Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Gohan Makes a Friend

Gohan wordt wakker en merkt dat hij vies is. Hij wil zich gaan wassen, maar dan krijgt hij een grote krokodil achter zich aan. De krokodil achtervolgt hem en Gohan pakt dan zijn zwaard. Achter hem staat nu een panter en Gohan smeert hem. Hij rent naar een nest van een vogel waar hij gepakt wordt door een enorme roofvogel. Die vogel begint dan te vechten met een andere vogel en Gohan valt op de grond.

Er is een honkbalwedstrijd waar ook het team van Yamcha aan meedoet. Het team van Yamcha staat een eind achter wanneer Yamcha aan de beurt is om te slaan. Hij vraagt een bonus van 20.000 dollar want hij heeft een enorme druk op zijn schouders, het hele seizoen hangt immers van hem af. Net voordat hij aan de beurt is wordt een speler van zijn team kwaad omdat hij denkt dat de werper de bal expres tegen hem aangooide. De 2 teams rennen het veld op en beginnen te vechten. Yamcha wil dolgraag meedoen, maar Puar denkt dat hij dan mensen pijn zal doen. Dan staat Krillin ineens bij Yamcha en hij vertelt over Goku. Yamcha vindt dit niet zo'n goed nieuws en dan zegt Krillin dat ze opgeroepen zijn voor training bij Kami. Yamcha kan niet wachten en wil gelijk weg.

Gohan heeft een vis gevangen en hij plukt wat appels onderweg. Terwijl hij die appels plukt, valt hij echter uit de boom. Zijn arm doet pijn en hij gaat een grot binnen. Daar doet hij iets op zijn arm wat hij van zijn vader heeft geleerd. Het prikt een beetje maar hij zal er beter van worden. Gohan valt in slaap en ondertussen eet een dinosaurus die ook in de grot woont al Gohan's fruit op. Gohan wordt de volgende morgen wakker en schrikt zich te pletter wanneer hij de dino ziet. Hij rent naar buiten maar dan denkt hij bij zichzelf dat zijn vader ook niet weg zou rennen. De dino is dan echter alweer uit de grot gekomen en Gohan ziet dat hij pijn heeft. Hij heeft namelijk een stok in zijn buik zitten. Gohan trekt de stok eruit en hij doet het middeltje dat hij van zijn vader heeft geleerd op de buik van de dino. Gohan gaat wat eten halen maar hij merkt al snel dat een dino veel eet. Hij gaat verder op zoek naar eten. Hij komt wat later weer bij de dino aan en hij ziet dan dat hij in gevecht is met een T-Rex. Gohan valt hem aan, maar de T-Rex is te sterk en hij belandt in de struiken. De volgende morgen ziet hij dat zijn vriend, de dino, is opgegeten. Gohan gaat verdrietig weer verder, maar hij heeft geen andere keus.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.