Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Escape from Piccolo

Gohan staat naast zijn zelfgemaakt surfplank op wieltjes. Hij gebruikt een mast om zo met behulp van de wind de woestijn te door te komen. Dan komt hij een grote vogel tegen en hij rijdt de struiken in, en daardoor een grot in. Vervolgens komt hij op een strand uit. Hij maakt een vlot en hij gaat richting zijn huis varen. Hij gaat slapen en 's nachts wordt hij wakker en is het erg slecht weer. Dan komt er ineens een vloedgolf. Daardoor komt hij op het land terecht.

We zien 2 kinderen die met een stokje in Gohan prikken. Het meisje vraagt of hij dood is en het jongetje denkt van wel. Als ze een zwaard zien liggen, lopen ze er snel heen. Ze halen het zwaard uit de houder en dan komt Gohan weer bij. Hij zegt dat het zijn zwaard is en valt weer neer. Vervolgens ontwaakt Gohan weer in een huis. Als ze elkaar voorstellen blijkt het dat het meisje Chico heet en het jongetje Rom. Ze zijn wezen en leven met andere weeskinderen in een huis.

Er komt een auto in de verte aan. Het zijn mensen van een weeshuis die graag de kinderen in hun weeshuis willen hebben, maar ze hebben gemene bedoelingen. De 3 kinderen rennen naar boven. Als ze bij een soort balkon zijn, zwaait Rom met Chico weg naar een boomhut in een boom aan de bovenkant. Hij zegt dat hij zo terug komt. Maar als zij in veiligheid zijn, zijn de bewakers al bij Gohan. Gohan springt net op tijd omhoog en belandt in de boom. Dan komt er nog een persoon, genaamd Fegaro. Hij pakt de bewakers en slaat er flink op los, en de bewakers rijden er snel vandoor. Ook de rest van de weeskinderen zijn er. Ze stellen zich allemaal voor. 's Nachts als Gohan naar buiten loopt, ziet hij Fegaro tegen een boom aan zitten. Hij vraagt waarom hij nog wakker is. Fegaro legt uit dat de bewakers van het weeshuis ook weleens 's nachts kunnen komen. Gohan vertelt dat hij geen wees is, maar Fegaro vindt dat niet erg. Ook vertelt Gohan waar hij woont. Fegaro zegt dat hij helemaal niet ver weg is van zijn huis. En hij zal hem morgen erheen brengen. Fegaro zal wel een plan bedenken.

Die volgende ochtend is iedereen er klaar voor. En ja hoor, daar zijn weer, de bewakers van het weeshuis. Als ze eraan komen geeft Fegaro het teken, en iedereen begint te gooien met stenen. Maar dit heeft geen zin. Ze slaan Fegaro in de handboeien. Gohan pakt zijn zwaard en met een harde hak met zijn zwaard, hakt hij de handboeien doormidden. Fegaro rent naar zijn auto, maar die wil maar niet starten. Net op tijd start hij wel en Fegaro en Gohan rijden weg zonder de andere wezen. Als Fegaro bij de plek is aangekomen waar Gohan uitstapt, geeft hij Gohan opeens een knal. Hij zegt dat hij een harde jongen is, en wel ver zal komen later. Hij wenst hem geluk en rijdt weg. Gohan rent naar huis, maar als hij er is bedenkt hij zich. Als hij thuis is moet hij leren en kan hij niet vechten tegen de Saiyans. Hij rent de andere kant op en komt daar Piccolo tegen. Piccolo vraagt wat Gohan's missie is. Waarop Gohan antwoord: "Om de aarde te beschermen tegen de Saiyans!". Zo gaat Gohan toch weer trainen.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.