Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Majin

Degene die iemand Majin kunnen maken zijn Bibidi en Babidi. Om iemand Majin te maken moet iets slechts in je hart zitten. Alleen als je hart puur is, kan je geen Majin worden. Zodra er dus ook maar een heel klein spoortje van iets slechts in je hart zit, kan je dus Majin worden.

Als je Majin wordt, heb je eerst veel pijn omdat Bibidi respectievelijk Babidi, je geest binnen dringt en het overneemt. Er verschijnt een "M" op je hoofd, die staat voor Majin. Dit geeft aan dat je onder controle bent. Wanneer je Majin wordt, krijg je ook een power-up. Je wordt iets sterker dan dat je eerst was.

Dit zijn Babidi en Bibidi. Zij kunnen alleen iemand Majin maken.

Dit is Babidi

En dit is Bibidi

Deze mensen zijn Majin geworden door Babidi, want over Bibidi is erg weinig info. Het enigste dat cker is, is dat Bibidi Majin Buu heeft gemaakt/onder controle had.

Buu is onder de controle van Bibidi geweest, maar Buu werd te sterk en kon onder de controle uitkomen. Buu is ook onder de controle van Babidi geweest en ook onder zijn controle kwam Buu uit.

Dabura is de koning van de onderwereld en is daar ook de sterkste en daarom heeft Babidi hem uitgezocht om Majin te worden. Aangezien hij koning van de onderwereld is, is het logisch dat hij onder de controle kan komen van Babidi. Dabura is de meest loyale en beste onderdaan van Babidi.

Pui Pui is door Babidi onder controle genomen vanwege zijn vechtkunsten en hij is de bewaker van level 1 van Babidi's schip.

Yakun is onder controle genomen door Babidi om één van de vechters van hem te zijn. Yakun is de vechter op level 2 van Babidi's schip en is dus ook één van de betere vechters van Babidi.

Spopovitch werd samen met zijn maatje Yamu onder controle genomen door Babidi om allerhande klusjes uit te voeren voor hem. Spopovitch had redelijk grote problemen met de controle van Babidi, hij werd er namelijk redelijk psychisch gestoord door.

Yamu werd samen met zijn maatje Spopovitch onder controle genomen door Babidi om allerhande klusjes uit te voeren voor hem.

Vegeta werd onder controle genomen door babidi op aanraden van Dabura. Die had namelijk gezien dat Vegeta geen puur hart had en gedeeltelijk slecht was. Toen Babidi hem onder controle wilde nemen, stond Vegeta het in eerste instantie niet toe en vechtte er tegen. Toen Vegeta erover nadacht, zag hij een kans om Goku te verslaan door het toe te laten zodat hij sterker werd en Goku kon verslaan. Toen Vegeta eenmaal Majin was, kon Babidi hem niet geheel controleren. Door Vegeta's enorme krachten kon vegeta de controle tegengaan en hij zei ook dat zijn enige doel was, het verslaan van Goku. Babidi's opdrachten, zoals het vermoorden van Kaioshin, werden genegeerd door vegeta wat wel gepaard ging met veel pijn, omdat hij ertegen moest vechten. Vegeta zal tegen Buu zijn controle helemaal weghalen, doordat hij zichzelf opblaast om zodoende Buu te vernietigen.

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.