Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Walkthrough

Outside Pepper Town:
Vernietig de eerste rots door ervoor te staan en op a te drukken. Ga dan naar de volgende rots en vernietig hem door op b te drukken. Dan komt er een aardbeving en gaat Gohan ervandoor. Ga achter hem aan en praat met hem. Hij zal je neerslaan, en weggaan. Ga hierna op de pijl staan, en druk op a.

Pepper Town:
Loop rond totdat je ziet hoe Gohan wordt vernietigd door de androids.

Goku’s Home:
Nadat Gohan met Chi-Chi heeft gepraat, ga je naar boven. Je zult het wiskundeboek zien liggen. Pak het op en ga terug naar Gohan’s kamer. Ontsnap via het raam

East District 439:
Ga naar het noordwesten en pak de capsule. Ga hierna naar het oosten. Sla de barrière kapot, en ga verder. Je zal Frieza tegenkomen, versla hem. Tip: Sla hem eerst totdat zijn hp nog maar 50% is, en gebruik daarna de hele tijd ki-aanvallen totdat je hem hebt.

Goku’s Home:
Neem de telefoon op en praat met Krillin. Ga nu naar buiten.

East District 439:
Ga terug naar de plaats waar Frieza was, ga enkel nu door de andere barrière. Trek het saiyan-uniform aan en ga verder. Klik op de wereldkaart om naar de Northern Wastelands te vliegen. Als je wilt trainen, klik op de wereldkaart en kom dan terug naar East District 439. Je zal nu ergens anders staan, versla de slangen en wolven totdat je ongeveer level 7 hebt.

Northern Wastelands:
Versla de lady bugs om door de poort te geraken. Vecht hierna met de tijgers, en ga de hele tijd naar boven. Ergens links is een barrière, dat is iets voor later. Praat met iedereen, en pak de capsule wat onderaan ligt. Ga naar de helling zodat Frieza aankomt, hij en King Cold worden verslagen door Trunks. Trunks zal naar jullie toekomen en zeggen dat Goku aankomt. Ga op de pijl staan en druk op a, praat met Trunks en Goku zal aankomen. Na een hele uitleg keer je terug naar East District 439.

East District 439:
Ga naar Goku’s Home, praat met Chi-Chi, train eventueel nog wat in de bossen en ga dan naar de wereldkaart, zodat Goku naar je toekomt en zegt dat Piccolo op hun wacht in West City.

West City:
Goku zal met je praten, praat daarna met Hercule en de Mayor. Hercule zal je een handtekening geven. Deze kun je in het park bovenaan in West City inruilen met een jongetje voor een gouden capsule. Vlakbij het park, naast de antique store is nog een gouden capsule. Loop overal de huisjes binnen, in een paar kun je interessante dingen vinden. Nu kun je ofwel naar Capsule Corp. gaan ofwel de vier vermiste kinderen op West City Highway gaan redden

Capsule Corporation:
Praat met Dr. Briefs. Hij zal zeggen dat hij 25 gouden capsules heeft verloren en dat jij ze moet gaan zoeken. Praat hierna met Bulma, die zal zeggen dat ze een onderdeel nodig heeft voor een scouter te herstellen. Ga naar West City, naar Circuit Shack en haal het onderdeel. Geef het aan Bulma en ze zal je de scouter geven. De receptioniste zal zeggen dat er een beveiligingprobleem is. Ga naar Security, en praat met de agent. Hij zal je een access kaart geven. Ga naar de basement, je zult er capsules vinden. Ga naar verdieping 3, ga eerst de East Tower binnen, druk op de knop bovenaan links. Ga nu de west tower binnen, praat met de man, versla de wolf. G aterug naar security, je krijgt een kaart waarmee je de computerkamer inkan, waarin je de data kunt bekijken van de mensen of zaken wat je met de scouter hebt gescand. Je kunt ook nog in de sparring arena achteraan in de tuin vechten tegen Yamcha, Krillin en Tien. Als je ze verslaat, krijg je een capsule. Je kunt ook nog met Mrs. Briefs praten om koekjes te krijgen

West City Highway:
Praat met de buschauffeur, ga dan naar rechts een smal pad in. Je vindt daar een gouden capsule, ga nu terug naar de weg, en ga links de bossen in. Zoek de vier kinderen, praat met Yajirobe om een senzu bean te krijgen en keer daarna terug. Train daar ook wat totdat je lv 11 hebt ongeveer. Praat opnieuw met de buschauffeur, en ga terug naar West City.

West City:
Ga naar de krantenwinkel, praat met de man en je krijgt een krant. Ga nu naar ‘The Big Mouth’ en praat met de man. Hij zal je een ‘Open Club Faced Sandwich’ geven, ga terug naar de City Hall en geef de sandwich aan Hercule. Praat opnieuw met de mayor, en ga naar Dr. Vinyl. Praat met hem, en ga hierna naar de antique store. Praat met de man, en je krijgt het album ‘Eyes of the Lion’. Geef die aan Hercule. De parade zal weggaan, praat hierna met Piccolo. Ga nu verder als Piccolo, en praat met Goku of the Mayor. Ga nu naar de zuideruitgang.

Triceratops Jungle:
Train hier wat, en je vindt hier ook twee gouden capsules. Ga naar de village, je vind hier in een koffer een capsule. Ga naar het zuiden, ontwijk de dinosauriers en versla de Triceratops King. Tip: Je level moet ongeveer 15 zijn. Ga naar het dorp, stap op de vliegcirkel, je komt Cooler tegen die zegt dat hij op Goku wacht op New Namek. Ga terug naar de mayor.

West City:
Ga naar de mayor, die juist de sleutel aan Hercule wil geven, maar plots gaat een oude man ermee vandoor. Praat met de mayor, volg de man totdat die uiteindelijk West City verlaat. Verlaat West City via de westelijke poort, praat met de bewakers en zij zullen zeggen dat de man vliegensvlug over de muur was gekropen. Ze zullen de poort voor je opendoen.

Warlords Domain:
Dit is een goede trainingsplaats om zowel Piccolo als Gohan te trainen. Je komt hier ook een kasteel tegen waar een man staat, praat met hem en je krijgt een gouden capsule. Er ligt er ergens ook nog een zo los in de wildernis. Ga helemaal naar achter, praat met de man en kijk rond in zijn huis. Doe de koffer open om een capsule te krijgen. Ga naar de grot en neem de sleutel. Train Gohan & Piccolo tot lv 20, en probeer hun eigenschappen gelijk te houden. Geef de sleutel terug en ga naar East District 439, praat met Goku.

East District 439:
De drie jaar zijn verstreken, en Piccolo kan nu special beam cannon en Gohan masenko ha. Goku zal zeggen dat Master Roshi aanvallen wou aanleren, en dat het tijd wordt om te vertrekken. Ga eerst naar het eiland van Master Roshi.

Master Roshi’s Island:
Praat met zowel Piccolo als Gohan tegen Master Roshi, hij zal jullie een melee attack leren. Je vindt op het eiland ook een gouden capsule. Marron loopt ook daar rond, check met je scouter even haar data (Analysing cannot detect any brain waves. Maybe is the scouter malfunctioning? :p) Ga nu naar Amenbo Island.

Amenbo Island:
Praat met alles en iedereen, Yajirobe als laatste. Hij zal je een Senzu Bean geven. Dan komen plots de androiden, stap op de vliegcirkel.

Sasebo:
Loop wat rond in de stad, hoewel er niks speciaals is, totdat je Yamcha hoort roepen: I found them! Na een lang gepraat gaan we ergens anders naartoe...

Outer Space:
Je ziet Vegeta wat zich ergert omdat hij geen Super Saiyan is, en Goku wel. Van pure woede werd hij super saiyan, en je speelt nu als Vegeta. Stap in het ruimteschip, ga terug naar de aarde.

Capsule Corporation:
Praat met de onderzoeker die je zal vertellen dat je zeven missing nameks moet vinden. Ga hierna nog naar Master Roshi om Two-Handed Smash te leren. Ga nu naar Southern Continent

Southern Continent:
Versla alles en iedereen, je vindt hier ook 2 gouden capsules in de omgeving. Versla Androide 19. Tip: Geen energieaanvallen gebruiken, mep gewoon de hele tijd als super saiyan erop los. Gebruik ook de Two-Handed-Smash. Eenmaal verslagen, ga terug de wildernis in, speel verder als Gohan. Er is ergens een barrière waar alleen Gohan doorkan. Dit is een ideale trainingsplaats, ook hier vind je een gouden capsule. Train Vegeta, Gohan en Piccolo ongeveer tot level 25. Ga nu terug naar de plaats waar je androide 19 hebt verslagen, en ga verder. Ga op de vliegcirkel staan, en vecht met androide 20. Hint: Je vecht het beste met Vegeta, gebruik dezelfde tactiek als bij androide 19. Ga nu naar de Northern Mountains.

Northern Mountains:
Ga verder als Gohan, ga eerst naar het zuiden, waar een heleboel everzwijnen zitten, en ook een gouden capsule ligt! Ga nu naar het noorden en doorbreek de barrière. Gohan moet wel level 25 hebben. Je vind hier ook een gouden capsule, en op het einde een gewone capsule. Ga nu naar het westen. Er is een barrière waar Piccolo level 30 doorkan, hier vind je een missing namek. Als je voorbij het meer bent kom je in een groot veld. Pik de capsule op, en maak je klaar om met androide 20 te vechten, versla hem totdat zijn hp nog driekwart is. Hij gaat ervandoor, je komt nu bij een save point. Zoek nu de 3 generators, en je komt androide 20 nog 2 keer tegen, versla hem telkens voor een kwart. Je vindt hier ook nog 4 gouden capsules, dus heb je er 6 in totaal hier gevonden. Om de derde generator te vinden, druk op de groene, blauwe en zwarte hendel. Om bij de tweede generator te geraken moet je de 3 eieren naar beneden brengen en vijanden mijden. Train nu nog wat totdat al je characters level 30 hebben. Nu kan je het lab binnen, blaas de poort op, na een boel gepraat moet je de androiden achtervolgen en met androide 18 vechten. De androiden zullen jullie verslaan, en Piccolo zal kwaad weggaan. Ga met hem naar Kami’s Lookout.

Kami’s Lookout:
Praat met Mr. Popo, en eventueel voordat je met Kami praat kun je eerst met Korin praten(stap op de vliegcirkel) en hij zal zeggen dat je voor drie vissen een senzubean krijgt. Je vindt hier ook een Missing namek. Ga naar Kami, praat met hem. Hierna zie je hoe Goku naar Master Roshi wordt gebracht.

Master Roshi’s Island:
Bulma komt binnen en zegt dat ze de tijdmachine heeft gevonden. Trunks zegt dat hij ze bij heeft, en dat hij dat wil onderzoeken. Je speelt nu als Trunks, ga naar Gingertown.

Outside Gingertown:
Ga naar de tijdmachine, en zoek de schaal van Cell. Er ligt vlakbij de tijdmachine een gouden capsule, en praat ook met de oude man, ga naar West City, praat met zijn vrouw(zoek in de huisjes) en geef het aan de man. Je zult van hem een gouden capsule krijgen. Voordat je de schaal van Cell ontdekt, train Gohan tot lv 35 en Trunks tot lv 30. Ga nu terug naar Master Roshi’s Island, daar hoor je iets op tv. Je gaat nu terug naar Kami’s lookout.

Kami’s Lookout:
Je ziet Kami praten met Piccolo, en ze worden één. Ga nu naar Gingertown.

Gingertown:
Je vindt hier een gouden capsule. Zorg ervoor dat je op lv 30 bent, en versla Cell. Trunks, Krillin, Tien en Vegeta komen aangevlogen. Na wat gepraat moet je terugkeren naar Master Roshi’s Island.

Master Roshi’s Island:
Ga naar boven, en Goku wordt beter. Een hoop gepraat, daarna gaat Goku weg en moet je richting Kami’s Lookout.

Kami’s Lookout:
Ga naar de hyperbolische tijdkamer, zie hoe Vegeta en Trunks erin gaan en ga terug naar Master Roshi’s Island.

Master Roshi’s Island:
Ga naar de deur, de androiden zullen aankomen. Versla 17. Tip: Ga achter een boom staan en gebruik Special Beam Cannon. Cell zal aankomen, en na een hoop gepraat zal hij 17 absorberen. Weer een hoop gepraat, hierna komen Vegeta en Trunks uit de hyperbolische tijdkamer.

Kami’s Lookout:
Goku en Gohan zullen de tijdkamer betreden. Ga met Vegeta naar Tropical Islands.

Tropical Islands:
Dit is de i-de-ale trainigsplaats. Hier vind je de vissen waar Korin om vraagt, versla de sabeltandtijgers en de krokodillen. Je vindt hier 2 gouden capsules, een missing namek en je krijgt van een man een pas om de A appartementen in West City te betreden. Daar vind je een paar capsules, onder andere een gouden. Ga ook naar de mayors home waar een missing namek is, ik geloof dat er ook een gouden capsule is en je vindt er een pasje voor de B appartementen, daar vind je ook een missing namek. Train Piccolo, Trunks en Vegeta tot lv 35. Versla hierna Cell, zie hem compleet worden en versla hem opnieuw. Hij zal zeggen dat hij een toernooi organiseerd. Ga nu naar Capsule Corporation.

Capsule Corporation:
Praat met Master Roshi en Bulma. Ga naar de woonvertrekken, praat met iedereen en als je de kamer wilt verlaten zal Cell zijn toernooi aankondigen. Nu ga je naar Kami’s Lookout

Kami’s Lookout:
Gohan en Goku komen uit de tijdkamer. Goku gaat naar Namek en komt terug met Dende. Na een hoop gepraat speel je als Goku, ga naar Capsule Corporation om de Dragonradar te halen. Nu komen er verschillende mogelijkheden om naartoe te gaan.

Northern Wastelands:
Doorbreek de barrière waar alleen Goku door kan. Druk op de hendel, ga de brug op en praat met de missing namek. Ga verder de grot in, en zoek de Dragonball. Je moet 2 hendels vinden om er te geraken.

Tropical Islands:
Zoek de Dragonball, hij ligt ergens op het grote eiland bij een krokodil.

Warlords Domain:
Ook hier ligt ergens een Dragonball, zoek hem.

Northern Mountains:
Doorbreek de barrière waar Goku doorkan. De dinosauriërs zijn ideaal om op te oefenen, train hier al je characters terwijl je de Dragonball zoekt.

Snowy Highlands:
Zoek de Dragonball, en versla de zwarte T-Rex om een capsule te krijgen.

Outside Gingertown:
Zoek de Dragonball, hij ligt bij de Henchmen.

East District 439:
Doorbreek de Vegeta barrière. Hier is een uitgebreid netwerk, zoek eerst twee gouden capsules en de laatste missing namek. Je kunt nu naar New Namek gaan, maar dat is voor later. Doorbreek de Goku barrière, ga naar het noorden van het kasteel en zoek de twee schakelaars. Je kunt nu op de andere schakelaars in de kamers drukken, en het water is weg. Ga de bunker in, versla General Tao voor de laatse Dragonball. Tip: Gohan of Goku lv 40 is genoeg, gebruik Kamehameha tegen de Dodonpa Wave. Ga nu naar ofwel Capsule Corp ofwel Dende’s lookout.

Capsule Corporation:
Praat met de researcher, en ga het ruimteschip in. Praat met de Nameks, een zal je de sleutel van Grandpa Gohan’s House geven. Ga de grot in(liefst als Goku) en versla Cooler. Ga terug naar de aarde, ga Grandpa Gohan’s House binnen waar je 3 5+ capsules vindt.

Dende’s Lookout:
Praat met Dende, train hierna al je characters (behalve goku, train hem tot max 48) tot lv 50 en zoek hun trophy’s. De Gohan Trophy vind je in Outside Gingertown, die van Vegeta in Northern Mountains, die van Trunks in Triceratops Jungle en die van Piccolo op New Namek. En als je alle 25 gouden capsules hebt, praat met Dr. Briefs. Nu is het moment daar: Inderdaad, Cell verslaan!

The Cell Games Arena:
Doorbreek de barrière met Goku, en vecht met Cell. Tip: Als hij de ring opgeblazen heeft, ga achter de rots helemaal boven staan en gebruik Spirit Bomb. Als je hierna met Gohan vecht, doe hetzelfde alleen met de Masenko Ha. Word nu ssj2, en versla Cell voor eens en altijd! Je krijgt nu de Goku Trophy, en als je alle andere hebt, kan je nu spelen als Hercule! Ga naar Dende’s Lookout.

Dende’s Lookout
Roep de draak op, en hierna keert Trunks terug naar de toekomst, je ziet nog hoe hij de androids en Cell verslaat. Hierna is het spel afgelopen.

Special Bonus:
Voordat je de draak oproept moet je eerst Hercule tot lv 50 trainen, en dan naar West City gaan en de barrière doorbreken. Je krijgt nu de Hercule Trophy!

Geschreven door Mew

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.