Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

  Walkthrough

Walkthrough/FAQ

Deze FAQ/Walkthrough voor het Gameboy Advance spel "The Legacy of Goku" is oorspronkelijk geschreven door Joni Philips en is met zijn toestemming geplaatst op Dragonball Wolken.

Inhoud

1. Besturing
2. Walkthrough
3. Items
4. Vijanden
5. Hints/tips
6. KI aanvallen
7. Quests/Zoektochten

1. Besturing

Control Pad: bewegen
Start: pauze + infoschermen
Select: Toon vechtstatus
A: Val gewoon aan
B: Gebruik KI aanval
L: Verander je KI aanval
R: Vlieg/land

2. Walkthrough

Master Roshi's Island

Praat met iedereen en ga dan naar binnen. Pak het tijdschrift op en doe nu hetzelfde met de twee die rond het huis liggen. Praat drie keer met Master Roshi. Je krijgt 350 ervaringspunten en drie items. In het filmpje dat volgt arriveert Raditz die Gohan ontvoert en komt ook Piccolo. Stap op de wolk na het filmpje.

Goku's Home

Ga naar het oosten en versla de krabben, de slangen en de eekhoorns. Neem de tweede ladder bij de vijver, versla de blauwe hond en pak de Senzu Bean. Ga terug naar je huis en volg het pad tot je bij het volgende scherm komt. Je kan eventueel teruggaan om nog meer levels en items te krijgen.

Forest

Ga naar het noorden en praat met de pterodactylus. Ga nu achter de heuvel langs naar een steen die daar ligt. Ga terug en dan naar het zuidwesten waar een pad tussen twee bomen is met nog een steen. Ga dan terug naar het noorden de trappen op. Volg de weg naar het westen en ga terug een paar trappen op.  

Ga verder naar het oosten waar je Tien en Chiaotzu zal zien staan. Ze geven je allebei 500 punten. Ga verder tot je in het noorden rotsblokken ziet. Verniel die en pak de steen. Ga dan even terug en ga verder naar het oosten. Vlieg over de waterval naar de tweede pterodactylus. Pak het ei en versla hem. Geef het ei nu aan de eerste pterodactylus voor 350 punten.

Ga verder naar het westen en dan naar het zuiden de trappen af en ga naar de verlaten tent. Je zal drie plaatsen in het water zien. Leg op elk daar een van de drie stenen neer. Nu krijg je 500 punten en enkele kruiden. Ga terug naar het nest en ga vandaar naar het noordwesten tot bij de rivier. Ga verder naar het westen over de rivier naar het volgend dorp.

Forest Village

Ga naar het noorden voorbij de blauwe hond, de trappen op. Ga het huis binnen en praat met hem. Ga akkoord en terug de trappen af. Ga naar het noordwesten. Bij de splitsing moet je naar het westen en praten met het meisje. Ga terug naar het begin van het dorp en ga dan het grote huis in het zuiden binnen en praat met haar vader voor 500 punten. Praat met de jongen naast het huis en ga naar het westen tot bij de vijver. Vlieg naar het midden en pak de boot. Geef die terug aan de kleine jongen voor 200 punten.

Ga helemaal naar het noordoosten en ga de eerste trappen op en dan naar het westen. Vlieg over het gat en ga door tot aan de splitsing. Ga naar het noorden tot bij de kat Neko. Breng hem naar de oude man in het eerste huis dat je ziet. Ga naar de plaats waar je het meisje redde en breek de opstopping in het zuidoosten. Dood de vogel en ga verder tot aan de afgrond. Vlieg erover en pluk de bloemen. Geef deze nu aan de jongen bij het tweede huis voor 400 punten.

Ga helemaal naar het westen, de trappen op en praat met Yamcha en Puar. Deze geven je allebei 500 punten. Ga nu naar de man met de kat in het eerste huis.

Raditz Crash Site

Praat in het noorden met Piccolo en dan met Raditz. Versla Raditz voor 4000 experience punten. Strategie: gebruik Solar Flare om hem tijdelijk af te leiden. Als hij KI gebruikt moet je dit ook doen en gebruik de kruiden en vlieg icoontjes.

Houd hem op een bepaald moment vast en er begint een filmpje.

Afterlife

Praat met King Yemma en Kami. Ga naar buiten.

Snakeway

Ga Snakeway af en versla Princess Snake voor een beetje experience.

Hell

Ga naar het zuiden en het oosten. Praat met de rode duivel. Ga naar het oosten langs de vijver. Ga verder naar het zuidoosten. Ga nu naar het westen en vlieg de helling op. Ga naar het noorden en je ziet een niet bewegende wolk. Praat met hem. Ga terug naar de splitsing van de wegen. Ga vandaar naar het zuidwesten om een Senzu Bean te vinden. Ga dan terug naar de heuvel waar je bent opgevlogen en het begin van de hel. Ga vanaf hier naar het zuiden en bij het kruispunt naar het zuidoosten. Ga op het einde naar het westen waar je een man ziet staan. Praat met hem voor het ontvangen van 500 punten.

Ga nu terug naar de wegsplitsing en vandaar naar het westen. Volg de hele weg en vlieg de klif op. Wandel naar het oosten om de tweede geest te vinden. Neem hem nu mee naar die kerel. Hij geeft je weer 500 punten.

Ga nu naar het noordoosten van de vijver en vlieg de heuvel op. In het oosten zie je de laatste wolk die je terug naar de man moet brengen. Ga nu terug naar de eerste heuvel die hier beschreven staat en praat met de blauwe kerel die links van je staat. Ga naar de boom en eet de appel op. Ga nu door de poort die je ziet.

Snakeway

Vlieg over de afgronden tot je King Kai's planeet ziet. Vlieg erheen.

King Kai's Planet

Ga naar het noorden en praat met Kai. Je moet nu Bubbles vangen. Vlieg achter hem aan en drijf hem in een hoek. Druk dan A. herhaal dat nog eens om Gregory te verslaan. Praat nu met King Kai en er begint een filmpje.

Kami's Sanctuary

Praat met Kami en Mr. Popo door naar het noorden te gaan. In het uiterste noordwesten vind je trouwens ook Korrin met Senzu Beans. Ga nu naar het noordoosten en vlieg van het platform af.

Snowy Forest

Ga naar het westen en bevrijd de jongen. Versla de dinosaurus en de blauwe honden. Ga naar het zuiden.

City

Ga naar het zuiden voorbij de bank en vandaar naar het oosten. Ga het huis binnen en krijg een capsule. Ga terug naar het noorden van de stad en ga in het huis in het westen binnen en ruil de capsule voor 1.500 punten. Ga naar de bank en versla alle dieven voor nog eens 1.500 punten.

Military Base

Volg de weg en ga op het einde naar het oosten.

Battlefield

Praat met Gohan en Krillin. Praat hierna met Nappa. Versla Nappa voor 20000 experience punten. Strategie: Lok hem naar een open gebied en gebruik Solar Flare. Nu moet je aanvallen. Herhaal dit keer op keer. Klop steeds 4 of 5 keer voor grote schade.

Nadat je Nappa hebt verslagen valt Vegeta je aan. Versla Vegeta voor 30000 experience punten. Strategie: lok hem naar een open gebied en gebruik Solar Flare. Nu moet je aanvallen. Herhaal dit keer op keer.

Na de twee gevechten begint er een filmpje.

Namek Village

Ga naar het noorden en ga dan het eerste gebouw binnen om de Namek aan te spreken. Ga akkoord en praat buiten met de andere Namek die wil dat je bomen plant. Ga akkoord en ga verder naar het noorden door het dorp. De bomen vind je in het noordoosten, het noordwesten en het zuidwesten van dit gebied. Ze hebben donkere toppen. Ga nu terug naar de man en plant de bomen in de gaten voor 7.000 punten. Ga naar het noordwesten, vlieg eventueel over heuvels en ga dan naar het noorden verder om het volgende gebied te bereiken.

Namek Temple Area

Hier bevinden zich veel vijanden dus vecht je omhoog tot level 19. Ga naar het noordwesten. Volg het pad naar het westen terwijl je iedereen verslaat en in het noordwaarts gaan zie je op een heuvel de rode artefact. Ga nu verder naar het oosten en daarna naar het zuidoosten. Op het einde van het pad moet je omhoog vliegen om de blauwe artefact te pakken na het verslaan van een dino. Ga naar het uiterste zuiden van dit gebied. Ga de tempel binnen.

Temple

Ga recht vooruit en sta op het witte platform. In de volgende kamer moet je naar het zuiden gaan tot bij de muur. Ga nu naar het noorden tot bij het standbeeld en loop in de richting van de wijzende hand. Ga door de muur. Pak het groene artefact. Nu moet je ze allemaal hebben.

Ga nu terug en stap op het groen platform ten zuidwesten van waar je staat om naar de volgende kamer te gaan. Ga naar het westen en dan in de richting van het hand van het standbeeld. Stap op het oranje platform. Ga naar het zuidoosten door deze kamer. Nu moet je naar het oosten. Hier vind je een geel platform. Ga in de volgende kamer naar het zuiden en het westen en bij de splitsing moet je naar het westen. Ga helemaal naar het westen tot het einde. Gebruik het witte platform om naar een kamer te warpen waar je in het noorden opnieuw een wit platform moet gebruiken. Nu ben je in een kamer waar je de artefacts moet plaatsen. Plaats elk van hen op de plaats met dezelfde kleur. Je krijgt nu 30.000 punten. Wandel op het witte platform links. Ga nu helemaal naar het noorden om naar buiten te gaan.

Behind Temple

Praat met Krillin, Gohan en Vegeta. Ga naar het noordwesten en praat met Ginyu. Ga nu naar het noorden en versla de omstanders. Praat nu met Recoome. Versla Recoome voor 40000 experience punten. Strategie: lok hem naar een open gebied en gebruik Solar Flare. Nu moet je aanvallen. Herhaal dit keer op keer.

Nadat je Recoome hebt verslagen praat je met Burter. Versla Burter voor 70000 experience punten. Strategie: lok hem naar een open gebied en gebruik Solar Flare. Nu moet je aanvallen. Herhaal dit keer op keer.

Vecht nu met de laatste persoon, Jeice, voor 70000 experience punten. Strategie: lok hem naar een open gebied en gebruik Solar Flare. Nu moet je aanvallen. Herhaal dit keer op keer.

Ga terug naar Ginyu. Versla Ginyu voor 90000 experience punten. Strategie: lok hem naar een open gebied en gebruik Solar Flare. Nu moet je aanvallen. Herhaal dit keer op keer.

Ga nu naar het oosten waar Frieza is.

Frieza's Forces Outpost

Zorg dat je reeds level 20 hebt voordat je doorgaat. Wanneer je in het oosten komt, kom je bij het volgend gebied. Ga nog meer naar het oosten. Versla de soldaten en ga het schip in.

Frieza's Ship

Praat met Krillin en de rest. Ga naar het oosten in de herstelkamer om te herstellen. Nu sta je weer buiten.

Outside Frieza's Ship

Praat met je vrienden en ga naar het noorden. King Kai zal met je praten. Ga verder naar het noorden en naar het oosten tot bij Frieza. Versla Frieza. Gebruik weer dezelfde strategie. Gebruik Solar Flare en val hem aan. Wanneer hij een aanval doet, moet je een vlugge KI aanval doet. Doe dit ook na zijn transformatie en vecht tot je Super Saiyan wordt. Genees wel op tijd.

Nu begint het eindfilmpje.

3. Items

Vliegicoontje: laadt je vliegvermogen weer op
Senzu Bean: herstelt je volledige gezondheid
Kruid: herstelt 1/4 van je gezondheid.

4. Vijanden

Blauwe hond
Ervaringspunten: 70

Burter
Ervaringspunten: 70000

Kapitein Ginyu
Ervaringspunten: 90000

Wolk
Ervaringspunten: 1000

Krab
Ervaringspunten: 70

Dinosaurus
Ervaringspunten: 600

Frieza Soldaat 1
Ervaringspunten: 10000

Frieza Soldaat 2
Ervaringspunten: 30000

Jeice
Ervaringspunten: 70000

Namek Dinosaurus
Ervaringspunten: 4000

Namek Pteradactylus
Ervaringspunten: 2000

Pteradactylus
Ervaringspunten: 300

Recoome
Ervaringspunten: 40000

Dief
Ervaringspunten: 1000

Slang
Ervaringspunten: 10

Princess Snake
Ervaringspunten: 3500

Eekhoorn
Ervaringspunten: 5

Wolf
Ervaringspunten: 70

5. Hints/tips

Goedkoop herstellen:
Als je weinig gezondheid over hebt, kun je saven en je GBA opnieuw opstarten. Hierdoor bespaar je items.

6. KI aanvallen

Kame-Hea-Mea: krachtigste aanval die je van King Kai leert.
KI Blast: eerste, gewone aanval.
Solar Flare: verblind de vijand.

7. Quests/Zoektochten

Gewoon een opsomming, ze spreken voor zichzelf.

1) Roshi's Magazines
2) Saved Lost Girl
3) Found Dino Egg
4) Saved Old Man
5) Recovered Toy Boat
6) Flowers for Sue
7) Returned Kitty
8) Defeated Raditz
9) Defeated Snake Queen
10) Gathered Spirits
11) Ate Yemma's Fruit
12) Caught Bubbles
13) Konked Gregory
14) Saved Lost Boy
15) Found Capsules
16) Stopped Robbers
17) Defeated Nappa
18) Defeated Vegeta
19) Saved Saplings
20) Namekian Artefacts
21) Defeated Recoom
22) Defeated Burter
23) Defeated Jeice
24) Defeated Captain Ginyu
25) Defeated Frieza
 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.