Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Digivolven in Seizoen 2

In Seizoen 2 gaat heel erg anders dan in Seizoen 2. Er zijn een aantal verschillende manieren.

 1. Orginele Digivolve
 2. Armor-Digivolven
 3. Golden Armor-Digivolven
 4. DNA-Digivolven
 5. Mode Change
 6. Mega-Digivolve
 7. Warp-Digivolven
 8. Energie Afgeven

1. Orginele Digivolve

Dit gaat gewoon net als in Seizoen 1: De digivice reageert, en een Digimon gaat digivolven. Maar niet alleen naar Champion, maar ook van Fresh naar In-Training, van In-Training naar Rookie. Maar er zijn geen Crests dus kunnen ze niet op dezelfde manier naar Ultimate. Maar in het begin blokkeren de Controle Spire's de digivice's. Dus moeten ze Armor-Digivolven.

2. Armor-Digivolven

Ieder kind heeft 1 of 2 Digi-Eieren. Met behulp van zo'n Digi-Ei kun je Armor-Digivolven. Je moet dan "Digi Armor Energize" roepen. Dan gaan de Digimon digivolven naar een level tussen Rookie en Champion in. Het level heet: "Armor." Dit level is iets minder sterk, maar heeft een betere verdediging. Zoals het ook wel kan, want Armor is schild in het Engels, en dus hebben ze een betere verdediging. Maar als de Controle Spire's kapot worden gemaakt, kunnen ze gewoon naar Champion digivolven.

3. Golden Armor-Digivolven

Dit gaat met behulp van het Gouden Digi-Ei, of het Digi-Ei van wonderen. Dan kun je Golden Armor-Digivolven. Je moet dan niet "Digi Armor Energize" roepen, maar "Golden Armor Energize." Het level waarin de Digimon dan digivolet heet weer Armor, maar is wel sterker. Iets zwakker dan Ultimate waarschijnlijk want Magnamon kon Kimeramon niet aan, maar nadat hij de kracht van Wormmon had gekregen wel.

4. DNA-Digivolven

In Seizoen 2 zijn er geen Crests, dus moet er een andere manier zijn om Digimon van het Ultimate level te verslaan. DNA-Digivolven is de sleutel tot het succes. 2 Digimon van het Champion level gaan dan samen, en vormen 1 nieuwe Digimon met dingen van alle twee de Digimon. Die Digimon heeft de stemmen van alle twee de Digimon, en bezit de sterkste krachten van de ene Digimon, en ook nog eens de sterkste krachten van de andere Digimon. Dus daarom is die DNA-Digivolutie zo sterk. DNA-Digivolven  gebeurt in het begin alleen als er gevaar is, maar later, als de Digimon het wat beter beheren, kunnen ze het gewoon uit zichzelf. Hier zijn de voorbeelden:

 • Aquilamon + Gatomon = Silphymon
 • ExVeemon + Stingmon = Paildramon
 • Angemon + Ankylomon = Shakkoumon
 • WarGreymon + MetalGarurumon = Omnimon

5. Mode Change

Als een Digimon "Mode Changet" dan wordt de Digimon sterker, en krijgt ook een beetje een nieuw uiterlijk. Er is maar 1 Digimon die dit doet: Imperialdramon. Die verandert dan in Imperialdramon Fighter Mode. Imperialdramon is Mega vorm van de DNA-Gedigivolvde vorm van Paildramon. Hij digivolvet met behulp van de "Digi-Core" van Azulongmon. Maar wanneer alle Digimon hun krachten geven aan Imperialdramon is hij in staat om te Mode Changen

6. Mega-Digivolve

In Seizoen 2 kan Paildramon digivolven naar zijn Mega vorm door de kracht van de Digi-Core van Azulongmon. Er komt een soort draak, en die slaat in op Paildramon. Dan digivolvet hij naar Imperialdramon. Agumon en Gabumon Warp-Digivolven, maar toch worden ook zij een Mega Digimon.

7. Warp-Digivolven

Warp-Digivolven gaat gewoon net als in Seizoen 1. Agumon krijgt heel veel kracht, maakt een salto, en digivolvet via Greymon en MetalGreymon naar WarGreymon. Agumon is de enige Digimon die Warp-Digivolvet. En vecht dan samen met Imperialdramon Fighter Mode tegen BlackWarGreymon.

8. Energie Afgeven

Dit gebeurt eigenlijk 2 keer in Digimon. De Digimon geven hun energie aan Imperialdramon zodat die kan Mode Changen in Imperialdramon Fighter Mode. En ook nog eens in Move 4: Diaboromon Strikes Back. Daarin geeft Omnimon zijn kracht aan Imperialdramon Fighter Mode zodat die kan digivolven in Imperialdramon Paladin Mode.

 
 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.