen. En Joe en Gomamon varen over de zee. In de tussentijd is LadyDevimon verslagen en verschijnt Piedmon.

Vorige Afleveringen  |  Volgende Afleveringen

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.