Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Digimon Geschienenis

Thr Digi-World was waarschijnlijk gemaakt, van data dat op het internet stond in onze wereld. Dat betekend dat de Digi-World rond 1970 - 1980 gemaakt was. De geschiedenis is langer in de Digi-World van in onze wereld. Want 1 seconde in onze wereld is een uur in de Digi-World. Dus de Digi-World is al duizend en misschien al wel een miljoen jaar uit. Beestje genaamd Digimon hebben deze wereld tot hen huis gemaakt. Digimon heebn de kracht om in sterkere en grotere weezens te veranderen. Dat noemen ze digivolven. Digimon zijn al aan het digivolven sinds het begin. Niemand wist dat digivolven ook slechte kanten met zich meebracht. Elke keer als een Digimon digivolvde waren er stukjes data minder. Sommige Digimon konden niet digivolven. Al deze over gebleven data vormde een duistere macht; Apocalymon. Hij maakte ook andere slechte Digimon. Apocalymon was degene die dit hele verhaal begon.

Digi-World

Echte World

Apocalymon maakt de Dark Masters. Ondertussen maken de krachten die de Digi-World bewaken digivices, crests en tags voor de DigiDestined. Greymon and Parrotmon verschijnen in de echte wereld, en bij dat gevecht zijn de 8 DigiDestined aanwezig. Omdat zij deze gebeurtenis hebben gezien, worden zij de uitverkorene kinderen.
Piedmon komt in het gebouw van de  krachten die de Digi-World verdedigen en probeert de digivices, tags en crests kapot te maken. Gennai ontsnapt maar laat 1 digivice en een tag en crest vallen. Die zijn van Kari. Terwijl het kwaad vanalles doet in de Digi-World, gaat het klimaat heel vreemd doen in de echte wereld. Het gaat sneeuwen en de DigiDestined worden transporteert naar de Digi-World, alleen Kari is er nog niet, want zij was niet mee op kamp omdat ze ziek was.
De zeven kinderen komen in de Digi-World. Daar vechten ze tegen de slechte Digimon die bestuurd worden door Black-Gears. Ze verslaan dan Devimon en Etemon. En ze leren de legende van de DigiDestined. Na dat ze Etemon hebben verslagen gaan Tai en Agumon naar huis in de echte wereld. Maar wat maar een hele korte rtijd is in de echte wereld, is een hele lange tijd in de Digi-World. En er komen weer nieuwe slechte Digimon in de Digi-World. Tai en Agumon gaan dan weer terug,om dat zaakje met de andere kinderen op te lossen, zonder Kari.
De DigiDestined komen dan nog een slechterik tegen, Myotismon. Dan komen de kinderen er achter dat er nog een 8e kind is, en gaan het andere kind net als Myotismon zoeken. Ze gaan hiervoor wel naar de echte wereld. Myotismon komt de echte wereld binnen om het 8e kind te vinden. De 7 andere kinderen volgen hem. Ze komen erachter dat Kari het 8e kind is, en dat Gato, een knechtje van Myotismon haar Digimon is. Dan verslaan ze Myotismon.
Ze waren toch een paar dagen in de echte wereld en in de Digi-World heerst er een nieuwe kwade macht; De Dark Masters. Zij hebben de Digi-World makkelijk te veroveren gemaakt, in 1 berg; Spiral Mountain. Na Myotismon is verslagen, verschijnt de Digi-World in de lucht. Dan weten ze dat de siyuatie heel slecht moet zijn. Ze gaan terug naar de Sugu-World, om daar weer het kwaad te bestrijden.
De kinderen vechten voor het eerst tegen De Dark Masters en worden verslagen. Myotismon's data in verbonden met een mens Oikawa. Hij wordt slecht en is van plan om naar de Digi-World te gaan.
De kinderen verslaan de Dark Masters en Apocalymon, die dit hele verhaal begon en de kinderen verslaan hem ook. Oikawa maakt twee Digimon van zijn eigen DNA. DAt zijn Arukenimon en Mummymon. Hij zendt hun naar de Digi-World om de goede krachten uit te verzwakken, zodat Oikawa erin kan.
Het lukt Arukenimon en Mummymon niet om de goede krachten van de Digi-World de verzwakken, zodat Oikawa erin kan. Diaboromon is gecreëerd op het internet. WarGreymon en MetalGarurumon DNA digivolven in Omnimon en verslaan hem. Dit is de eerste DNA digivolve. 3 jaar later plant Oikawa de "Dark Spore"in
Ken Ichijouji. Hij wordt de
Digimon Emperor.
De Digimon Emperor bouwt de "control spires' rond de Digi-World. Dat verzwakt de krachten die de Digi-World beschermen.Dan is er een nieuw team van DigiDestined nodig. Ze kunnen een nieuwe vorm van digivolven doen; armor digiolven. Om de slechte effecten van de "Control Spires" te stoppen De nieuwe DigiDestined kunnen naar de andere wereld reizen met behulp van de D 3's dat zijn de nieuwe en verbeterde digivices. Ze komen erachter dan Ken de Digimon Emperor is.
De DigiDestined zijn instaat om de Digimon Emperor te verslaan. Dan gebruikt Oikawa Arukenimon en Mummymon. Zij bebruiken de "Control Spiers"  om een hele slechte Digimon te maken: BlackWarGreymon hij is gemaakt uit 100 "Control Spires." De Digimon kunnen weer naar de echte wereld Een paar Digimon gaan naar Kyoto.
BlackWargreymon maakt alle Heilige Stenen kapot, behalve 1. Voor hij de laastse kapot maakt verschijnt Azulongmon . Hij is een van de 4 Mega Digimon die de Digi-World bewaakt. Arukenimon en Mummymon brengen Digimon in de echte wereld. De Digimon komen in de hele wereld. De DigiDestined gaan door de hele wereld om ze de verslaan. Ondertussen verzamelen Arukenimon en Mummymon kinderen om de "Dark Spores"te laten groeien.
Azulongmon geeft Gennai een Digi-Core om aan de DigiDestined te geven. Hiermee kunnen de Digimon van de kinderen weer naar Ultimate en Mega digivolven Arukenimon en Oikawa verplaatsen de "Dark Spores"  van Ken naar de ontvoerde kinderen. Ondertussen verschijnt Daemon van de Digi-World
Daemon kan het gat naar de Digi-World openen wanneer hij dat wil. Dus de kinderen kunne hem niet terugplaatsen. . Ken maakt het gat naar de "Dark Ocean"open en Imperialdramon dwingt Deamon er door heen
BlackWarGreymon vindt het heel erg dat er niemand meer is om mee de vechten in de Digi-World.  De "Dark Spores" beginnen uit te komen. Oikawa haalt alle kracht uit een van hen. BlackWarGreymon komt in de echte wereld.  Wanneer Oikawa een straal schiet op de opa van Cody stopt BlackWarGreymon hem. Voor hij dood gaat verzegeld hij het gat naar de Digi-World
Het gat tussen de echte wereld en de Digi-World is gesloten door BlackWarGreymon. Oikawa haalt alle kracht uit alle "Dark Spores." Dan opent hij de poort naar de Digi-World en gaat daarin met de ontvoerde kinderen. Dan gaan ze door het land waar je dromen uitkomen. Dan laat Oikawa wat gaan uit zijn hart; MaloMyotismon!
Tijdens het gevecht tussen de DigiDestined en MaloMyotismon, vliegt de slechte tiran door de Digi-World, waar hij op zijn sterkst is. He zuigt de kracht van de "Dark Power" op en zet de beide werelden in duisternis. Alle Digi-Desined van de hele Wereld komen samen en richten hun digivices naar de Digi-World, het licht is teveel voor MaloMyotismon en doodt hem. Dan weet de hele wereld van de Digi-World.

 

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.