Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

The Legens of the Saiyans

Terwijl iedereen op Aarde hard aan het trainen is, moet Goku de volgende opdracht uitvoeren. Hij moet Gregory, een vliegende sprinkhaan, proberen met een hamer op zijn hoofd te slaan. De hamer zelf is enorm zwaar en Gregory is enorm snel. Geen makkelijke opdracht dus. Goku slaat alleen maar mis. Het gras van de planeet begint grote gaten te vertonen, en ook de auto van King Kai ligt na een tijdje in 1000 onderdelen. Dan roept King Kai voor de lunch. Goku eet weer enorm veel, en dan wil King Kai iets over de Saiyans vertellen.

Op de planeet Vegeta waren vroeger 2 volkeren aanwezig: de Truffles en de Saiyans. De Truffles waren zeer technisch en slim, maar waren niet goed in vechten. De Saiyans waren daarentegen zeer goed in vechten, maar waren dom. Op een gegeven moment vielen de Saiyans de Truffles aan. De Saiyans waren erg sterk, maar de Truffles hadden de wapens om de Saiyans op afstand te houden. Totdat op een gegeven moment de volle maan er was. Eens in de 8 jaar is het volle maan op Vegeta. De Saiyans transformeerden in Oozaru's. Hier konden de Truffles niet tegenop en dus sloegen de Saiyans alles aan stukken.

De Saiyan konden echter niet in de ruimte reizen want daar hadden ze de technologie niet voor. Dus sloten ze op een gegeven moment een deal met een ander volk, wat wel zeer technisch was. Er werden daarna baby's de ruimte ingeschoten om een planeet te veroveren. 1 van de baby's was Goku. De planeet Vegeta had echter ook een beschermer, zoals Kami op Aarde. Die kon het niet meer aanzien wat de Saiyans deden. Dus hij zorgde ervoor dat er allemaal meteorieten op de planeet afvlogen. Daardoor werd de planeet verwoest. Er bleven er maar 4 leven. Goku, Raditz, Nappa en Vegeta.

Wanneer King Kai klaar is met zijn verhaal gaan Goku en Gregory verder. Hij probeert ongeveer hetzelfde trucje als bij Bubbles. Hij gooit de hamer achter Gregory aan. Vervolgens rent hij rond de planeet. Gregory stopt dan en wanneer Goku de hamer weer vangt slaat hij snel. Het lukt Goku meteen om hem te raken. Dan gaat Goku de echte vechtkunst leren.

De dagen zijn snel gegaan en Goku is alweer klaar met zijn training, net zoals iedereen op Aarde. Nog 1 keer gaat King Kai meten hoe lang Goku erover doet om Bubbles te vangen en Gregory te slaan. Het lukt Goku meteen. Bubbles in 1 seconde, en Gregory in anderhalve seconde. Dan moet Goku de Spirit Bomb uitvoeren. Goku doet dat en wanneer hij klaar is pakt King Kai een reusachtige steen gooit die op Goku af. Hij vertelt Goku alleen zijn gevoel te gebruiken en niet zijn ogen.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.