Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Gohan's Metamorphosis

Piccolo zegt dat de training van Gohan gaat beginnen. Gohan vraagt wat hij moet doen en Piccolo zegt dat hij voor nu alleen nog maar even moet blijven leven. Gohan wil niet alleen gelaten worden en denkt dat het om een geintje gaat, maar Piccolo laat Gohan alleen achter.

Goku is op weg naar King Kai. Hij merkt dat de weg van kronkelig is en besluit te gaan springen. Maar nadat hij bijna van Snakeway afviel, besluit hij toch maar om gewoon verder te rennen.

Gohan komt dan een dinosaurus tegen en Gohan begint hard weg te rennen. De dino komt achter hem aan en Gohan rent zo hard als hij kan door. Op een gegeven moment gebruikt Gohan zijn krachten en hij teleporteert zichzelf op een berg. 's Nachts heeft Gohan het koud en heeft hij honger. Piccolo geeft hem dan zonder dat Gohan het merkt 2 appels en Gohan gaat slapen. De volgende ochtend komt er een kudde andere dino's langs. Gohan begint te roepen, maar de dino's horen hem niet.

Krillin staat voor de deur van Chi-Chi's huis om Chi-Chi het nieuws te vertellen. Hij oefent nog even voor de deur, maar dan doet Chi-Chi ineens open. Ze vraagt waar Goku en Gohan zijn. Ox-King komt dan ook om de hoek kijken en nodigt Krillin uit om binnen te komen eten. 's Nachts zit hij na te denken. Hij heeft namelijk nog niet verteld wat er met Goku en Gohan aan de hand is. Dan besluit hij om weg te gaan. Wanneer Krillin terug is bij Master Roshi's huis vertelt hij wat er gebeurd is. Bulma wordt meteen erg boos, maar Master Roshi is iets rustiger. Hij wil Chi-Chi een brief gaan schrijven. Ondertussen is Chi-Chi op weg naar het huis van Master Roshi!

Bulma heeft de scouter van Raditz gerepareerd en ze test hem eerst op Master Roshi. Die heeft een powerlevel van 139. Daarna op Krillin, die een powerlevel heeft van 206. Master Roshi zegt dat het ding stuk is. Bulma test hem dan op het schildpad van Master Roshi en die heeft een powerlevel van 0,001. Dan wordt er op de deur geklopt. Krillin kijkt wie het is en het blijkt Yajirobe te zijn. Hij vertelt dat hij en Yamcha naar Kami moeten komen voor een speciale training. Ook moeten ze Goku nog niet terugwensen, dat moeten ze pas doen als de Saiyans zijn gearriveerd.

Gohan wordt 's nachts wakker en hij ziet dat hij een schaduw heeft. Dan kijkt hij recht in de volle maan. Piccolo volgt alles en dan opeens begint Gohan te groeien en krijgt hij overal haar. Hij transformeert in een Oozaru. Gohan vernietigt alles om zich heen en Piccolo wil hem stoppen. Hij denkt dan aan wat Raditz zei. Die zei dat Saiyans transformeren bij de volle maan. Piccolo vernietigt dus de maan en Gohan transformeert terug. Gohan valt weer in slaap en Piccolo haalt zijn staart eraf. Vervolgens geeft hij hem nieuwe kleren en een zwaard. 

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.