Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

The End of Snake Way

Gohan heeft een nachtmerrie over Raditz. Hij wordt plotseling wakker en hij ziet de volle maan. Ook hoort hij een opdringerige computerstem in zijn oren die hem bevelen wakker te worden en alles te vernietigen. Piccolo voelt dan iets vreemds en kijkt wat er met Gohan aan de hand is. Gohan valt Piccolo dan aan. Op een gegeven moment splitst Piccolo zich op en hij heeft Gohan in de val. Er gaat tijdens het gevecht een stukje van Gohan's pak kapot, en dan verschijnt zijn nieuwe staart. Ook ziet Piccolo dat de maan weer terug is. Piccolo probeert hem te vernietigen, maar er gebeurt niets, het moet een projectie zijn.

Het is Master Roshi enzo gelukt om de 7 dragonballs te vinden. Master Roshi loopt naar het raam en ziet de maan, maar vertelt dat er geen maanlicht is!

Gohan transformeert dan, wanneer hij even naar de maan kijkt. Piccolo probeert alles maar kan hem niet tegenhouden. Gohan heeft zijn zinnen nu gezet op Piccolo en achtervolgt hem. Piccolo ziet dan opeens de oorzaak van de projectie, een Saiyan ruimtecapsule. Met zijn Special Beam Cannon vernietigt hij het schip en Gohan wordt weer normaal en valt direct in slaap.

Goku ziet opeens het einde. Hij glijdt er naar toe, maar ziet dan dat er helemaal niets is. Dan ziet hij een klein planeetje. Hij springt en wordt opeens hard aangetrokken door de zwaartekracht. Goku kan nauwelijks op staan. Hij ziet een huis en loopt erheen. Maar eerst gaat hij wat eten bij een boom die hij ziet staan. Maar in de boom klimmen lukt niet, omdat de zwaartekracht te sterk is. Dan hoort hij een aap achter zich. Hij denkt dat het King Kai is. De aap klimt in de boom en gooit een soort appel naar beneden. Door de zwaartekracht valt de appel door de planeet heen. Goku vraagt of hij er nog 1 kan gooien en dat hij belooft hem dit keer te zullen vangen. De aap doet dit en Goku kan hem maar net vangen. Wanneer hij hem op heeft gegeten zegt hij dat hij klaar is voor de training. De aap doet zijn handen boven zijn hoofd en gaat schreeuwend rondlopen. Goku denkt dat hij hem na moet doen en dat doet hij dan ook. Dan staat er iemand te kijken. Hij zegt dat hij nog nooit een mens heeft gezien die een aap na doet. Goku kijkt raar op en zegt dat dat King Kai dan moet zijn.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.