Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Informatie
- Digimon Analyzer tip!
- Digivolves
- Wat is Digimon?
- Geschiedenis
- Meer Informatie...

Seizoen 1
- Afleveringen
- Hoofdstukken
- Het verhaal
- Personages
- Meer Seizoen 1...

Seizoen 2 tip!
- Plaatjesarchief tip!
- Digimon Analyzer tip!
- Het Verhaal
- Personages
- Afleveringen
- Meer Seizoen 2...

Seizoen 3
- Afleveringen
- Personages
- Het Verhaal
- Vijanden
- Meer Seizoen 3...

Seizoen 4
- Afleveringen
- Het verhaal
- Personages
- Digivolven
- Meer Seizoen 4...

Interactief
- Woordzoeker
- Memory
- Quiz
- Meer Interactief...

Plaatjes
- Plaatjesarchief tip!
- Kleurplaten
- Achtergronden
- Posters

Kaartenspel
- De Kaart
- Starterset
- Boosterserie 1
- Boosterserie 2
- Boosterserie 3
- Digibattle spel
- Regels
- Verschillen pokémon

Spellen
- Digimon World
- Digimon World 2
- Digimon Grand Prix
- Digimon Pocket World

Fans
- Verhalen
- Wat als?
- Digimon vs Pokémon

Artikelen
- Actiefiguurtjes
- Knuffels
- Algemeen
- Digivolvende Digimon

Multimedia
- Liedjes

 

Cody

Leeftijd: 9

Digi Eieren: Kennis en Betrouwbaarheid

Omschrijving:
Cody is de gevoeligste van de groep. Ondanks het feit dat hij de jongste is houdt hij de groep georganiseert om er zeker van te zijn dat er geen teruggaven worden gemist. Hij studeert het zogenaamde Japanse "Fencing Art," ook wel bekend als Kendo. Hij heeft dan wel de Crest van Kennis, maar hij zit niet de hele dag achter zijn computer zoals Izzy. Zijn vader is ook overleden. Hij en Yolei wonen in het zelfde complex al T.K. Hij weet veel meer dan dat hij laat weten. En hij is net als Izzy in Seizoen 1 was, ontzettend nieuwsgierig.

Digimon:
Tsubumon (Baby/Fresh)
Upamon (In-Training)
Armadillomon (Rookie)
Digmon (Armor) (met Ei van Kennis)
Submarimon (Armor) (met Ei van Betrouwbaarheid)
Ankylomon (Champion)
Shakkoumon (Ultimate, DNA-Digivolve met Angemon)

 

 

 

 

 

 

Tsubumon

Level: Fresh / Baby
Groep: Micro
Type: -
Aanvallen: Bubble Blow.

Tsubumon is de baby/fresh vorm van Cody’s Digimon, Armadillomon. Tsubumon verscheen voor het eerst nadat Shakkoumon was ge-dedigivolvd, gedurend de verschijning van Azulongmon. Hij veranderde in Upamon en kort darna in Armadillomon, tijdens de kerst digi-battles toen een control spire verscheen in Odaiba. Nadat de spire was vernietigd, werd Armadillomon Ankylomon om zo te DNA-Digivolven naar Shakkoumon samen met Angemon, en ze vochten zo om de wilde Ultimate level type Digimon te verslaan. Na de gevechten de-digivolve Shakkoumon weer terug in Tsubumon en Tokomon, en gingen sushi eten voordat ze naar huis gingen. Nadat Armadillomon werd blootgesteld aan de kracht van een Digi-Core van Azulongmon kreeg Armadillomon meer controle over zijn Digivolutie’s en werd nadien niet meer gezien.

Tsubumon verscheen voor het eerst in “Kyoto Draak” en in “A very Digi Christmas.”


Ankylomon

Level: Champion
Groep: Dinosaur
Type: Vaccine
Aanvallen: Tail Hammer, Megaton Press

Ankylomon is de Champion vorm van Cody’s Digimon, Armadillomon. Armadillomon digivvolvde in Ankylomon voor het eerst toen Thundermon Cody aanviel in een ondergrondse grot, toen de kinderen bezig waren om wat gebieden te repareren na hun gevechten met de Digimon Emperor. Stingmon vernietigde Thundermon, later bleek dat Thundermon een Control Spire Digimon was. In de eerste aflevering was Ankylomon erg groot qua formaat zijn volgende verschijning tonen hem iets kleiner.

Ankylomon kwam de andere Champion-level Digimon te hulp toen ze in gevecht waren met Okuwamon. Later werd hij gezien tijdens het vernielen van Control Spires, en hij verscheen ook om een zwerm insect-digimon tegen te houden in de Giga House van Arukenimon, en ook tegen BlackWargreymon. Ankylomon verscheen ook tijdens het gevecht van Silphymon en Blossomon, later werd hij ook aangeroepen om Knightmon tegen te houden die een Destiny Steen wilde vernietigen. Later kwam hij in actie om weer te trachten om BlackWarGreymon tegen te houden om nog een Destiney Steen te vernietigen. Al die keren faalden ze echter hierin. Toen ze BlackWarGreymon tegen hielden om te voorkomen dat hij de laatste Destiny steen te vernietigen DNA-Digivolvde Ankylomon samen met Angemon in Shakkoumon voor de eerste keer. Tijdens de kerst afleveringen DNA-Digivolvde Ankylomon weer om zo kerstmis te redden. Ankylomon nam ook deel tijdens het gevecht tegen SkullSatamon, maar hij werd samen met de andere makkelijk verslagen. Dankzij dat Ankylomon samen met de andere digimon hun Digi-Core energie gaven aan Imperialdramon zodat hij kon Mode-Changen in Fighter Mode en zo SkullStatmon te verslaan. Kort daarna DNA-Digivolvde Ankylomon samen met Angemon weer in Shakkoumon om eerst MarineDevimon te verslaan en daarna met de hulp van Silphymon en ImperialDramon FM Daemon in de wereld van Duisternis op te sluiten. Ankylomon verscheen ook tijdens de droomwereld van MaloMyotismon. Toen de kinderen dat hadden overwonnen en tijdens het uiteindelijke gevecht met MaloMyotismon verschenen alle vormen van Armadillomon, Digmon, Submarimon, Ankylomon en Shakkoumon ten tonele. Toen ze in de echte Digitale wereld kwamen bleef er maar één echte Digivolutie staan en dat was Shakkoumon. Sindsdien werd Ankylomon niet meer gezien.

Ankylomon verscheen voor het eerst in "De Staart Van Ankylomon”

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Digimon Analyzer
- Samenvattingen
- Digimon Games

Affiliates
- Digimon Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.