Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Items

- Dragonball Radar

Deze radar is geschikt om alle Dragonballs op Aarde mee te zoeken. Het scherm laat zien hoeveer je van de dichtsbijzijnde dragonball af bent

- Saiyan Man tranformation Suit Watch

Dit Horloge wordt gedragen door Gohan waarmee hij snel zijn pak kan omwisselen voor een andere. D.m.v. één druk op de knop kan Gohan in een grote Saiyan man veranderen.

- Android Remote Control

Een imitatie van Dr. Gero noodknop controller, hiermee kun je radio signalen versturen waarme je de zelf destructie mechanismen in Android 17 en 18 kunt uitschakelen.

- Capsule Mini Fridge

Alles Trunks op het Z Team wacht op Goku haal hij een Capsule te voorschijn waaruit een kleine koelkast met het nummer 2031 oppopt. Er zitten verscheidene lekkernijen in.

- Scouter

Een headset achtige apparaatje gedragen voor het linkeroog, dat wordt gebruikt om iemand's krachten te ontdekken. Alle informatie kan door het groene stukje voor het oog gezeen worden. Het kan ook dragonballs localiseren en gebruikt worden als een soort walkie talkie. De Saiyans en Frieza introduceerden deze technologie.

- Scouter Case

Een koffer om een scouter in te bewaren. het heeft een beschermlaag binnenin om het apparaat te beschermen.

- Babidi's Energy Meters

Een apparaat waarmee gemeten kan worden hoeveel energie verzameld is om Majin Buu vrij te laten. Babidi's Technologie.

- Babadi's Energy Extractor

Een apparaat waarmee energie uit een leven persoon gehaald kan worden. Popovitch en Yamu (Babadi's handlangers van de Aarde) gebruikten dit om energie uit Gohan te ontrekken tijden het 25ste Tenkaichi Budoukai Toernooi. De Energie wordt gebruikt om Majin Buu vrij te laten die verzegeld zit in een verzegelbare bal. Babidi's Technologie.

- Frieza's Henchman Laster Blaster

Dit laserkannon wordt door de zwakkere leden van Frieza's bemanning gebruikt. Het wordt geplaats om de knokkels van de vuisten en vastgemaakt op de top van de armen. Het heeft verscheidene trekkers die overgehaalde kunnen worden. Frieza's Technologie.

- Babidi's Crystal Ball

Deze bal wordt gebruikt door Bibidi en Babidi als afzetgebied magische krachten te geleiden. Ze gebruiken deze bal om op andere plekken te kijken en magische spreuken te maken.

- Punching Machine

D.m.v. van deze machine kun je iemand's slagkwaliteiten meten. De gebruiker slaat zo hard mogelijk op het oppervlak van de machine. Het wordt gebruikt tijdens de Tenkaichi Budoukai om te bekijken wie er zich qualificeren.

- Saibamen Seeds

Zaden waaruit vechtmonstertjes onstaan, genaamd Saibamen.Wanneer deze in de grond worden gestopt groeien ze er direct uit. Vegeta gebruikt dit in het eerst gevecht van de Saiyans.

- Fighting Jackets

Er zijn vier verschillende versies van deze vechtjas. Versie 1 bedekt, de schouders, rug, benen en de lies. Versie 2 is hetzelfde behalve dat het de lies niet beschermd. Versie 3 bedekt de schouders, borst en rug. Versie 4, het oudere model, bedekt alleen de borst en rug. Saiyan's en Frieza's Technologie.

- Bulma's Fighting Jacket

Deze vechtjas is een imitatie van het pak dat Vegeta draagt op het einde van de Frieza Saga. Het bedekt alleen de borstkas en de rug.

- Gravity Room

Deze werd gemaakt voor Vegeta. Het heeft dezelfde specificaties als de zwaartekracht kamer in het Capsula Corporation ruimteschip. Goku zat daarin tijden de reis naar Namek. Het kan 400x keer de zwaartekracht van de Aarde simuleren.

- Image Healing Pod (Genezende Machine)

Dit apparaat helpt krijgers sneller te laten genezen dan normaal. De Patient gaan in het apparaat zitten en krijgt een ademhalingsstukje op de mond gezet. Het wordt dan gevuld met een special soort vloeistof met allerlei mineralen. Het is een technologie afkomstig van Frieza's ruimteschip waarmee hij op Namek landt.

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.