Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Goku's Unusual Journey

Goku houdt Raditz stevig vast, terwijl Piccolo aan het opladen is. Raditz zegt nog 1 keer tegen Goku dat als hij niet loslaat ze er beiden aan gaan. Dan is Piccolo klaar. Hij vuurt zijn Special Beam Cannon af en Raditz wordt vol geraakt. Ook Goku wordt geraakt. Raditz ligt op de grond en Piccolo komt naar hem toe. Piccolo vertelt hem dat Goku over een week toch weer terug is als hij dood zal gaan door hem terug te wensen met de Dragonballs. Raditz vertelt dan dat in zijn scouter ook een zendertje zit zodat zijn vrienden, de andere Saiyans, het ook gehoord hebben en dat ze naar Aarde zullen komen. Master Roshi, Bulma en Krillin landen dan. Ze gaan naar Goku en Goku sterft. Vervolgens zegt Piccolo dat hij Gohan mee gaat nemen voor een speciale training. Bulma vindt dan de scouter van Raditz en ze denkt dat ze hem wel kan repareren en hem zo kan maken dat hij tekst in hun eigen taal aangeeft.

De 2 andere Saiyans hebben het gehoord van de Dragonballs. Ze willen die in handen krijgen om onsterfelijkheid te wensen. Ze stappen in hun ruimteschepen en vertrekken naar Aarde, een reis waar ze een jaar over zullen doen.

Kami staat samen met Goku voor King Yemma. Kami vraagt King Yemma of Goku naar King Kai mag gaan om daar training te krijgen. Na een tijdje stemt King Yemma in met het voorstel en Goku wordt door een hulpje naar het begin van Snakeway gebracht. Daar krijgt hij te horen dat Snakeway 15.000 km. lang is. Ook mag hij er niet vanaf vallen, want dan zal hij niet meer terug kunnen komen. Goku vertrekt aan zijn lange reis.

Piccolo zegt tegen Gohan dat hij enorme krachten heeft en dat Goku en hij Gohan nodig zullen hebben tegen de Saiyans. Door middel van een training wil hij Gohan zijn krachten laten beheersen. Gohan begrijpt hem niet en dan pakt Piccolo hem op en gooit hem richting een berg. Gohan laadt op en de hele berg verdwijnt. Piccolo begrijpt niet hoe Gohan zo sterk kan zijn.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.